- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.481
İn şə Allah yaxşı olar bu dəfə hər şeyTrombo as ele aspirindi, he ewitmiwem ele iyne de, qarina vuranlar da var. gorum quzum aybawi olum butun analizleri verecem.
Hə quzum narahat olma hələlik geridə qaldı o məsələTeki herşey yolunda olsun can gec girsen de olar :)
Hə quzum narahat olma hələlik geridə qaldı o məsələ
Salam canim gozum yaxsiyiq sen necesen?xos gelibsen buralarakızlar selamlar hamınıza...
neceseniz... bayram da bitti gitti.. ..?
Kuzuumm sağollSalam canim gozum yaxsiyiq sen necesen?xos gelibsen buralara
Mide bulantisiyla geciyor iste.ama genital bolgeme sigil cikmis bir kac tane ne yapacagma sasirdim bebege zarar verirmi acaba?doktor ilac yazmadi daha kucuk dedi ilac yazamam .senin bilgin varmi bu konuda?Kuzuumm sağoll
sizler de hoşsunuz özlendiniz
senin nasıl gidiyor hamilelik ne zaman gideceksin?
Judy_K senin sebrinden isteyirem.Her girende baxiramki indi yazacaq test elemisem ama yox qiz sabr kupu masallah
Men yaziq?Sabır benim göbek adım :))) az sen kime diyirsen sen deyildin bizi burda çatlatan?
valla bilmiyorum kuzum ben en çok uğraştığım enfeksiyondu mantar falan şimdi şükür yok.. o da ilk zamanlardıMide bulantisiyla geciyor iste.ama genital bolgeme sigil cikmis bir kac tane ne yapacagma sasirdim bebege zarar verirmi acaba?doktor ilac yazmadi daha kucuk dedi ilac yazamam .senin bilgin varmi bu konuda?
9 aydir evliyim canimvalla bilmiyorum kuzum ben en çok uğraştığım enfeksiyondu mantar falan şimdi şükür yok.. o da ilk zamanlardı
sen evleneli ne kadar oluyor canım?
ondan işte vücudun alışacak bu da biraz zaman alır... umarım bebişe zararı olmayan siğildir.. ya da siğil mi sanıyorsun acaba hani kıl çıkamaz olur ya..? sivilcemsi bişey?9 aydir evliyim canim
HAyir canim et gibi ben olur ya kucuk etler oyle bir sey.ve malesef acitiyor.olmazsa gelicek hafta şehire annemlere gidecegim doktora mecburenondan işte vücudun alışacak bu da biraz zaman alır... umarım bebişe zararı olmayan siğildir.. ya da siğil mi sanıyorsun acaba hani kıl çıkamaz olur ya..? sivilcemsi bişey?
H
HAyir canim et gibi ben olur ya kucuk etler oyle bir sey.ve malesef acitiyor.olmazsa gelicek hafta şehire annemlere gidecegim doktora mecburen
Men yaziq?hekime getmeyi deyrsense men oz basima deyilemki gerek evdekiler aparmirdi men ne edim,?
ahahahahah Allah seni emii iyi güldürdün meneMene bax sene birşey etiraf eliyim. Eslinde men 6aylıq hamileyem. Size demedim ki gözüvüz deyer
Hakkatenmi ?Mene bax sene birşey etiraf eliyim. Eslinde men 6aylıq hamileyem. Size demedim ki gözüvüz deyer
H
Hakkatenmi ?inanirame safimdir biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?