• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiranur83 Hiranur83 can buraliqdayiq tetil bayram artiq 1il neche ayimizdi hele ortada bebek yok falan filan yiprandik biz toparlanib qaydacyiq:halay:Allah bol wefalar versin ozune diqqet et astmanin bow verilecey xestelenecey luksu yoxdu qoru ozunu:KK34:
Of quzum of 6 il də mən yıpranmışam, Allah verər İn şə Allah, xoş xəbərlərlə qayıdarsınız.
Eh quzum kaş ürəyimdəkiləri yazılarıma yansıta bilsəm : ( bu dəfə astma deyil, amma ele o bundan betər bu da ondan betər : (

yoldawinin da 1ovladi oldqunu bilrem ama deqiq bilmrdim onlarla yawayir ya yox. 2dise lap gozel tutunacaq yeri var:dua:he gelmiw yene hey heyler bizimkinin ustune "arawdirmaqdan bawivi pozacaqsan sora duzelde bilmiyecyik" deyb yikdi gechdi:bicak:
Kızım araştır araştır alim olacaqsan sonunda, boş ver bir az rahat burax özünü. Gəz, toz kef elə, kocişi də al yanına. Bebiş olandan sonra vaxt olmayacaq onsuz da : )

Cox sagolun qizlar, cox pisem ((( abort eletdirdim((
Caan Leylam Allah güc versin, nə desəm boş o hissləri iki dəfə keçirtmişəm. Əldən nə gələr, Allahdan səda gəldisə qurtardı. Demək ki, belə məsləhət imiş. Mən hələ də var unuda bilmirəm, nə isə danışmaq çətindir. Allah səbr versin İn şə Allah, Amin.

Gucluyem qizlar, cox sagolun yaxwi ki varsiniz, yoldawim da burda yoxdu, siz mene cox destek olursuz. Abortdan cox qorxurdum kecen il de 8 heftesinde inkiwafdan qalmiwdi abort edende keser yarami zedelemiwdiler ve meni keser emeliyyati elemiwdimer cox qan itirmiwdim olum en donmuwdum ona gore qorxurdum yene eyni weyleri yawamaqdan. Ama cox wukur hecne olmadi, gozumu yumub acdim her wey bitmiwdi. Insallah sentyabrdan yene start verecem, analizler verecem bilen neden olur bu.
Quzum tut həkiminin yaxasından, səbəb desin sənə. Özün də araşdır ordan burdan amma əsas həkimindən soruş. De ki, mənə səbəbi de niyə belə olub gələn dəfə üçün işimi bilim.

Menim 2 , yoldawimin da 2 ovladi var . Ortaq ovladimiz yoxdu. Menim uwaglarima dogma ata kimi baxir, hec oz atalari 3 il erzinde bir defe maraqlanmayib uwaglarim ne edir ne yeyir ne icir deye. Amma bu yoldawim her wey edir, maddi, menevi, tehsilleri, terbiyeleri her weyleri ile maraqlanir oz uwaglarinnan ayirmir. Qizim oglum deyir uwaglar da ona ata deyir. Ona gore de ona bir uwag vermeliyem cox isteyir mennen cox isteyir.
Allah istəyinizə çatdırsı sizi Leylam, əgər bu yoldaşınla qismətinizdə övlad varsa, olacaq narahat olma. Amma bu səndə ikincidir, məsələnin üstünə düş, səbəbi öyrən quzum. Mən o vaxtlar bilgisiz idim, başımın üstündə böyük yox başa salan yox. İndiki ağlım olsaydı bilərdim neyniyərdim.

