• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum nerde yaaa.ben bazıları gibi sinsi diğilim söylerim hemen:KK56:
Burda sinsi ben oluyorum:KK73:ogunleride nermin qizlara yazmishdi men 6 aylig hamileyem.ama nazar deymesin die heckime demirdim o dashda bana geldi:KK73: burda bidene demiyen men olmusham:KK73: odaki kimse menim yashadiglarimi yashasa oda gizleder Allah kimseye yashatmasin

Helloo qizlar. Necesiz? Men keyfsizem, ayb olmagimi gozleyirem ki tez gedim analizlerimi verim, sebebini bilim. Yoldawim ucun darixiram, 3-5 gune gelmelidi. Hec hekimnen soruwmadim qorunmaliyam ya yox? Bilen varsa yazsin.

Burda sinsi ben oluyorum:KK73:ogunleride nermin qizlara yazmishdi men 6 aylig hamileyem.ama nazar deymesin die heckime demirdim o dashda bana geldi:KK73: burda bidene demiyen men olmusham:KK73: odaki kimse menim yashadiglarimi yashasa oda gizleder Allah kimseye yashatmasin

Ne yaşamısan? :KK51:

Helloo qizlar. Necesiz? Men keyfsizem, ayb olmagimi gozleyirem ki tez gedim analizlerimi verim, sebebini bilim. Yoldawim ucun darixiram, 3-5 gune gelmelidi. Hec hekimnen soruwmadim qorunmaliyam ya yox? Bilen varsa yazsin.

Sağ salamat gelsin inşaALLAH can. Mence en azı 2ay qorunmalısan. Tebiiki tecrübeliler daha deqiq diyerler.

Zarafat eliyrem canım.senide başa düşürem.hem senin uşağın cinsiyyeti bilinmedi?keçen defe uzide qız varıydı 4 aylığıudı onda bilindi.sende neter bilinmedi

Salam canım.Allah sebr versin diyrem sene.inşAllah heç gözlemedeyin vaxtda verer Allah en gözelini sene.nermine katılıyom hemde.matka özünü yığışdırmalıdır.

Allah qovuşdursun sizi yoldaşınla. Quzum mən o gün yazdım sənə ki, hamilə qalına bilər ehtiyatlı ol, nəzərindən qaçıb hər halda :KK66:

_20180831_061600.jpg

Back