- Konu Sahibi minik_prince
- #7.761
İnşallah tezliklə hamilə qalarsan can. Allah xeyirlisini etsinYazmışam canım cvbda. Borumu acdırdım. İndi gozdiyirem. İşlemirem can
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tezliklə hamilə qalarsan can. Allah xeyirlisini etsinYazmışam canım cvbda. Borumu acdırdım. İndi gozdiyirem. İşlemirem can
Aminn
Salam qizlar necesiz???minik princenin basi qarisib oglusuna doyesen girmr buralara Judy_K senin adet vaxtini gozleyrem kac gun qaldi?
Niye elemremki.Serenaynan senin takibindeyem o bebis gelene qederde iki elim yakanizda 4 gun qalibki.Sad xeberlee gozleyecem.necessn deyisik bir sey yoxduki agru siziKız sen mennen çox takip eliyirsenki 23üdü adetim.
Niye elemremki.Serenaynan senin takibindeyem o bebis gelene qederde iki elim yakanizda 4 gun qalibki.Sad xeberlee gozleyecem.necessn deyisik bir sey yoxduki agru sizi
Kiz Serayi demek istedim yox bir 10 gun.adet tarixin bir gun gecikecek ve test yapacan bir hafta nasil dayanirsinSerenay kim la
He ağrı var bugüne qeder yox idi bu seher yuxudan duranda qarnımda belimde berk ağrı var idi. Bugüne qeder qupquru idim bugün ağ axıntım başdadı. Amma beri başdan deyirem. Adetimnen 1hefte keçmiyince test elemiyecem beni zorlamayın
Kiz Serayi demek istedim yox bir 10 gun.adet tarixin bir gun gecikecek ve test yapacan bir hafta nasil dayanirsin
Tamam can.Teki gecik bir hefteds bekleriz duserli ve olsun Leylosun hamislik xeberiAyşen dide :)) dayanırım dayanırım aldadıcı silik çizgiler görmek istemirem uje. Keçen ay da xett çıxdı emelli başdı. Dalıyca adet oldum
Tamam can.Teki gecik bir hefteds bekleriz duserli ve olsun Leylosun hamislik xeberi
Qripi deyrsense hee.ama vajina yox yara icindedi mantarmi desem ne desem hpv da bir yanan. dogum olanan sora ciddiice mualice alacamİnşaAllah can ayağı düşerli olar bize :) hamiş olmayan ve olmaq isteyen qızlara :)
Sen neynedin sağaldın?
Qripi deyrsense hee.ama vajina yox yara icindedi mantarmi desem ne desem hpv da bir yanan. dogum olanan sora ciddiice mualice alacam
İnsallah can.Allah hamimiza komek olsunQripi deyirdim can O birisine müalice olmaz hele sene. Bilirem. İnşaALLAH bebiş gelsin sağ salamat düz emelli müalice olunarsan
Allah səbəb salsın İn şə AllahHoş bulduk canım.şükür. Hekime zada gedib gelirem başım qarışıb canıma
Acı deyil e quzi normal doşab dadı var, xeyir də elədi uşağa, sadəcə bir cürə özünəməxsus qoxusu tamı var onu götürə bilmirik. Yox e quzi kimə deyəcəm ondan vacib bir şey lazımdır mənə avara qalmışam kimə deyəcəmCanım bizim dükanlarda zadda satılan keçiboynuzu pekmezi boş şeydi. Dadı acıdı özününde bir faydası yoxdu elede. Almışam ona göre bilirem. Keçen il yoldaşım aldı her seher bir qaşıq gücnen içirdi dadı zeher idi. Sora türkiyede dostlarımız var onlardan xahiş eledik posilkaynan esl keçiboynuzu pekmezi gönderdiler. İnanırsan yernen göy qeder ferq var. Onu bir ay içdi her seher. O biri ay da hamile qaldım. Yeni burdakılardan alma can meslehet deyil bacarsan türkiyeden sifariş ver
Quzi mən bilirəm sən hansından deyirsən, bilirsən necə qıvamını mürəbbə kimi elə. Mürəbbənin necə olur dəni şirəsi bax eləÇox qatı olub yapışıblar bir birilerine. Kıvamı bilmirem ki nece olmalıdı internetde de araşdırıram sırf dediyim tarif çıxmır
Acı deyil e quzi normal doşab dadı var, xeyir də elədi uşağa, sadəcə bir cürə özünəməxsus qoxusu tamı var onu götürə bilmirik. Yox e quzi kimə deyəcəm ondan vacib bir şey lazımdır mənə avara qalmışam kimə deyəcəm