Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göbelek demiş, mend hekimine dedim sarı yaşılteher axıntım var 3 günlük şam yazdı. Baxaq görək nece tesir edecek.
Ay qız hekimi saxlamısanda payıza, ama işivizden qalmıyın belke hekimsiz oldu ele

o heçdə öz yerində. Mualicə istəmirəm bu aralar. Stimulasiyaya görə dərmanda çox içdim ürəyim qalxır uje.

Düfaston, fol turşusu falan yazıb yəgin. Soruşda nəyə yazıb, özdə deyirsən heçbi problem yoxdu. Çatlamamağıda dərd eləmə 1 iynəyə baxır uzaq başı
Yox mene yazdıqları heç derman deyilmiş prosta qida elavesiymiş mende vobşe problem çıxmadı. Yoldaşımda bugün analiz verdi. Ve onda veziyyet heç yaxşı deyil 2gün sonra hekime gedeceyik. Qadın haqda herşeyi bilirem ama kişiye fransız qaldım içim içimi yeyir

Aaa

Mende oyredirem daduya uqoldan bashlamishamkitab alfim ilk 3gun maraginda oldu getirirdiki oxu heyvan shekilleridi ruscadi adlarini deyib seslerini cixardirdim neticede dunen kitabin qiraglarini hamsini yemishdi bugunde cirig cirig edib nagil kitabida aldim ona qulag asmadi bele diir ele ver men yeyim 2 yashdan bashliyir ondan ashagi yoxdu ayaqqabilarin altini yeyir 3-4 gundur uqola qoyuram ya o agillanacaq ya men deli olacam uje necenci defedi xestelenir mikrobu cixir
Size hele neyi deyim dunen topu dushfu gullerin icine biz residencede qalirig yeni hec bilmezdim bele shey tapar baxiramki nese qacir menden bildimki elinde nese var qaciram qoyub ustune tutdumki yarim qarishlig soxulcan elinde qaca qaca uje bashini yemishdi3-4 gundurde qarni gedir axrinci dishleri agarib ama bilmirem ondandi yoxsa yene mikrobdu

Allah razi olsun

Vallah men o 100% dediyivi o axintiyla bilmishem bashqa axintilarda olur imenni yumurta agina benzer 2 barmagini arasinda tutdugun zaman uzanan bir maye olmalidir

Uje tepiy?usaq 20ci heftede terpenmeye bashlayir ne tepiksenin ushagin berk gelirmende 17+5 de terpenmishdi sonra nese terpenmedi getdim hekime dedi xiyarsan sen kop olub o ne terpenmek ilk hamilelikde 20 de terpenir 19+5 dim terpendiyini hiss eledim duzdu helede menim fikrimce ilk defedekide terpenmekiydi ama 19+5 deki dogurcu terpenishiydi

Həmişə fikir verirəm, ruslar uşaqların gəzdirəndə söhbət elirir. Amma bizimkilər ancaü şüvandi, dəymə eləmə əl vurma
Niye men danishiram eksine bizde rus var men kecen defe daduynan danishanda diir ushagnan necede sakit danishirsan yeke adamla danishirsan ele bil guldum diirem kim men diir he hemishe sene fikir verirem nese qeribsedim ozum ozume inanmadim bele danishiram ne goturdun getir ver mama baxsin gorum zad gel geyinek cole cixag zad umumi sozleri danishiram ona vacib olanlari yeni bilsin misal geyinirikse harasa gedirik zad ama butun gunu otur yaninda danish o yoxduda eslinde danishmagada bir shey yoxdu axi 2mizde sakit otururug misalcun o nes eyeyir mende tvye baxiram ne danishag nese edende he danishirig su zad istiyende butulkani elimde tutub gosterib deyirem xoçeş vodı ya ne bilim nam nam xoçeşbele sheyler

O ruslugnan deyil Nermin men eleyem menim xoshuma gelmir ushag agliyan kimi vermelisenki sussun mamamin bacimin acigi gelir mene diirler ushaga ne zulm edirsen arada ozume qeddar ana diirem vicdanim sizildiyir ama istemirem o onun beyninde qalsinki agladim verdi qishqiriram ustune agliyir gelir ellerini acirki goturum qucagima opum eliyim elemirem onuki shit olmasin bugun bacim hirslenib meneki ushaga niye bele edirsen goturub opub eliyir acigim gelir menim ele sheyden ama kaprizlik tamam bashqa sheydi elediyini eliyir qabaginda diyansan sen qalibsen diyanmasan o nese ana bala inadlashirsan butun gunu ama o xasiyyetimde var harani tokur toksun hirslenmirem ona belke eshitmisiz amerika alimi deyibki belkede bashqa alim bilmiremushag haranisa dagitmag isteyirse buraxin dagitsin beynini inkishaf eletdirsin heqiqetende beledi daduya fikir verirem haranisa dagidanda hee defe yeni sheyler kesf eliyir ushag bele bele beynini inkishaf eletdirir umumiyyetle ushaga baxmag sebr ishidi biraz

Aytənin yazdıqlarının oxuyanda bi daha naşa düşdümki uzaqdan atıb tutmaq asandı. İndi ağıl öyrədirəm hamıya, amma öz başıma gəlsə çuvallardım)))

Yoldaşım deyir indiki zamanda tibb inkişaf eliyib. 5 faiz aktiv varsa uje şans var normal yolnan olsun. Ürəyini sərin saxla hər şeyə çarə var. Birazca səbr eləmək lazımdı.

Yoldaşım deyir indiki zamanda tibb inkişaf eliyib. 5 faiz aktiv varsa uje şans var normal yolnan olsun. Ürəyini sərin saxla hər şeyə çarə var. Birazca səbr eləmək lazımdı.
heç o da yoxdu da. vobşe 1mldeki spermatozoidlərin sayına tək-tək yazıblar. qalanlara - işarəsi qoyulub. 5il zad əvvəl varikoz əməliyyatı keçirdib ondan sonra yoxlananda hərşey normal imiş. indi niyə belə oldu bilmirəm. öz həkimim də yoldaşımın analizini gözləyir. birazdan göndərəcəm və məsləhətli urolog soruşacam. dünənnən bütün əsəblərim pozulub

Bilmirsən yox istəmirsən Axrıncı dəfə gedəndə gün vurdu qızdırmam düşmədi 37dən. Klinikaya girməyə qoymurdular gücnən keçdim. Onum stresi elə bəsdi mənə.
Yaxshidi tutub aparmiyiblarumumiyyetle harda qalirsan gözel qiz o oglanlar padxod eliyire iyrenc iyrenc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…