- 19 Ocak 2016
- 423
- 78
- 13
- 29
- Konu Sahibi melikelike
-
canım ya 1 kac tane spermlemı hamıle kaldın.eşiminde 3 adet spermı var 1 tanesi hareketlı.yanı umudumuz varmıEvet Allaha şükür...
merhaba canım benim de durumum aynı inşallah tese sonucumuz güzel çıkarsa tüp bebek yaptırağız önümüzdeki ay. siz nerede yaptırdınız teseyi ve tüp bebeği acaba hangi doktora ?Merhaba canım benimde eşim azospermi bizimde Dondurulmuş spermimiz var martta denicez siz nerede yaptırcaksınız tüp bebeği birde bizim durumumuzda olanlara aşılama yapılmıyor direk tüp bebek yapılıyor bilginiz olsun ne istersen sorabilirsin bana 2 kere tüp bebek yaptırdım
Teseyi memorial ataşehirde yaptırdık bahçeciye taşıdık sonra spermleri bahçecide tüp bebeği yaptırdık canım.. İnşallah bol kaliteli spermleriniz çıkarmerhaba canım benim de durumum aynı inşallah tese sonucumuz güzel çıkarsa tüp bebek yaptırağız önümüzdeki ay. siz nerede yaptırdınız teseyi ve tüp bebeği acaba hangi doktora ?
memorial ataşehirde hangi doktor ? Tibet mi Egemen mi ? biz öğrendiğimizde Egemen Beye gittik ama şu an benim kafamı karıştırdılar Emre bakırcıoğlu ya da Murad Başar diye.Teseyi memorial ataşehirde yaptırdık bahçeciye taşıdık sonra spermleri bahçecide tüp bebeği yaptırdık canım.. İnşallah bol kaliteli spermleriniz çıkar
Egemen beydi canımmemorial ataşehirde hangi doktor ? Tibet mi Egemen mi ? biz öğrendiğimizde Egemen Beye gittik ama şu an benim kafamı karıştırdılar Emre bakırcıoğlu ya da Murad Başar diye.
Peki sizin sorun neydi ? bizim sadece fsh 19 onun dışında degerlerimiz normal.kromozomda da birsey yok. Egemen bey bu alanda pek ismi duyulmamış olduğundan korkutuyor beniEgemen beydi canım
Bir de tup bebeği atasehirde niye yaptirmadin acaba ? ben Zeki beyi guvenilir buldum ama sende sorun neydiEgemen beydi canım
Canım aslında bizde çıkış vardı biz ilk bahçecide yaptırdık tüp bebeği aslında orda tansel beyde tese olcaktı ama o gün çıkış olunca çıkan spermler kullanıldı hamile kaldım ama düşük yaptım arkadaşın tavsiyesiyle memorial ataşehirde 2. Denememi yaptım hiç tavsiye etmem çıkış olduğu halde tese yapmamız gerek dediler ve o zaman hiç araştırmamıştım üroloğu egemen bey yaptı ve 6 tüp sperm donduruldu 1 tüpü kullanıldı 3 transfer edildi hiç tutunma olmadı bence sperm varsa hangi ürolog olursa olsun bulur 3. Tüp bebekte spermleri bahçeciye taşıdık ve erbil beyde tedaviye başladık dondurulmuş sperm kullanıldı 2 tüp 6 tane 5. Gün 1. Kalite embriyom oldu 2 tane konuldu ve 15 aralıkta hayırlısıyla ikizlerimi kucağıma alcam.. Eşimin genetik testi normaldi fsh 24 tü diğer testler normaldi yani ya küçükken darbe almış yada ateşli hastalık geçirmiş dediler sana tavsiyem sperm kadar yumurta kaliteside önemli ben 3. Denemeden önce arı sütü coenzym q10 d vitamini decavit omega 3 kullandım ve dondurulmuş spermlerle birinci kalite embriyolarım oluştu..Peki sizin sorun neydi ? bizim sadece fsh 19 onun dışında degerlerimiz normal.kromozomda da birsey yok. Egemen bey bu alanda pek ismi duyulmamış olduğundan korkutuyor beni
Tavsiyelerin icin cok saol ben de yeni ari sütü siparişi vermiştim o zaman çok iyi oldu.Canım aslında bizde çıkış vardı biz ilk bahçecide yaptırdık tüp bebeği aslında orda tansel beyde tese olcaktı ama o gün çıkış olunca çıkan spermler kullanıldı hamile kaldım ama düşük yaptım arkadaşın tavsiyesiyle memorial ataşehirde 2. Denememi yaptım hiç tavsiye etmem çıkış olduğu halde tese yapmamız gerek dediler ve o zaman hiç araştırmamıştım üroloğu egemen bey yaptı ve 6 tüp sperm donduruldu 1 tüpü kullanıldı 3 transfer edildi hiç tutunma olmadı bence sperm varsa hangi ürolog olursa olsun bulur 3. Tüp bebekte spermleri bahçeciye taşıdık ve erbil beyde tedaviye başladık dondurulmuş sperm kullanıldı 2 tüp 6 tane 5. Gün 1. Kalite embriyom oldu 2 tane konuldu ve 15 aralıkta hayırlısıyla ikizlerimi kucağıma alcam.. Eşimin genetik testi normaldi fsh 24 tü diğer testler normaldi yani ya küçükken darbe almış yada ateşli hastalık geçirmiş dediler sana tavsiyem sperm kadar yumurta kaliteside önemli ben 3. Denemeden önce arı sütü coenzym q10 d vitamini decavit omega 3 kullandım ve dondurulmuş spermlerle birinci kalite embriyolarım oluştu..
