- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #9.161
Göbelek demiş, mend hekimine dedim sarı yaşılteher axıntım var 3 günlük şam yazdı. Baxaq görək nece tesir edecek.Can çox sağol. Mən daha saxladım payıza. İstidə gedib gəlmək olmur həkimə. İstidən qızdırmam qalxır, sonra klinikaya girməyə qoymullarİnşallah xeyirlisi olsun.
ona qədərdə göbələyi sakitləşdirərəm heçolmasa. Hazır eləmişəm dərmanları, adet olan kimi başlıyacam.
TabiikiJudy_K BDV ni oxumaqdan yoruldum
Sənin topiğin vardıye ora etiketleye bilersen aktifdise?? Bana bi eğıence gerek))))
Göbelek demiş, mend hekimine dedim sarı yaşılteher axıntım var 3 günlük şam yazdı. Baxaq görək nece tesir edecek.
Ay qız hekimi saxlamısanda payıza, ama işivizden qalmıyın belke hekimsiz oldu ele
Hee vsedaa o öz yerindedise takılıno heçdə öz yerində. Mualicə istəmirəm bu aralar. Stimulasiyaya görə dərmanda çox içdim ürəyim qalxır uje.
Yox mene yazdıqları heç derman deyilmiş prosta qida elavesiymiş mende vobşe problem çıxmadı. Yoldaşımda bugün analiz verdi. Ve onda veziyyet heç yaxşı deyilDüfaston, fol turşusu falan yazıb yəgin. Soruşda nəyə yazıb, özdə deyirsən heçbi problem yoxdu. Çatlamamağıda dərd eləmə 1 iynəyə baxır uzaq başı
AaaAaa haraa?Nöş gedirsen? Burda olduğunçun uşaq düşüncesi çıxmır he ağlından? Seni o qeder yaxşı başa düşürem ki ona göre 2 il yox idim burda. İnşallah sen çox uzun gözlemezsen. Gelen ay gelersen ki hamileyem biz de deyerik ki eee noldu teze qurtulmuşduq senden şaka tabi. Çox semimi eylenceli qızsan canım. En azından Ayten kimi qıcık deyilsen burdan ona da laf sokiyim. Tez gel ha bide göbüşün dolu gel
Pms nedi?PMS zibili yenə gəldiyinə görə (bunun çarəsin tapan olsa deyin yoxsa boşuyacaq axırda) bu ay alınmadı 99 faiz onunçün kafam rahat dedim görüm neynirsiz mənsiz)) Oda heç gəlib gedən yox imiş.
Mende oyredirem daduya uqoldan bashlamishamminik_prince Neçə gündü fikirləşirəm deyim sənə. O gün parkda gəzirdik. Bi qadın uşağını gəzdirirdi arabada heç 1 yaşı olmazdı. Nə vaxt rastlaşsaq uşağa ətrafdakiları təsvir eliyirdi. Nəbilim quş oxuyur, deyir bax bu sərçədi rəngi qaradı, ot var su var. Belə... Rusca danışırdı özdə, hələ fikirləşdimdəki bizimkilərdən belə şey çıxmaz. Bi yoxla məncə.
Agzin isti yerdedi ona gore hamilelikde menden cox danishan olmuyub hele ozum bes deyilmish kimi kocamida oyreshdirmishdim hergun danishmagaMen indiden danışıram ay qız herşeyi diyirem onaAytendide ruhsuz
Allah razi olsunAğıllı qızın fərqi hiss olunurDüz eliyirsən. Dəqiq yadımda deyil o vaxt eşitmişdim. Kişinin uşağı olur gəlir Peygəmbərin yanına, deyir uşağıma nə vaxtdan başlıyım tərbiyə verməyə? Cavab alırki artıq 9 ay gecikmisən.
Vallah men o 100% dediyivi o axintiyla bilmishem bashqa axintilarda olur imenni yumurta agina benzer 2 barmagini arasinda tutdugun zaman uzanan bir maye olmalidirBidə yazım bura bəlkə kiminsə işinə yarayar gələcəkdə. Yumurta çatlayan vaxtı deyillər ağ biraz qatı axıntı olur. Mən hər ay ona görə özümü çaşdırırammış sən demə. Uzi yada ovulasiya testi edin əgər 100 faiz vaxtı bilmək isteyirsizse.
