- Konu Sahibi minik_prince
- #6.501
ahahahahah Allah seni emii iyi güldürdün mene
Kız inanmış gibi yapsanaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahahahah Allah seni emii iyi güldürdün mene
keşke öyle olaydı yaaaa olsaydın da o kadar olsaydın da bizden saklasaydın keşkeee nazar değer diyee....Kız inanmış gibi yapsanaaa
keşke öyle olaydı yaaaa olsaydın da o kadar olsaydın da bizden saklasaydın keşkeee nazar değer diyee....
Amin İn şə Allah. Allah həmişə sevindirsinHelelik yazmısan birdefelik oxudum çox sevinmişdim :) inşaALLAH o gün olsun birdefelik qalsın geride :)
günaydınlarrr
ben hastayım azcıkk sizin üzerinize afiyettt ...
sizlerde ne var ne yok necesizzz
aminn tatlım sağol.Allah acil şifalar versin canım
aminn tatlım sağol.
evet evet izin almam da zor bu ara, arkadaş izinli hem onun işi hem kendi işim.. hastanelik falan olmazsam işteyim yani :)İşte misin?
evet evet izin almam da zor bu ara, arkadaş izinli hem onun işi hem kendi işim.. hastanelik falan olmazsam işteyim yani :)
valla hastalık buga muga dinlemiyor kuzumm seriveriyor aşaOlmazsın kız boğasın sen güçlüyüz biz :)
valla hastalık buga muga dinlemiyor kuzumm seriveriyor aşa
TestDinlemeli benim dinliyor yani :)
Salam can xestelenmsen?Allah sefa versin.valla hastalık buga muga dinlemiyor kuzumm seriveriyor aşa
Sağol Şelalem çook teşekkür ederim inşallah şefa bulurum:)Salam can xestelenmsen?Allah sefa versin.
Eski arkadas xanim siz evinize donenen sora sizle bol bol sohbet edeceyik eyer evinize donsez.bir mesaja 5 gune cvb yazirsanAllah muhabbetinizi artirsin ozelikle Shelale xaniminhec sayib itirib axtaranda yoxdu tanish olurug