• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yo qaytarmram sadece urek bulanma.oda sidiy eliyen yerde yaralar cixib oxumamsdin,?sunnet olunmus usaqlar kimi gezirem.hekimede getdim dedi mualice yaza bilmerem usaq balacadi qalmsam agriya agrya

Yadıma düşdü ay qız baş qalıbkii. Okumuşdum. ALLAH kömey olsun can ağrıya ağrıya nece dözürsen bes? Müalicesiz şey olar? Ele bir müalice yazsın ki hamilelerçün olsun.

Getmsdimde dedi olmaz usaq cox balacadir (((( soda li suyla yuyunuram

Canım sendeki kimi olmuyub mende ama keçen il hekime getmişdim qaşıntım var idi ölürdüm day derimi qopartmaq istiyirdim uje ağrıdan o derede. Hekim klotrimazol adında bidene maz yazdı dedi rahat rahat işded men onsuzda hamilelere de bunu yazıram. Heç bir qorxusu yoxdu. Ona göre diyirem ki yeqin hekimin savadsızdı başqa hekimle elaqe saxlıyardız. Uşaq balacadı senin canın yanır bele qoyma qalsın :( sodalı su ağrını alır? (

Canım sendeki kimi olmuyub mende ama keçen il hekime getmişdim qaşıntım var idi ölürdüm day derimi qopartmaq istiyirdim uje ağrıdan o derede. Hekim klotrimazol adında bidene maz yazdı dedi rahat rahat işded men onsuzda hamilelere de bunu yazıram. Heç bir qorxusu yoxdu. Ona göre diyirem ki yeqin hekimin savadsızdı başqa hekimle elaqe saxlıyardız. Uşaq balacadı senin canın yanır bele qoyma qalsın :KK43: sodalı su ağrını alır? (
Yoxe uc gundu Allah bilirki men ne cekirem.maraqlanaram o maz haqqinda

Yoxe uc gundu Allah bilirki men ne cekirem.maraqlanaram o maz haqqinda

Canım o maz göbelek üçün idi. Sende idrar yolunda yara çıxıb diyesen. Ona göre de yani deqiq bilmirem özbaşına da aldırıb kullanma derim. Düzdü ziyanı yoxdu o mazın eksine yaxşı eliyir. Dünennen beri biraz qaşıntım var idi. Sürtdüm uje keçdi. Tahrişi alırda elebil. Ama içeri yox üzden sürtmek lazımdı

Canım o maz göbelek üçün idi. Sende idrar yolunda yara çıxıb diyesen. Ona göre de yani deqiq bilmirem özbaşına da aldırıb kullanma derim. Düzdü ziyanı yoxdu o mazın eksine yaxşı eliyir. Dünennen beri biraz qaşıntım var idi. Sürtdüm uje keçdi. Tahrişi alırda elebil. Ama içeri yox üzden sürtmek lazımdı
He bildim ele mende qalmisam bele

He bildim ele mende qalmisam bele
Sodali su komek elemelidi sen tez tez yuyun, klotrimazol ceke bilersen duz deyir Nermiw, bele agri cekmen de uwaga ziyandi axi. Triderm maz da ceke bilersen, iceri elemirsen ki uwaga ziyan olsun, yene de ne maz olsa icinde yazilir hamilelere olar olmaz deye, aptekden de soruwa bilersen. Allah wefa versin.

Sodali su komek elemelidi sen tez tez yuyun, klotrimazol ceke bilersen duz deyir Nermiw, bele agri cekmen de uwaga ziyandi axi. Triderm maz da ceke bilersen, iceri elemirsen ki uwaga ziyan olsun, yene de ne maz olsa icinde yazilir hamilelere olar olmaz deye, aptekden de soruwa bilersen. Allah wefa versin.

Canım diyesen triderm olmaz hamilelere. Ama klotrimazol kesin olar onu bilirem

LeylaJ LeylaJ indi girdim kkya can. Gire bilmirem cox. İndi oxudum yazdığını. Ne desek boşdu. ALLAH sebr versin canım. Alan da odu veren de odu. Sebebine gelende ise qanında mikrob olub olmamasını yoxla. Bruselyoza baxdır. O qoymur uşağı qalmağa. İnkişafdan saxlıyır. Mikroba gore analiz ver yani.

Back