Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 hefteliye uje cinsiyyet dediler😂halaldi o hekime gelen defe gedende sorush gor hansi unini bitirib ele😂 14 hefteden tez cinsiyyet bilinmir 14 hefteye qeder qizin cinsiyyeti oglaninki kimi oldugundan cox hekim sehv salir oglandi ya qizdi 12 ci heftede falan baxanda ama 14 de qizin cinsiyyeti yigishir olur qiz cinsiyyeti oglaninki ele oglan cinsiyyeti kimi qalir 14 den tez mumkunati yoxdu ama cox hekim usmle deyil bele hesablamayla deyir qizdi oglandi oda ne derecede duzgunduse artig
Yox baci hakim demez e burda forumda dediler😂😂😂

He nese prolaktin yoxdu. Mene dediler bunnarın hamısı verilmelidi buda 300manat zad eliyir ona göre vermedim :KK43:
O toksiplazma rubella zad mikroblardi onlari kocamin dayisi arvadi menede demishdiki mikroblari ver sora hamile qal oda hec vermedim mamam dediki sende ne mikrob ola biler rayonda heyvanlarla temasda olanda ne bilim sudunu zadini yiyen adamlarda olur😂hec hekimimde verdirmede 38 heftelikiydim diesen ciftimde qocalma bashladi gozelll hekimim dediki o yola getmediyim ayten senin mikroblarin nece cixmishdi dedim siz verdirmedizki dedi ola bilez vAllah verdirmediz demishdim😂deyir he mikrob olanda cift tez qocalmaga bashliyir onun ishlediyi yer ozeliydi o diesen ele bilirdiki men dovletdede her ay gedib analiz zad verirem axrinci heftelerde o umumi analizleri zadi yoxluyandada demishdi axrinci nevaxt vermisen 7 heftelikde dedim guldu ncncnc dedi day demedim ay mal menem hekim sen men hardan bilimki verilmelidi ya yox sen demelisen mende vermeliyemde

He araşdırıram ki səhv çıxanlar var deyirlər yooo düz çıxır bu teoriya:)

Qarışmaq istemirem ama ancaq cinsiyyetle maraqlanırsan mence sağlıq çox daha önemlidi. Boşver herşeyin vaxtı var inşaALLAH vaxtında öyrenersen cinsiyetini inşaALLAH

Salam qızlar, necəsiniz, nə var nə yox. Ma şa Allah yazışmısınz, keçmişi oxumağa hövsələm çatmadı : ) yazın görüm kimdə nə təzə xəbər var : )

Necəsiniz qızlar? İnternetdə belə təqvimlər çoxdu. Bir tərəfdən məntiqsiz gəlir, bir tərəfdən maraqlıdı görəsən düz gəlir heç)))

Eklentiler

• cin-takvimi.jpg
    cin-takvimi.jpg
    282 KB · Görüntüleme: 28
Ayın 1 ya 2 olmalıydı hələ heçnə yoxdu. Test neqatif çıxdı. Hələki gözləmədəyəm)) bir dəfədə belə olmuşdu. Testdə ikinci xətt göründü azda olsa. Sabahısı gün gəldi aybaşı. Ona görə ümidlənmirəm çox

X