Allah istəyinizə çatdırsı sizi Leylam, əgər bu yoldaşınla qismətinizdə övlad varsa, olacaq narahat olma. Amma bu səndə ikincidir, məsələnin üstünə düş, səbəbi öyrən quzum. Mən o vaxtlar bilgisiz idim, başımın üstündə böyük yox başa salan yox. İndiki ağlım olsaydı bilərdim neyniyərdim.
He canim ustune duwecem elbette, Size dediyum hekime gedecem, Ramin Salahov, dunen cox arawdirdim ve onda mualice olmaga qerar verdim, qanimda laxtalanma var idi duzdu trombo as icirdim nese ele bilirem onnan oldu dozasi mi az geldi nedi bilmirem. Adet olanda analizler verecem. Allah sene de sebr versin quzum, sende neden olmuwdu bes?

Hiranur83 Hiranur83 canim men 2 ci defedi abort oluram, 1 cini demiwdim bawima neler gelmiwdi, amma dunen cox Wukur rahat oldu, qan falan gelmedi hec, bu normladi? Gelecek qan ya gelmeye de biler? Adet vaxtimi ne vaxta gozleyim indi men?

He canim ustune duwecem elbette, Size dediyum hekime gedecem, Ramin Salahov, dunen cox arawdirdim ve onda mualice olmaga qerar verdim, qanimda laxtalanma var idi duzdu trombo as icirdim nese ele bilirem onnan oldu dozasi mi az geldi nedi bilmirem. Adet olanda analizler verecem. Allah sene de sebr versin quzum, sende neden olmuwdu bes?
Hə o həkimi tanımıram ona görə bir şey deyə bilmirəm. İn şə Allah yaxşı olar bu dəfə hər şey. Bircə onu bilirəm ki, kişi həkimlərin başı qadınlardan yaxşı işləyir. Bax elə o səbəb də ola bilər, məndə də eləydi mən aspirin kardio idi deyəsən tam dəqiqi yadımdan çıxıb onu içirdim. Bir də səhv etmirəmsə ona görə iynə də vurulurdu mənə.

Hiranur83 Hiranur83 canim men 2 ci defedi abort oluram, 1 cini demiwdim bawima neler gelmiwdi, amma dunen cox Wukur rahat oldu, qan falan gelmedi hec, bu normladi? Gelecek qan ya gelmeye de biler? Adet vaxtimi ne vaxta gozleyim indi men?
Quzum onu bilmirəm normaldı ya yox, iki üç gün deyəsən gəlir e, amma bədəndir də fərqlilik də göstərə bilər. Adət 40-45 gün ərzində gəlməlidir, amma mən eşidmişəm ki, bu müddət ərzində də hamilə qalına bilər ona görə də ehtiyatlı olarsan. İn şə Allah ged həkimə bu dəfə hər şey yaxşı olacaq.

Kızım araştır araştır alim olacaqsan sonunda, boş ver bir az rahat burax özünü. Gəz, toz kef elə, kocişi də al yanına. Bebiş olandan sonra vaxt olmayacaq onsuz da : )
he yoldawmda deyr onu. uje bawimi pozmuwame hech yadima salmasamda seher dur zob dermani ich arxasinnan qoz suyu gun erzinde fol turwusu laxtalanmam var deye limon zad o qeder wey edremki men unutsam dermanlar unutdurmaz

qan en azi 10 12gun mutleq olmalidi. az olsa bele. laxtalanman yukseydi deye qan gelmr desem, lekelenme olsa bele olmalidi. eger olmursa hekime get altdan baxsin. mende 9hefteliymde abort oldum qan 12gun geldi. ama ilk 7 8gunu normal oldu sonra kesildi. kesildi deyb munasbet yawadq, yeniden bawladi. hekim dedi icherde qalbsa iltihablawma vere bilerdi yaxwi elaqede olmusuz. birde 12ci gune kimi oldu sonra kesildi. 42gun sonra da ilk bat geldi

S shemss678 Hiranur83 Hiranur83
Ne bilim qizlar, az lekelenme oldu dunen, bu gun tertemiz, belke geler gozleyim. Sentyabrda onda adet olacam men bele bawa duwdum. Laxtalanmaya gore burda cox oxudum hami qarindan iyne vurur, ama mene yazmadi trombo as icirdim, ozu de cox idi mende deyer.

Back