• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@shemss678 Hiranur83 Hiranur83
Ne bilim qizlar, az lekelenme oldu dunen, bu gun tertemiz, belke geler gozleyim. Sentyabrda onda adet olacam men bele bawa duwdum. Laxtalanmaya gore burda cox oxudum hami qarindan iyne vurur, ama mene yazmadi trombo as icirdim, ozu de cox idi mende deyer.
İstəyirsən bir yoxlan qan gəlməməsinə görə. Mənə o laxtalanmaya görə iynə bilirsən hardan vurulurdu. Normal əzələ iynəsi qoldan hardan vurulur bax həmən hissədən yuxarı, çiyindən bir azca aşağı o hissələrdən vurulurdu. Trombo bilmirəm içməmişəm, amma aspirin dəqiq yadımdadır ki, içirdim.

İstəyirsən bir yoxlan qan gəlməməsinə görə. Mənə o laxtalanmaya görə iynə bilirsən hardan vurulurdu. Normal əzələ iynəsi qoldan hardan vurulur bax həmən hissədən yuxarı, çiyindən bir azca aşağı o hissələrdən vurulurdu. Trombo bilmirəm içməmişəm, amma aspirin dəqiq yadımdadır ki, içirdim.
Trombo as ele aspirindi, he ewitmiwem ele iyne de, qarina vuranlar da var. gorum quzum aybawi olum butun analizleri verecem.

Urek bulanmasi meni oldurur insanin butun gun ureyi bulanar? o_O agrimdaki ele heyledide esasda ciş eliyende :KK1: sodali suya davam.Kocisde dayanamiyor :KK8: alem deyib bir birine :KK51: kiz test yapsama :anneadayı:

Caan qaytarırsan yoxsa ancaq bulanır? Kocişdeki qoy partdasın heçne olmaz. Ağrıyırsan hamişsen dayanıversin. Mende de günüm keçib diye yaxın qoymuram gelmeye. Diyirem test eliyene qeder olmaz. :)
Testideki eliyeremde inşaALLAH o çizgi buraya gelecek :)

Caan qaytarırsan yoxsa ancaq bulanır? Kocişdeki qoy partdasın heçne olmaz. Ağrıyırsan hamişsen dayanıversin. Mende de günüm keçib diye yaxın qoymuram gelmeye. Diyirem test eliyene qeder olmaz. :)
Testideki eliyeremde inşaALLAH o çizgi buraya gelecek :)
Bir hefteni kecdi kocis cildirib :110: yo sukur qusmam yoxdur ancaq butun sutka urek bulanmasi iyrenc bir seydi :110: insallah kiz dileyimiz bu zaten o cizgi buraya gelicek :dua: gobuslerimiz birlikde boyuyecek :anneadayı: foto atacagiq bir birimize yeke gobusle.:dondurma:

Bir hefteni kecdi kocis cildirib :110: yo sukur qusmam yoxdur ancaq butun sutka urek bulanmasi iyrenc bir seydi :110: insallah kiz dileyimiz bu zaten o cizgi buraya gelicek :dua: gobuslerimiz birlikde boyuyecek :anneadayı: foto atacagiq bir birimize yeke gobusle.:dondurma:

Hadiii inşaALLAH kııızz

Ayyyy inşaALLAH kız :) senin göbüşünde sancılar olur?

Salam canlar necesiz?az Judy_K Judy_K mene bax.sen hemişe geçikirsen.geçikmek yaxşı şey deyil.eyer bu defede sende nese yoxsa özüm aparacam hekime seni:sinirli:.hemde hamilelik varsa geçikmenim 2ci gününde de çıxır.
Bide qızlar men soğan suyu içirem.keçen ayda içmişdim ama günde 1 defe.heç 10 gün içmedim.bu ay ama düzgün içidim.indi deyrem onum nese ziyanı olmaz?

Sağ salamat İn şə Allah, unutmuşam 5 ya 6 aylıq olanda doplerə getmişdim. Məndə hamiləlik problemli olduğuna görə həkim göndərdi ki, baxaq görək iraq olsun başqa bir şey yoxdur. Onda ayaqların, pipisin həkim göstərmişdi : ) onda dəqiq bilmişdim ki, oğlandır. Nə isə sözüm ondadır ki, ekranda baxırdım çox maraqlı idi minnak ayaqları falan çox gözəl idi, əsl möcüzə : ) Allah istəyən hər kəsə yaşatsın belə gözəllikləri. Bir də ki, bir az böyüsün başlayacaq balıq kimi üzməyə, üstdən baxanda elə bilirsən dalğadır : )
Sagol can inshAllah

LeylaJ LeylaJ Leyloshum ne diyeceyimi bilmirem cunku men abort olanda heckimin tesellileri mencun onemli deyildi birazda qicig verirdi ama qismetim deyilmish diib unutdum hec 1 gunde stressde qalmadim duzdu arada adamin aglina geldikce pis olur ama verende Allahdir alanda...mene bax indi prolaktinin tavandi ona gore xestelenmiye bilersen mende abortdan sonra qan gelmemishdi ama 15 gun ilishki yasama infeksiyaya gore men 49 cu gun dermanla xestelenmishdim sora prolaktin mualicesi eletdirirdim dushmushdu ama yene xestelenmemishdim 73 cu gun dermanla gelmishdi adet ondan sonra 1 defe oz bashina xestelendim vse ..bide sen gerek ushagi patalogiyaya gondereydin deqiq sebebini bilmek ucun men bash qoshmamishdim cunku mende prolaktinle zob tavaniydi hamile qalanda onlara gore qalmishdi boyuk ehtimalla sene meslehetim endikronoloqa get ginekoloqa yox.bide mende Nushi kimi laxtalanmaya gore aspirin kardio icdim bide hamileliyi 3 hefteliyinde oyrendim ve hekim butun prolaktin zirt pirt dermanlari keamishdiki olmaz qetiyyen bu dermanin icindeki kagizdada yazilib ama senin hekimin davam eletdirirdi yenede hekim kimdiki verende alanda Allahdi qismet ve vaxti deyilmish

@shemss678 Hiranur83 Hiranur83
Ne bilim qizlar, az lekelenme oldu dunen, bu gun tertemiz, belke geler gozleyim. Sentyabrda onda adet olacam men bele bawa duwdum. Laxtalanmaya gore burda cox oxudum hami qarindan iyne vurur, ama mene yazmadi trombo as icirdim, ozu de cox idi mende deyer.
Yox quzum mendede hemin gun leke gelib kesilmishdi vse bide bilmedim 15 yada 20 ci gunler bax bu vaxtlarda leke gelmishdi ama sadece leke sokulub elemedim normal bisheydi qorxma

Back