- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.461
İstəyirsən bir yoxlan qan gəlməməsinə görə. Mənə o laxtalanmaya görə iynə bilirsən hardan vurulurdu. Normal əzələ iynəsi qoldan hardan vurulur bax həmən hissədən yuxarı, çiyindən bir azca aşağı o hissələrdən vurulurdu. Trombo bilmirəm içməmişəm, amma aspirin dəqiq yadımdadır ki, içirdim.@shemss678Hiranur83
Ne bilim qizlar, az lekelenme oldu dunen, bu gun tertemiz, belke geler gozleyim. Sentyabrda onda adet olacam men bele bawa duwdum. Laxtalanmaya gore burda cox oxudum hami qarindan iyne vurur, ama mene yazmadi trombo as icirdim, ozu de cox idi mende deyer.
Caan yaxşıyam şirinim, bir az işlərim artıb, qış tədarükləri ilə bağlı. Ona görə telefon yadıma düşmür bu aralar. Vaxt tapdıqca yazaramHiranur83 gözelim haralardasan necesen?
Trombo as ele aspirindi, he ewitmiwem ele iyne de, qarina vuranlar da var. gorum quzum aybawi olum butun analizleri verecem.İstəyirsən bir yoxlan qan gəlməməsinə görə. Mənə o laxtalanmaya görə iynə bilirsən hardan vurulurdu. Normal əzələ iynəsi qoldan hardan vurulur bax həmən hissədən yuxarı, çiyindən bir azca aşağı o hissələrdən vurulurdu. Trombo bilmirəm içməmişəm, amma aspirin dəqiq yadımdadır ki, içirdim.
Caan yaxşıyam şirinim, bir az işlərim artıb, qış tədarükləri ilə bağlı. Ona görə telefon yadıma düşmür bu aralar. Vaxt tapdıqca yazaram
Cox passivsiz qizlarAyten hec istirahetdedi gelmir buralara.o biri qizlarsa nece gundu sakitcilikdi
Urek bulanmasi meni oldurur insanin butun gun ureyi bulanar?Salam can yaxşıyam. Veziyet aynı henüz bi gelişme yok :) sende necedi veziyet? Ağrıların ne yerdedi?
Bilmremki yeni evde yoxduda yeqin istirahetdediAyten hara gedib istirahete? :)
Urek bulanmasi meni oldurur insanin butun gun ureyi bulanar?agrimdaki ele heyledide esasda ciş eliyende sodali suya davam.Kocisde dayanamiyor alem deyib bir birine kiz test yapsama
Bilmremki yeni evde yoxduda yeqin istirahetdedievde olsa girerdi.yaxsi dayanir o.men evde olmasamda mgv goturun girirem
Bir hefteni kecdi kocis cildiribCaan qaytarırsan yoxsa ancaq bulanır? Kocişdeki qoy partdasın heçne olmaz. Ağrıyırsan hamişsen dayanıversin. Mende de günüm keçib diye yaxın qoymuram gelmeye. Diyirem test eliyene qeder olmaz. :)
Testideki eliyeremde inşaALLAH o çizgi buraya gelecek :)
Bir hefteni kecdi kocis cildiribyo sukur qusmam yoxdur ancaq butun sutka urek bulanmasi iyrenc bir seydi insallah kiz dileyimiz bu zaten o cizgi buraya gelicek gobuslerimiz birlikde boyuyecek foto atacagiq bir birimize yeke gobusle.
Bir hefteni kecdi kocis cildiribyo sukur qusmam yoxdur ancaq butun sutka urek bulanmasi iyrenc bir seydi insallah kiz dileyimiz bu zaten o cizgi buraya gelicek gobuslerimiz birlikde boyuyecek foto atacagiq bir birimize yeke gobusle.
Teze vaxti her sey olurdu.indi arada olurHadiii inşaALLAH kııızz
Ayyyy inşaALLAH kız :) senin göbüşünde sancılar olur?
Sagol can inshAllahSağ salamat İn şə Allah, unutmuşam 5 ya 6 aylıq olanda doplerə getmişdim. Məndə hamiləlik problemli olduğuna görə həkim göndərdi ki, baxaq görək iraq olsun başqa bir şey yoxdur. Onda ayaqların, pipisin həkim göstərmişdi : ) onda dəqiq bilmişdim ki, oğlandır. Nə isə sözüm ondadır ki, ekranda baxırdım çox maraqlı idi minnak ayaqları falan çox gözəl idi, əsl möcüzə : ) Allah istəyən hər kəsə yaşatsın belə gözəllikləri. Bir də ki, bir az böyüsün başlayacaq balıq kimi üzməyə, üstdən baxanda elə bilirsən dalğadır : )
.Sabahiniz xeyir qizlar. Gelmiwem xestexanaya, saat 9 da, millet var, sen deme hami 7 den gelib adini yazidirib, bilsem men de ele ederdim evimizin altindadi((
Yox quzum mendede hemin gun leke gelib kesilmishdi vse bide bilmedim 15 yada 20 ci gunler bax bu vaxtlarda leke gelmishdi ama sadece leke sokulub elemedim normal bisheydi qorxma@shemss678Hiranur83
Ne bilim qizlar, az lekelenme oldu dunen, bu gun tertemiz, belke geler gozleyim. Sentyabrda onda adet olacam men bele bawa duwdum. Laxtalanmaya gore burda cox oxudum hami qarindan iyne vurur, ama mene yazmadi trombo as icirdim, ozu de cox idi mende deyer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?