Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnanma men de inanmıram almıyacam bunnan sora. Qan testi eletdirib hamile olduğumu öyrenennen sonra alacam inşaALLAH sırf o 2ci xetti görmek üçün :)

Amin qizlar insAllah bizde bu ay yene normal yoxkayacagiq ))))) qismet . Rebbim herbirimizi sevindirsin
Quzum kecen defe sene yazmishdim bir qizin hekayesini sen 1hefte gozle hekime getme hele yenile qan testini o qizdada testler bele cixirdi qansa 0 a yaxin 1hefteden sonra inanilmaz artish etdi:-)

Quzum kecen defe sene yazmishdim bir qizin hekayesini sen 1hefte gozle hekime getme hele yenile qan testini o qizdada testler bele cixirdi qansa 0 a yaxin 1hefteden sonra inanilmaz artish etdi:-)
Canimmm, eslinde mende kecen defe 0.100 cixmisdi indi 1 cixib. Ama umidim qalmadiye hech. Hekime dedim deyirki uje yukselmez. nebilim gozleyiremde.Ozumde meettel qalmisame o qeder testin yanilmagina.:KK43:Canim hecbir adet belirtisi de yoxdur biraz agrim oldu kecdi belke sabah zad bashlayar. yenede gozleyim gorum ne olur.:cry:

Canimmm, eslinde mende kecen defe 0.100 cixmisdi indi 1 cixib. Ama umidim qalmadiye hech. Hekime dedim deyirki uje yukselmez. nebilim gozleyiremde.Ozumde meettel qalmisame o qeder testin yanilmagina.:KK43:Canim hecbir adet belirtisi de yoxdur biraz agrim oldu kecdi belke sabah zad bashlayar. yenede gozleyim gorum ne olur.:cry:

Canım Ayten sene ümid vermey istiyib ama mence boşa ümidlenme. Normal yolla olsaydı diyeddim ki gec döllenmedi olur bele şeyleer çox görmişiy ama aşılamada mence hekim qoyduğu vaxtda çıxmadısa day çıxmaz :KK43:
Seni men bele ümidlendire bilerem. Çox qadın aşılama eliyir ama sonraki ay öz özüne normal yolla qalır. Teselli vermirem faktdı burda çox oxumuşam bele şeyler :)

Qızlar sabahınız xeyir.bu yumurtlama axıntısı vare biraz bele sulu içinde ağ şeyler ve 2 barmağ arasında uzanır ama qırılır.belemi olur?

X