- Konu Sahibi minik_prince
- #6.541
ay hakkaten noldu kıza yahu, baktım bir münakaşa küfür falan da göremedim, kendi mi kapattırdı acabaa?
Adminler özeli okuyorlarsa ondan ola bilir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hakkaten noldu kıza yahu, baktım bir münakaşa küfür falan da göremedim, kendi mi kapattırdı acabaa?
Okuyorlarmi ki okudularsa da selale ne demis olabilir kiAdminler özeli okuyorlarsa ondan ola bilir :)
Eki Görüntüle 2183195 Cox sagolun qizlar. Bu da menim tortum
Okuyorlarmi ki okudularsa da selale ne demis olabilir ki
Kovdum bilmiyorumki bende shimdi geldimki ban olmushŞelaleye ne ettin Aytencimm gitmişş
Yok ya benle alakali degil kim bilir bashini yine nerelere soktu serserim))ayda 1 kez olmali onda yoksa oksijeni bitiyoay hakkaten noldu kıza yahu, baktım bir münakaşa küfür falan da göremedim, kendi mi kapattırdı acabaa?
Caan Leylam ən xoş, ən gözəl və sevgi dolu diləklərimlə ad günün mübarək olsunSalam qizlar. Bu gun menim dogum gunumdu. Alayim tebrikleri
Ay Allah nə gözəl tortun varEki Görüntüle 2183195 Cox sagolun qizlar. Bu da menim tortum
Sabahınız xeyir qızlar
Tebrikler Leylosh bir omur boyu ailenle sevdiklerinle birlikte inshallah❤❤❤❤❤❤❤❤❤Eki Görüntüle 2183195 Cox sagolun qizlar. Bu da menim tortum
sağol canım çok sağol bugun daha iyiyim...Sabahınız xeyir qızlar
Tebrikler can neçe gözel illere çıxasan inşAllah sevdiklerinle biryerdeSalam qizlar. Bu gun menim dogum gunumdu. Alayim tebrikleri
Tebrikler can uzun her zaman gulsunSalam qizlar. Bu gun menim dogum gunumdu. Alayim tebrikleri
He meni niye atirlar bayira anlamis deyilem.konu disi yorum deyr ama ele banlanacaq yorum yazmamisam axi
Mende anlamram bunla ikinci defedi bele olur.mesajda yazdim hansi yorumdu ele?cvb gelmirYeqin seni kimiynense qarışdırırlar