Canım aslında bizde çıkış vardı biz ilk bahçecide yaptırdık tüp bebeği aslında orda tansel beyde tese olcaktı ama o gün çıkış olunca çıkan spermler kullanıldı hamile kaldım ama düşük yaptım arkadaşın tavsiyesiyle memorial ataşehirde 2. Denememi yaptım hiç tavsiye etmem çıkış olduğu halde tese yapmamız gerek dediler ve o zaman hiç araştırmamıştım üroloğu egemen bey yaptı ve 6 tüp sperm donduruldu 1 tüpü kullanıldı 3 transfer edildi hiç tutunma olmadı bence sperm varsa hangi ürolog olursa olsun bulur 3. Tüp bebekte spermleri bahçeciye taşıdık ve erbil beyde tedaviye başladık dondurulmuş sperm kullanıldı 2 tüp 6 tane 5. Gün 1. Kalite embriyom oldu 2 tane konuldu ve 15 aralıkta hayırlısıyla ikizlerimi kucağıma alcam.. Eşimin genetik testi normaldi fsh 24 tü diğer testler normaldi yani ya küçükken darbe almış yada ateşli hastalık geçirmiş dediler sana tavsiyem sperm kadar yumurta kaliteside önemli ben 3. Denemeden önce arı sütü coenzym q10 d vitamini decavit omega 3 kullandım ve dondurulmuş spermlerle birinci kalite embriyolarım oluştu..