Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yox hele ele onu gozleyrem getsin gelsin sora men gedec

inan telesdirirem biraz sehlenkardi bu gun bu gun sabah sabah edir.men uzoye dusmusem sadece hekimin yanina aparmaq qalib kagizlari he o analiz vermelidir.
Sen tutub aparmasan ele bugun sabah eliye eliye uzadacag. Senin vaxtınnan gedir ee onu diyirem sene. Sonra peşman olarsan. Pco adi bişey deyil.
Bide bir şey yadıma düşdü hamınızın aglınızda qalsın. Men yoldaşımnan getmişdim klinikaya. Kişilerin analiz vermeyi ücün lazım olan otag var. Balca tv-si zadı da var. Medsestra gelmemiş girib baxmışdım otağa. O tvde şekiller videolar zad qoyurlar da kişilerçün. Neyse. Medsestra geldi mene dedi ki sen de gireceysen otağa.? Utandım dedim yoox. Yoldaşım girdi bu da girdi dalınca qapını da dalıyca kilitledi. Cin vurmadı tepeme? Qapını başdadım deli kimi doymeye. Tez acdı. Dedim qapını niye kilidliyirsen otağa girirsen? Hele yoldaşıma baxır diyir ki yoldaşıvoz deyesen qısqancdı. Dedim he qısqancam. Sir sifetimden de zehrimar yağır. Menimki de ele gülür lezzet eliyib axı qısqanmağım. Neçe vaxt da dilinden düşmedi. Geldi evdekilere de danışdı qız da cıxıb diyir ki mene xanım narahat olmuyun ee men ozum de evliyem uşaqlarım var. Sadece işim budu. İşi ele bil qapını kilidlemeydi. Hele de yadıma düşende cinnenirem. Yani sözümün canı kişilerivizi tek spermogramma vermeye gondermiyün medsestralar haqqında o qeder şey eşitmişem ki.

Yazarsan canım menim.
Gedirsen qan analiziinr diyirsen hormonlara baxdırmaq istiyirem?
Diyirsen ki hormonlarıma baxdırmaq isdirem men saglam heyatda eletdirmişdim. Dünen de getdim Çiniş seni soruşurdu. Bu arada orda hormonlardan zoba zada da baxırlar. Men eletdirmişdim. Zoba şekere her şeye

Aaa mende cox qisqancame ureyim partdyar.siz bakida qalrisiz.berdede inanmram ele hazir otaq falan ola.birdemi qiz neye girirmiski otaqa?anlamadime men orasini eyni otaqa girdiler?

Aaa mende cox qisqancame ureyim partdyar.siz bakida qalrisiz.berdede inanmram ele hazir otaq falan ola.birdemi qiz neye girirmiski otaqa?anlamadime men orasini eyni otaqa girdiler?
Qız girib ki başa salsın ki tvni yandırarsan ne bilim ordan baxarsan falan qabı da verib ki buna zad eliyersen. Axır diyen lazımdı ki day qapını niye bağlıyırsan. Az qalırdı ee o qızı yolum prosta üzr istedi deye sakitdeşdim.men sehv başa düşmüşemmiş. Ümumiyyetle otaqda olur da. Berde de olsa koridorda almıyacaglar ki analizi. Ayrıca otağa salacaglar da. Düzdü ee burda bele oldu deye orda da eynisi olacag demek deyil ama yene de. Eşşeğini sağlam kazağa bağla (lafın gelişi) ama kocana sakın deme aa bunları sakın dilinden düşmezsen sonra. Hem de problem cıxar aranızda

Canım ablam yaaa oxuya oxuya diyirem ki bu kız oraya dalmadıysa bende ablamı tanımıyorum :)))) men onu öldüreremee ay qız o ne dimeydi gir içerden qapını bağla. O orda tek vermeli deyil analizderi? Eyer uzidise başa düşerem bi yerde. Çünki kişilerin xayalarını uzi eliyirler qadın olur onlar. Belke ona göre girib ama day qapını bağlamaq nedi

Diyirsen ki hormonlarıma baxdırmaq isdirem men saglam heyatda eletdirmişdim. Dünen de getdim Çiniş seni soruşurdu. Bu arada orda hormonlardan zoba zada da baxırlar. Men eletdirmişdim. Zoba şekere her şeye

Necedi çiniş evlenib elemiyib?)

Men cox qisqancame tibb bacisini kecdim hele dusunendedki video sekil falan baxim ozunu tatmin edecek ureyim partlayr

Az yox. Qapını sındırırdım ee tez acdı qız. Tvni acmagı qabı zadı başa salırdı cunki cox kişilerin başı cıxmır. Qızın üstüne nece çemkirdimse qız şoka düşdü. Miriş de ele gülür ki meni hec ele gormemişdi. Neyse qız olayı anlattı gordum heqqi ele qızdardan deyil dedim oke))

Puf utandiginan meni aparmaze qaldiki otaga qoyamozude utanr deyr hekim deyecek goster baxim baxirlar hekimler

Uziye salanda baxırlar nece bizim yumurtalıq ölçülerine baxdırırığe. Onlarda malum bizimki kimi kapalı yerde değil ki aşağıdadı)))) ona göre baxırlar ama ancaq analiz verirse baxmırlar

Kız kah kaha atdım resmenmenimde yoldaşım gedib ama medsestra zad olmuyub.kişi olunib

Yox hele ele onu gozleyrem getsin gelsin sora men gedec

inan telesdirirem biraz sehlenkardi bu gun bu gun sabah sabah edir.men uzoye dusmusem sadece hekimin yanina aparmaq qalib kagizlari he o analiz vermelidir.
Canım varikosel ele bi şeydi ki spermanı öldürür.oraya yayılır ele bil.burda en birinciden getmelidi.sora sperma 0 düşende uje sağalmır.ona göre çalış tez gönder.zarafat deyil

Canım varikosel ele bi şeydi ki spermanı öldürür.oraya yayılır ele bil.burda en birinciden getmelidi.sora sperma 0 düşende uje sağalmır.ona göre çalış tez gönder.zarafat deyil
Of Aysen hee gun deyirem her gun kisiler ele bil qurur meselesine ceviribe bu meseleni.demsem en gec 10 gun icinde gonderecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…