- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.601
He amin hamımza qismetBilinibde oğlandı onda :) ALLAH sene de versin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He amin hamımza qismetBilinibde oğlandı onda :) ALLAH sene de versin canım
He yeqin görmemişem.sağ salamat olsun canım.xeyirli övlad olsun size inşAllahYazmishdimki bura oxumamisan yrqin oglandi
Günaydın canım.bende iylik.sende ne var ne yok.çalışmalara başladınızmı)))Kızlar günaydın nasılsınız? ne var ne yok?
he ya 3 aylık süreç bitti o zaman hiç geçmeyecek gibi gelmişti 3 ay bitti bile kuzumm...Günaydın canım.bende iylik.sende ne var ne yok.çalışmalara başladınızmı)))
Cox sagol inshAllahHe yeqin görmemişem.sağ salamat olsun canım.xeyirli övlad olsun size inşAllah
Gunaydin Sinemcim ben bugun bi karishigim sebebini bilmiyorum:))boyle buyuk dertli,borc icinde olan insanlar oturur ya sessiz sakin gozler yol ceker,dushunceli dushunceli o moddayim nedenseKızlar günaydın nasılsınız? ne var ne yok?
olur öyle hormonlardandır tatlım, takılma sen kendini bebişini düşün şurda ne kaldıı bu güzel günlerin keyfini sür derimGunaydin Sinemcim ben bugun bi karishigim sebebini bilmiyorum:))boyle buyuk dertli,borc icinde olan insanlar oturur ya sessiz sakin gozler yol ceker,dushunceli dushunceli o moddayim nedense
Bu bulanti bi kesilse kefini cikartacamdaolur öyle hormonlardandır tatlım, takılma sen kendini bebişini düşün şurda ne kaldıı bu güzel günlerin keyfini sür derim
Evde bizde son surat devam ediyoruz bakalım kismethe ya 3 aylık süreç bitti o zaman hiç geçmeyecek gibi gelmişti 3 ay bitti bile kuzumm...
sizde nasıl gidiyor var mı çalışma?
rabbim sevindirsin isteyenleri inşallahh:) eylül ayı şanslı olsunn daha buga şansımız varrEvde bizde son surat devam ediyoruz bakalım kismet
Niye ehtiyyatli olum ki canim? Istediyim hamile qalmaqdi da bes))Allah qovuşdursun sizi yoldaşınla. Quzum mən o gün yazdım sənə ki, hamilə qalına bilər ehtiyatlı ol, nəzərindən qaçıb hər halda
Gunaydin Sinemcim ben bugun bi karishigim sebebini bilmiyorum:))boyle buyuk dertli,borc icinde olan insanlar oturur ya sessiz sakin gozler yol ceker,dushunceli dushunceli o moddayim nedense
Heeee manyakligim tutub hergun bele deyilem imennavoy bugune mexsusdur:)))derman icirem diene bulantilarim basha sardi die,havada bir terefden qeribedir ondan bele oldum:)))Manyak mısın eleme ay qız ele şeyler. Qarnındakini düşün. Pozitif ol. Özvü mecbur ele pozitivliye. Uşaq çox etkilenir senin bu halınnan. Get aç YouTubeu gözel mahnılar qoy. Hamilelikde dinlenecek müzikler var qoy onları uzan o musiqi sedalarında yum gözlerivi gözel şeyler düşün
İnşAllah canım inşAllahrabbim sevindirsin isteyenleri inşallahh:) eylül ayı şanslı olsunn daha buga şansımız varr
Heeee manyakligim tutub hergun bele deyilem imennavoy bugune mexsusdur:)))derman icirem diene bulantilarim basha sardi die,havada bir terefden qeribedir ondan bele oldum:)))
Yox sevgiden qina gelecek ona sevgi dolu ailesi var mashAllahOlma can men sene göre bebişive göre diyirem maşaALLAH uje böyükdü herşeyi hiss eliyir qoy yaxşı şeyler hiss elesin heyat dolu sevgi dolu olsun inşaALLAH
Yox sevgiden qina gelecek ona sevgi dolu ailesi var mashAllah
Təşəkkür edirəm, tamam quzum