Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Caaaan inshAllah🙏🙏🙏🥰🥰🥰senin ushaglarin 8 ayinda dogulurdu hee?kesr ya normal dogum istiyirsen inshAllah?😘😘ozum yaxshiyam oglumda arada yaxshidi arada yaxshi deyil sen tecrubeli mamashasanda ozun bilirsen 1 gunu 1gunu tutmur🥴
He canim mende 8 ayliq olurlar, bunun da vaxti sentyabra duwse de dunen hekimim dedi 15 ne falan gel keserka edek iki hefte boyuk gosterir, ki hec teeccublenmedim)) yene 8 ayliq olacaq insallah. Oncekiler de keserka oldugu ucun bu da ele olacaq. Ewi menkiler boyuyuvler yene de bir gun ele bir gun belediler))) canlari saglam olsun teki)

He canim mende 8 ayliq olurlar, bunun da vaxti sentyabra duwse de dunen hekimim dedi 15 ne falan gel keserka edek iki hefte boyuk gosterir, ki hec teeccublenmedim)) yene 8 ayliq olacaq insallah. Oncekiler de keserka oldugu ucun bu da ele olacaq. Ewi menkiler boyuyuvler yene de bir gun ele bir gun belediler))) canlari saglam olsun teki)
Ayyy2 hefteee😍😍😍inshAllah sagsalamat alin wucaginiza inshAllah😘😘😘😘he orasi eledi arada yoruluram sonra diirem ne qeder yoruluram yorulum teki sen sagsalamat boyu

Sağol kuzumm iyiyim şükür. Bulantı var ama kusturmuyo böyle dönüyo. :) koku hassasiyeti daha fazla..
Sen nasılsınn bebişin nasıl çok büyümüşsünüz maşallahh ne çabuk zaman geçmiişş❤
Iyiyiz cok sukur, cok agirlastim, gezemiyorum cok, sirtim fena agriyor, 2 haftaya sezeryan olcam insallah.

salam qizlar necesiz? sesimiz ne vaxti chixmirdi wad xeberle chixdi wukur). can09e can09e Allah bawacan versin quzum inwallah berk elden saq salamat qurtarasan. smaylikler bilmrem niyese qoya bilmrem belede chox seryozni chixir e nese))) Allah olmuyanlarimiza qismet elesin inwallah 2019 chixinca xeberler alaq gozumuz aydinlar deyek. LeylaJ LeylaJ sende saq salamat qurtar inwallah Leyla. doqmursan ki nenelerimiz kimi deyek inwallah bir avazda doqub qutarasan)1ay sora kesrkanin narkozundan tam ayilib goz aydinliqi ver inwallah

salam qizlar necesiz? sesimiz ne vaxti chixmirdi wad xeberle chixdi wukur). can09e can09e Allah bawacan versin quzum inwallah berk elden saq salamat qurtarasan. smaylikler bilmrem niyese qoya bilmrem belede chox seryozni chixir e nese))) Allah olmuyanlarimiza qismet elesin inwallah 2019 chixinca xeberler alaq gozumuz aydinlar deyek. LeylaJ LeylaJ sende saq salamat qurtar inwallah Leyla. doqmursan ki nenelerimiz kimi deyek inwallah bir avazda doqub qutarasan)1ay sora kesrkanin narkozundan tam ayilib goz aydinliqi ver inwallah
Amiinn canım..aminn.çok teşekkür ederim❤

Amin canim
Insallah, men 1 ci gun keserka olacam, dua edin mene.

Salam qızlar, necəsiniz, nə var nə yox.
LeylaJ LeylaJ canım necəsən, övladını dünyaya gətirdin ?
can09e can09e canım hamilesin galiba, çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İn şe Allah, Amin.
Yerdə qalan qızlar tək tək etiketləmirəm, göz problemim var bir az. Sizlər necəsiniz, nə var, nə yox, yaxşısınız hamınız, kimdə təzə xəbər var.

Salam qızlar, necəsiniz, nə var nə yox.
LeylaJ LeylaJ canım necəsən, övladını dünyaya gətirdin ?
can09e can09e canım hamilesin galiba, çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İn şe Allah, Amin.
Yerdə qalan qızlar tək tək etiketləmirəm, göz problemim var bir az. Sizlər necəsiniz, nə var, nə yox, yaxşısınız hamınız, kimdə təzə xəbər var.
sağol canım amiiinn inşalllahhh darısı hamısı kızlara olsun
sen nasılsın sorunun iyileşme gösterdi mi?

X