Yaptırdım canım 2. Denemem orda oldu ama hiç memnun kalmadım doktorumda cem beydi ne kan kontrolü ne bişi hep 225 gonal f yumurtalarım tam olgunlaşmadan topladı çok kalitesiz embriyolar oluştuBir de tup bebeği atasehirde niye yaptirmadin acaba ? ben Zeki beyi guvenilir buldum ama sende sorun neydi
Canım yıkamalı test yaptırdınız mı peki bizim yıkamalıda çıktı mesela normal testte görülmeyip yıkamalı testte sperm çıkabiliyoTavsiyelerin icin cok saol ben de yeni ari sütü siparişi vermiştim o zaman çok iyi oldu.
Egemen bey size gereksiz yere tese yapti yani memnun kalmadığını anliyorum. ben de senin gibi düşünüyorum aslinda bulursa hepsi bulur. ama bizde hersey normal.oldugu halde hic çıkış olmayinca insan korkuyor açıkçası.
Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin bebislerini insallah senin adina cok sevindim. gevtigimiz yollar zor oluyor ama böyle guzel haberler insani umutlandiriyor.
Bahsettigin vitaminleri de alacağım 1 ay kullanmam yeterli gelir mi bilmiyorum ama nasipse onumuzdeki ay tese yaptirmak istiyoruz çünkü.
Ben 3 ay kullanmıştım arı sütünü ama bir ayda kullansan yararlı olur bneceTavsiyelerin icin cok saol ben de yeni ari sütü siparişi vermiştim o zaman çok iyi oldu.
Egemen bey size gereksiz yere tese yapti yani memnun kalmadığını anliyorum. ben de senin gibi düşünüyorum aslinda bulursa hepsi bulur. ama bizde hersey normal.oldugu halde hic çıkış olmayinca insan korkuyor açıkçası.
Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin bebislerini insallah senin adina cok sevindim. gevtigimiz yollar zor oluyor ama böyle guzel haberler insani umutlandiriyor.
Bahsettigin vitaminleri de alacağım 1 ay kullanmam yeterli gelir mi bilmiyorum ama nasipse onumuzdeki ay tese yaptirmak istiyoruz çünkü.
anladım canım ben Zeki Bey' gidiyorum öncesinden beri yorumlara filan bakınca içime sindi açıkçası ama seninki tamamen doktor hatası olmuş o zaman.Yaptırdım canım 2. Denemem orda oldu ama hiç memnun kalmadım doktorumda cem beydi ne kan kontrolü ne bişi hep 225 gonal f yumurtalarım tam olgunlaşmadan topladı çok kalitesiz embriyolar oluştu
Canım benim eşime azospermi tesisi kondu kaan aydos diye bi doktora gitik doktor ameliyat dedi tse ameliyati oldu esim sperm alindi donduruldu ilaç felan kullandık ama etkisi olmadi e vitamini ve klomen kullandı sonra ameliyat oldu şuan 2. Tüp bebek denememiz 23 ocak test günüm sizin sorun nedir acebaArkadaslar rica etsem teşhislerinizi,doktorlarınızı , kullandığınız ilaçları ve tedavideki son durumunuzu yazarmısınız?
Sizin hormonlarınız nasıldı?tüp bebeği kimde oldunuz?bizim fsh yüksek testo düşüktü tedaviye başladığımızda 5.aydayız kaan hocada klomen ,choriomon iğne ve promotil kullanıyoruz sanırom mayıs gibi tese olacağızCanım benim eşime azospermi tesisi kondu kaan aydos diye bi doktora gitik doktor ameliyat dedi tse ameliyati oldu esim sperm alindi donduruldu ilaç felan kullandık ama etkisi olmadi e vitamini ve klomen kullandı sonra ameliyat oldu şuan 2. Tüp bebek denememiz 23 ocak test günüm sizin sorun nedir aceba
Canım bizim hormonlar güzeldi doktor belki tikaniklik olabilir dedi fakat tıkanıklık yokmuş tse oldu esim Tüp bebeği özel hrs hastanesinde yaptırıyoruz 1. Denemende tutu benim düşükle sonuçlandı bu 2. Denemem canm ne kadarlik evlisiniz acebaSizin hormonlarınız nasıldı?tüp bebeği kimde oldunuz?bizim fsh yüksek testo düşüktü tedaviye başladığımızda 5.aydayız kaan hocada klomen ,choriomon iğne ve promotil kullanıyoruz sanırom mayıs gibi tese olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?