- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.341
He bide senin kagizinda anti tpo yazilibe anti mullerdi deyil bilmirem ama onuda vermishdim Judy_K
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yox baci hakim demez e burda forumda dediler6 hefteliye uje cinsiyyet dedilerhalaldi o hekime gelen defe gedende sorush gor hansi unini bitirib ele 14 hefteden tez cinsiyyet bilinmir 14 hefteye qeder qizin cinsiyyeti oglaninki kimi oldugundan cox hekim sehv salir oglandi ya qizdi 12 ci heftede falan baxanda ama 14 de qizin cinsiyyeti yigishir olur qiz cinsiyyeti oglaninki ele oglan cinsiyyeti kimi qalir 14 den tez mumkunati yoxdu ama cox hekim usmle deyil bele hesablamayla deyir qizdi oglandi oda ne derecede duzgunduse artig
O toksiplazma rubella zad mikroblardi onlari kocamin dayisi arvadi menede demishdiki mikroblari ver sora hamile qal oda hec vermedim mamam dediki sende ne mikrob ola biler rayonda heyvanlarla temasda olanda ne bilim sudunu zadini yiyen adamlarda olurhec hekimimde verdirmede 38 heftelikiydim diesen ciftimde qocalma bashladi gozelll hekimim dediki o yola getmediyim ayten senin mikroblarin nece cixmishdi dedim siz verdirmedizki dedi ola bilez vAllah verdirmediz demishdimdeyir he mikrob olanda cift tez qocalmaga bashliyir onun ishlediyi yer ozeliydi o diesen ele bilirdiki men dovletdede her ay gedib analiz zad verirem axrinci heftelerde o umumi analizleri zadi yoxluyandada demishdi axrinci nevaxt vermisen 7 heftelikde dedim guldu ncncnc dedi day demedim ay mal menem hekim sen men hardan bilimki verilmelidi ya yox sen demelisen mende vermeliyemdeHe nese prolaktin yoxdu. Mene dediler bunnarın hamısı verilmelidi buda 300manat zad eliyir ona göre vermedim
Judy_K ozde abortdan sonra mutleq ama mutleq prolaktin yoxlanmalidir cunki kelle carxa qalxirEn esasi ele prolaktindi. Tsh prolaktin ver gor hele ne cixir, onlar ele zibil hormonlardi ki,
Gede mende 2 saatdi shokdan cixa bilmiremYox baci hakim demez e burda forumda dediler
Kendine gel bebeyimGede mende 2 saatdi shokdan cixa bilmirem
He araşdırıram ki səhv çıxanlar var deyirlər yooo düz çıxır bu teoriya:)
Judy_K ozde abortdan sonra mutleq ama mutleq prolaktin yoxlanmalidir cunki kelle carxa qalxir
Sözsüz Allah sağlam övlad versin birinci növbədəQarışmaq istemirem ama ancaq cinsiyyetle maraqlanırsan mence sağlıq çox daha önemlidi. Boşver herşeyin vaxtı var inşaALLAH vaxtında öyrenersen cinsiyetini inşaALLAH
Bende de aynı canım. AMİN inşAllahcanım sağol iyidir iş güç uğraşıyoruz sende ne var ne yok? inşallah art arda alırız güzel haberlerinizi..
Mende qızımda oğlan göstərir)Necəsiniz qızlar? İnternetdə belə təqvimlər çoxdu. Bir tərəfdən məntiqsiz gəlir, bir tərəfdən maraqlıdı görəsən düz gəlir heç)))
Bu təqvim məndə oğlan göstərmişdi, oğlan da oldu. Amma düzdür, səhvdir onu deyə bilmərəm.Necəsiniz qızlar? İnternetdə belə təqvimlər çoxdu. Bir tərəfdən məntiqsiz gəlir, bir tərəfdən maraqlıdı görəsən düz gəlir heç)))
aha bitdi. neem 25idi vaxtim. 3 5gunde arxaya atir herden. beklemedeyim. sende nece oldu?
Kendine gel bebeyim