- Konu Sahibi minik_prince
- #6.441
Salam 7 hefte 4 gundu.agrilar yaraya goredi bele usaga gore yox.sadece urek bulammasi.sen neynedin?
Qaytarmırsan? Ne yarası?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salam 7 hefte 4 gundu.agrilar yaraya goredi bele usaga gore yox.sadece urek bulammasi.sen neynedin?
Yo qaytarmram sadece urek bulanma.oda sidiy eliyen yerde yaralar cixib oxumamsdin,?sunnet olunmus usaqlar kimi gezirem.hekimede getdim dedi mualice yaza bilmerem usaq balacadi qalmsam agriya agryaQaytarmırsan? Ne yarası?
sende sakitcilikdi hele?Qaytarmırsan? Ne yarası?
Yo qaytarmram sadece urek bulanma.oda sidiy eliyen yerde yaralar cixib oxumamsdin,?sunnet olunmus usaqlar kimi gezirem.hekimede getdim dedi mualice yaza bilmerem usaq balacadi qalmsam agriya agrya
sende sakitcilikdi hele?
Getmsdimde dedi olmaz usaq cox balacadir (((( soda li suyla yuyunuramYadıma düşdü ay qız baş qalıbkii. Okumuşdum. ALLAH kömey olsun can ağrıya ağrıya nece dözürsen bes? Müalicesiz şey olar? Ele bir müalice yazsın ki hamilelerçün olsun.
Gozleyek gorek neler olurMenemde çox halsız yuxusuz yorğun kimiyem. Memelerim şişib damarlar çıxıb, qarnım belim bide küreyim ağrıyır.
Getmsdimde dedi olmaz usaq cox balacadir (((( soda li suyla yuyunuram
Yoxe uc gundu Allah bilirki men ne cekirem.maraqlanaram o maz haqqindaCanım sendeki kimi olmuyub mende ama keçen il hekime getmişdim qaşıntım var idi ölürdüm day derimi qopartmaq istiyirdim uje ağrıdan o derede. Hekim klotrimazol adında bidene maz yazdı dedi rahat rahat işded men onsuzda hamilelere de bunu yazıram. Heç bir qorxusu yoxdu. Ona göre diyirem ki yeqin hekimin savadsızdı başqa hekimle elaqe saxlıyardız. Uşaq balacadı senin canın yanır bele qoyma qalsın sodalı su ağrını alır? (
Yoxe uc gundu Allah bilirki men ne cekirem.maraqlanaram o maz haqqinda
He bildim ele mende qalmisam beleCanım o maz göbelek üçün idi. Sende idrar yolunda yara çıxıb diyesen. Ona göre de yani deqiq bilmirem özbaşına da aldırıb kullanma derim. Düzdü ziyanı yoxdu o mazın eksine yaxşı eliyir. Dünennen beri biraz qaşıntım var idi. Sürtdüm uje keçdi. Tahrişi alırda elebil. Ama içeri yox üzden sürtmek lazımdı
Sizlerr nasilsiniz ne var ne yok..? Bana pazartesi is basiiii kara kara dusunuyom:)
Sodali su komek elemelidi sen tez tez yuyun, klotrimazol ceke bilersen duz deyir Nermiw, bele agri cekmen de uwaga ziyandi axi. Triderm maz da ceke bilersen, iceri elemirsen ki uwaga ziyan olsun, yene de ne maz olsa icinde yazilir hamilelere olar olmaz deye, aptekden de soruwa bilersen. Allah wefa versin.He bildim ele mende qalmisam bele
Sagol canim, insallah hayirlisi.Kizlar selamlar LeylaJ kuzumm gecmisler olsunn.. uzulme olur mu hayirlisi boyleymis demek rahatlatiyor.. zaman dedigin de hemen geciyor zaten.. Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla tekrar nasip etsin canim.
Sodali su komek elemelidi sen tez tez yuyun, klotrimazol ceke bilersen duz deyir Nermiw, bele agri cekmen de uwaga ziyandi axi. Triderm maz da ceke bilersen, iceri elemirsen ki uwaga ziyan olsun, yene de ne maz olsa icinde yazilir hamilelere olar olmaz deye, aptekden de soruwa bilersen. Allah wefa versin.