- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.561
Mən də saf saf inanmışamSabahın xeyir canım. Bilmirem oxuyurlar ya yox. Zarafat eliyirdim Sinemle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mən də saf saf inanmışamSabahın xeyir canım. Bilmirem oxuyurlar ya yox. Zarafat eliyirdim Sinemle :)
Şükürsağol canım çok sağol bugun daha iyiyim...
Sabahiniz xeyirNushi seninde sabahin xeyirmen evde siz nenirsiz?eyni sozu men yazacagdim sessizleshib die baxdimki sende hiss elemisenSabahınız xeyir canlar
Necesiz neynirsiz? Haralardasız? Yene sessizleşib buralar
Sabahiniz xeyirNushi seninde sabahin xeyirmen evde siz nenirsiz?eyni sozu men yazacagdim sessizleshib die baxdimki sende hiss elemisen
Ayshenle,Ayten vapshe yoxdu,leylaynan sinem ancag yazilanlari beyenir,shelale buralarda axtarishlardadi yene:)),Nushideki gunde bir nece defe yazir gorur heckim yoxduMende evdeyem yuxulıyuram :) camaat dağılışıbda ne işnen meşğuldular göresen :)
Ayshenle,Ayten vapshe yoxdu,leylaynan sinem ancag yazilanlari beyenir,shelale buralarda axtarishlardadi yene:)),Nushideki gunde bir nece defe yazir gorur heckim yoxdu
VAllah konum falan vecime deyil qizil medal vermirlerkiama istemirem dagilag burda orda hic fark etmez❤Yoo Sinem da tez tez yazır ele Nüşi kimi. Görür ki heç kim yoxdu ona göre yazmır.
Hemdeki senib konun pisdi kıxdı. Hamı menim konumdadı
Heeee menede maraglidiAyşen napıyor aceba
Napıcam ben.keçen defe yazdım hemde 2 defe heç kim cvb vermedi deye mende girmirdim.küsmüşem sizdenAyşen napıyor aceba
O da hamile sanirsammAyşen napıyor aceba
VAllah konum falan vecime deyil qizil medal vermirlerkiama istemirem dagilag burda orda hic fark etmez❤
Napıcam ben.keçen defe yazdım hemde 2 defe heç kim cvb vermedi deye mende girmirdim.küsmüşem sizden
O da hamile sanirsamm
Yok kuzum nerde yaaa.ben bazıları gibi sinsi diğilim söylerim hemenO da hamile sanirsamm
Neyseeeeee......noldu sen hekime getdin?demişdin guya hormonlardan başlayacamHamı küsüb dağılışıbe
Kız insanlık hali herşey ola biler gelib baxa bilerik ama aniden kocamız çağıra biler çıxa bilerik. Sonra da teze mesajlar geldiyiyçün o biriler gözden qaçır. Yani bana öyle olsa küsmem anladım. Bekar ata evinde deyilik. Koca var qaynanaynan yaşıyannar var işdiyenner var uşağı olannar var var da var yani. Küsmeyin böyle şeylerden canlar
He vAllah hami yazir ama heckim birbirini saymir))) menim teqriben 2-3 gune 10 smsim cavabsiz qalibNapıcam ben.keçen defe yazdım hemde 2 defe heç kim cvb vermedi deye mende girmirdim.küsmüşem sizden
Sen meni gud hele konum acmisham ama inanirsan girmirem hecneye hevesim yozduye halim yoxduUfak at da civcivler yesin canım. Özve teze konu açannan konuma uğramamısan