Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qizlar axshaminiz xeyir necesiz?havalar istileshib die bagdayige kocamda mene kontur vurmurki biz bura istirahete gelmishik telle oynamaga yox indi onun teliynen girmishem ters ters baxir diir yene bashladida Shakom opurem sizi coxlu coxlu ozbashina hecne etme ama mualicesizde qalma bashqa hekime get mutleqbide Nemish test eleki bilki nevar neyox test seni yemiyecek narahat olma hamileliyede ziyani yoxdu qorxma test elesen hecne olmuyacag:)))zarafat bir qiraga zarafatsiz ele bilki near ne yox sora sual ishareleriynen qalirsan

Kuzuumm sağoll
sizler de hoşsunuz özlendiniz
senin nasıl gidiyor hamilelik ne zaman gideceksin?
Mide bulantisiyla geciyor iste.ama genital bolgeme sigil cikmis bir kac tane ne yapacagma sasirdim bebege zarar verirmi acaba?doktor ilac yazmadi daha kucuk dedi ilac yazamam .senin bilgin varmi bu konuda?

Mide bulantisiyla geciyor iste.ama genital bolgeme sigil cikmis bir kac tane ne yapacagma sasirdim bebege zarar verirmi acaba?doktor ilac yazmadi daha kucuk dedi ilac yazamam .senin bilgin varmi bu konuda?
valla bilmiyorum kuzum ben en çok uğraştığım enfeksiyondu mantar falan şimdi şükür yok.. o da ilk zamanlardı
sen evleneli ne kadar oluyor canım?

H
ondan işte vücudun alışacak bu da biraz zaman alır... umarım bebişe zararı olmayan siğildir.. ya da siğil mi sanıyorsun acaba hani kıl çıkamaz olur ya..? sivilcemsi bişey?
HAyir canim et gibi ben olur ya kucuk etler oyle bir sey.ve malesef acitiyor.olmazsa gelicek hafta şehire annemlere gidecegim doktora mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…