- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Gel vuslatım gel miss gibi çayla yeriz walla:)))
tamam canim sen skma kendini ben beklerimTamam tatlım eklerimCadıdan birşey yapamıyorum ki pastayı bile zar zor yaptım beni o kadar oyaldı ki akşam 7 de başladım gece 3 de bitirdim O gün çok huysuzdu
Önce senin tarifi yapayım daSonra da aklımda var yapacaklarım onları da eklerim yapınca tatlım
Of off offfNe güzel yenir şimdi o ekmekler sıcak sıcak karnımda aç zaten
Ellerine sağlık askitom
askitom benim kofteler simdi nasil gider o ekmeklerle var yaGel vuslatım gel miss gibi çayla yeriz walla:)))
Azim kızma bana ne olur annemler. Sandığımdan erken geldiler o yuzden tek tek resimleyemedim servis yapmadan önce çekmek zorunda kaldım idare et artıkınEki Görüntüle 740324
Neler oldugunu yazıyım hemen
Kısır
Tavuklu makarna salatası
Peynirli ay çöreği
Patatesli sigara böregi
Kedi dii pastası
Sütlaç
Anam ters olmuş yahu nedenki:18:
Ask ellerine saglik sen mi yaptin bunlari
Super gorunuyorlar.. Resmi duzelttim duz bakmak icin :)
Ask ellerine saglik sen mi yaptin bunlari
Super gorunuyorlar.. Resmi duzelttim duz bakmak icin :)
Buda benden olsun
ayni anda duzeltmisiz ruzgos
Ewet canım ben yaptım çok teşekkr ederim düzelttiğin için çok beriksizimdir bu konularda
Ekledim canikom bunun tarifi her yerde farkli ben icini bu sekilde yapiyorum sade olarak..
Ama yemesi o kadar keyifli ki ya patlicanda bitti alsam bari gidipte
Yine cnm istedi bak
tesekkur ederim bebegim
patlicanin her halini severim ben de
Rica ederim canim.. Bende seviyorum
Kizin napiyo kizz buyudu mu
Offf kuru patlıcan dolması bayılırım bizde hafif acılı ekşili yaparız ellerine saglık nefis görünüyo bi tane aldım haberin olsunKuru Patlican Dolmasi
Malzemeler
- 20 adet kuru patlican
- 2 su bardagi pirinc
- 1 adet buyuk boy kuru sogan
- 1,5 yemek kasigi salça
- Biraz kiyma (Göz karari )
- Tuz,karabiber,pulbiber
- Istege gore dereotu yada maydonoz..
Üzeri icin
- 2 su bardagi su
- 1 yemek kasigi salca
- Biraz tuz
Yapilisi
Patlicanlari kaynayan suda haslayin,ilk 10 dk sonra suyunu suzun ve bi 10 dk daha yumusamasi icin tekrar haslayin.. Sonra guzelce suzup yikayin..
Ic malzemelerin hepsini karistirin.. Istege gore maydonoz yada dereotu ekleyebilirsiniz ben eklemedim...
Ve patlicanlari yarisini biraz gececek sekile doldurup tencereye dizin..
2 su bardagi suyla 1 yemek kasigi salcayi karistirip birazda tuz ekleyip dolmalarin uzerine gezdirin ve orta ateste pisirmeye birakin,pirincler pistigi zaman altini kapatabilirsiniz..
Afiyet olsun canim :)Offf kuru patlıcan dolması bayılırım bizde hafif acılı ekşili yaparız ellerine saglık nefis görünüyo bi tane aldım haberin olsun
tesekkur ederim canim kiz buyudu masallahama hala yaramaz:18:gecen demir para yuttu herhalde okumusundur:18::18:hastaneye zor yetisdirdik:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?