Uje tepiy?Düzdü bu hedisi men de eşitmişem. Çünki o artıq eşidir başa düşür. Menim yoldaşım oynan danışanda tepiy vurur qarnıma reaksiya verir.Allah sene ve bütün istiyenlere qismet elesin inşallah canım. Mence de uşaqnan danışmaq lazımdı. Bax bu beledi, bunu buna göre istifade eliyirik falan filan danışmaq lazımdıki qoy sesivi öyrensin
Niye men danishiram eksine bizde rus var men kecen defe daduynan danishanda diir ushagnan necede sakit danishirsan yeke adamla danishirsan ele bil guldum diirem kim men diir he hemishe sene fikir verirem nese qeribsedim ozum ozume inanmadim bele danishiram ne goturdun getir ver mama baxsin gorum zad gel geyinek cole cixag zad umumi sozleri danishiram ona vacib olanlari yeni bilsin misal geyinirikse harasa gedirik zad ama butun gunu otur yaninda danish o yoxduda eslinde danishmagada bir shey yoxdu axi 2mizde sakit otururug misalcun o nes eyeyir mende tvye baxiram ne danishag nese edende he danishirig su zad istiyende butulkani elimde tutub gosterib deyirem xoçeş vodı ya ne bilim nam nam xoçeşbele sheylerHəmişə fikir verirəm, ruslar uşaqların gəzdirəndə söhbət elirir. Amma bizimkilər ancaü şüvandi, dəymə eləmə əl vurma
O ruslugnan deyil Nermin men eleyem menim xoshuma gelmir ushag agliyan kimi vermelisenki sussun mamamin bacimin acigi gelir mene diirler ushaga ne zulm edirsen arada ozume qeddar ana diirem vicdanim sizildiyir ama istemirem o onun beyninde qalsinki agladim verdi qishqiriram ustune agliyir gelir ellerini acirki goturum qucagima opum eliyim elemirem onuki shit olmasin bugun bacim hirslenib meneki ushaga niye bele edirsen goturub opub eliyir acigim gelir menim ele sheyden ama kaprizlik tamam bashqa sheydi elediyini eliyir qabaginda diyansan sen qalibsen diyanmasan o nese ana bala inadlashirsan butun gunu ama o xasiyyetimde var harani tokur toksun hirslenmirem ona belke eshitmisiz amerika alimi deyibki belkede bashqa alim bilmiremRusların voobşe uşağa baxmaqları çox yaxşıdı. Menim emim qızı rusdu. Gelmişdi bizde qalmağa körpə uşağı birdr 4-5 yaşdı qızınan. Maşallah ele yaxşı terbiye verir ki, her şeyinin saatı olur, kaprizni davranmır ana ne dedise odu. Bizimkiler lijbi uşaq ağlamasın diye herşey eliyirler. Bunnar ama uşaq ağlıyıb partdıyır vecine deyil ki men diyen olmalıdı. Mence de düz yanaşmadı
Sen harda qalirsanki gedib gele bilmirsen belkede dmeisen ya gormemishem yada yadimda qalmiyibo heçdə öz yerində. Mualicə istəmirəm bu aralar. Stimulasiyaya görə dərmanda çox içdim ürəyim qalxır uje.
Bilmirsən yox istəmirsənSen harda qalirsanki gedib gele bilmirsen belkede dmeisen ya gormemishem yada yadimda qalmiyib
Yoldaşım deyir indiki zamanda tibb inkişaf eliyib. 5 faiz aktiv varsa uje şans var normal yolnan olsun. Ürəyini sərin saxla hər şeyə çarə var. Birazca səbr eləmək lazımdı.Yox mene yazdıqları heç derman deyilmiş prosta qida elavesiymiş mende vobşe problem çıxmadı. Yoldaşımda bugün analiz verdi. Ve onda veziyyet heç yaxşı deyil2gün sonra hekime gedeceyik. Qadın haqda herşeyi bilirem ama kişiye fransız qaldım içim içimi yeyir
heç o da yoxdu da. vobşe 1mldeki spermatozoidlərin sayına tək-tək yazıblar. qalanlara - işarəsi qoyulub. 5il zad əvvəl varikoz əməliyyatı keçirdib ondan sonra yoxlananda hərşey normal imiş. indi niyə belə oldu bilmirəm. öz həkimim də yoldaşımın analizini gözləyir. birazdan göndərəcəm və məsləhətli urolog soruşacam. dünənnən bütün əsəblərim pozulubYoldaşım deyir indiki zamanda tibb inkişaf eliyib. 5 faiz aktiv varsa uje şans var normal yolnan olsun. Ürəyini sərin saxla hər şeyə çarə var. Birazca səbr eləmək lazımdı.
Yaxshidi tutub aparmiyiblarBilmirsən yox istəmirsənAxrıncı dəfə gedəndə gün vurdu qızdırmam düşmədi 37dən. Klinikaya girməyə qoymurdular gücnən keçdim. Onum stresi elə bəsdi mənə.