- Konu Sahibi minik_prince
- #6.521
ahahha kıskançlık mı sezdim nedirAllah muhabbetinizi artirsin ozelikle Shelale xaniminhec sayib itirib axtaranda yoxdu tanish olurug
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahha kıskançlık mı sezdim nedirAllah muhabbetinizi artirsin ozelikle Shelale xaniminhec sayib itirib axtaranda yoxdu tanish olurug
Men uje bugunle 3 gundu evimdeyem girirem bura gorurem boshdu cixiram sen sohbetinde ol narahat olma he bide 5 gune cavab yazan sensen men yox en azindan men burda olmuram cavab yazmiram sense gunde 100 defe gire gire cavab yazmirsan neyseEski arkadas xanim siz evinize donenen sora sizle bol bol sohbet edeceyik eyer evinize donsez.bir mesaja 5 gune cvb yazirsan
Asabiyet sez Sinemcimama size degil malum kishiyeahahha kıskançlık mı sezdim nedir
yok kime olduğunu da sezdim canım üstüme alınmadım :))Asabiyet sez Sinemcimama size degil malum kishiye
Senin o nazini yeyim men bidenem bes eve gelmsen xeber eledeMen uje bugunle 3 gundu evimdeyem girirem bura gorurem boshdu cixiram sen sohbetinde ol narahat olma he bide 5 gune cavab yazan sensen men yox en azindan men burda olmuram cavab yazmiram sense gunde 100 defe gire gire cavab yazmirsan neyse
Cansin❤yok kime olduğunu da sezdim canım üstüme alınmadım :))
Danishmiram men senleSenin o nazini yeyim men bidenem bes eve gelmsen xeber elede
Yaxsida anladim gunahimi dolmussun sen hadi barisalim.seni ne kadar sevdiyimi biliyosunDanishmiram men senle
Bir girib baxaydinda gelib girib yoxsa yox men sevgilin kimi butun gunu seni gude bilirem bes aa nie cavab yazmadi gorum nevaxt girib neye baxib neyniyib eh eh eh
Sen şelaleyi çok mu seviyorsun he :)Danishmiram men senle
Bir girib baxaydinda gelib girib yoxsa yox men sevgilin kimi butun gunu seni gude bilirem bes aa nie cavab yazmadi gorum nevaxt girib neye baxib neyniyib eh eh eh
Ben onu cok seviyorum.O benim canim arkadasim aylardi ozelde devamli danisdigim tek kisi.icimi pisimi her seyimi bilir. Ama o beni sevmiyor bir keresinde beni birakti 1 aydan fazla kayb oldu yalniz birakti beni numara falanda vermedi demekki ben onun icin gecici hevesimSen şelaleyi çok mu seviyorsun he :)
Yaxsida anladim gunahimi dolmussun sen hadi barisalim.seni ne kadar sevdiyimi biliyosun
evet ya ilk arkadashim bayadirda konushuyoruz alishtik artik birbirimizeSen şelaleyi çok mu seviyorsun he :)
bashincun eleBen onu cok seviyorum.O benim canim arkadasim aylardi ozelde devamli danisdigim tek kisi.icimi pisimi her seyimi bilir. Ama o beni sevmiyor bir keresinde beni birakti 1 aydan fazla kayb oldu yalniz birakti beni numara falanda vermedi demekki ben onun icin gecici hevesim
yaa aynı şeyi ben de düşünüyorumm ,, bir cebe bişey olsa görüşülmüycekk .. evdeyken işteyken aklıma geliyorsunuz.. ne güzel kızlar diyorum üzülüyorum seviniyorum ama geçici heves olmaktan öteye gidemiyoruzz maaleseff...Ben onu cok seviyorum.O benim canim arkadasim aylardi ozelde devamli danisdigim tek kisi.icimi pisimi her seyimi bilir. Ama o beni sevmiyor bir keresinde beni birakti 1 aydan fazla kayb oldu yalniz birakti beni numara falanda vermedi demekki ben onun icin gecici hevesim
Evet hamisliiyinde yox olmhsdu.yo sadece tatli atismalar onlar.barisdik bile.hepinize alisdim hakkaten hayatim bir parcasi oldunuz.hepinizin yeri ayri bendeyaa aynı şeyi ben de düşünüyorumm ,, bir cebe bişey olsa görüşülmüycekk .. evdeyken işteyken aklıma geliyorsunuz.. ne güzel kızlar diyorum üzülüyorum seviniyorum ama geçici heves olmaktan öteye gidemiyoruzz maaleseff...
Aytenin hamişliğini sakladığındaki gidişi mi diyisen yoksa bu aralar mı gitti:)
tamam birbirinizi severseniz de, öyle kapris neyi yapıp kırıp üzmeyin ama birbirinizi.. ben ona da üzülürem:)
doğum günün kutlu olsunn canım Allah nice yaşlara sağlıkla eriştirsin..Salam qizlar. Bu gun menim dogum gunumdu. Alayim tebrikleri
Salam qizlar. Bu gun menim dogum gunumdu. Alayim tebrikleri
Şelaleye ne ettin Aytencimm gitmişş
ay hakkaten noldu kıza yahu, baktım bir münakaşa küfür falan da göremedim, kendi mi kapattırdı acabaa?Şelalenin başını yedi