- Konu Sahibi minik_prince
- #6.401
Inkiwafdan qalib (((((
Neeee? ((((( niyee caan ne sebebe? Caaaannn çox pis oldume ALLAH kömey olsun can
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inkiwafdan qalib (((((
Mende buu agriya gore hekime getmsdim sidik yerime balaca balaca civze kimi yaralar cixibdi oldurur meni.dedi visnevski maz surt qalmsam beleki surtummu usaga ziyan olarmi?
Of meni demrsen.uzaq olsub biri var olmaya cox uzulmursen.ama biride var olur varligina oyresirsen ve birden yuksekden yere dusursen xeyallar arzular puc olur.Allah hec kime yasatmasin amin.Canım araşdır googleda. Tanışların varsa şeherde onlar başqa hekimnen zeng eliyib soruşsunlar deqiq bilmemiş eleme heçne. Leylaya çox pis oldum. Göresen çox qusmaqdan olub?
LeylaJ Xeyrlisi bele imis emin ol buna.of ne deyime bilmrem acini acim kimi yasayiram emin ol ureyim partdiyir bu deqe
İnsanin elinde deyile indi az cox tesevvur edirem o neler cekir.Sende çox üzme özüvü can fikir eleme
Bilirem canım ALLAH heç kime qismet elemesin. Leylaya da sebr versin inşaALLAHİnsanin elinde deyile indi az cox tesevvur edirem o neler cekir.
salam qizlar necesiz. men girmirem chunku yoldawim googlda ve KKda hamilelik haqda chox arawdirma edirem deye kızdı banadedi nete instaqrama girmek yasakama bir kachamak yapib qizlara baxim gorm neyniyler dedim leylanin xeberni gorb yazmamiw keche bilmedim. LeylaJ chox pis oldum oz bawima gelirmiw kimi. kechen il bu aqrini yawamiwam bilrem liboy tesellinin yeri yoxdu ister "xeste olmasinnansa bele olmasi daha yaxwidi" deyenler olsun, ister "yene olacaq, qismetdi" deyenler. her soz bowdu bir qara qepiklik deyeri yoxdu. ona gorede sene ancaq sebr arzulayram. tez toparlanmaqa chaliw uzulmeyine pis olan 1ovladin daha var
yoldawinin da 1ovladi oldqunu bilrem ama deqiq bilmrdim onlarla yawayir ya yox. 2dise lap gozel tutunacaq yeri varhe gelmiw yene hey heyler bizimkinin ustune "arawdirmaqdan bawivi pozacaqsan sora duzelde bilmiyecyik" deyb yikdi gechdi1deyil kızım 2 :)
İyi yapıyor kociş. Menimki de bir ara çox hirsdenirdi ama geçti sonra :)
yoldawinin da 1ovladi oldqunu bilrem ama deqiq bilmrdim onlarla yawayir ya yox. 2dise lap gozel tutunacaq yeri varhe gelmiw yene hey heyler bizimkinin ustune "arawdirmaqdan bawivi pozacaqsan sora duzelde bilmiyecyik" deyb yikdi gechdi
Bilirem pissen guclu olmaga calis.Xeyrlisi bu imis.Veren Allah birde vererCox sagolun qizlar, cox pisem ((( abort eletdirdim((
He bax bele bu seni yixmasin dahada guclendirsin.he araadirmaq lazimdi goren niye acilibGucluyem qizlar, cox sagolun yaxwi ki varsiniz, yoldawim da burda yoxdu, siz mene cox destek olursuz. Abortdan cox qorxurdum kecen il de 8 heftesinde inkiwafdan qalmiwdi abort edende keser yarami zedelemiwdiler ve meni keser emeliyyati elemiwdimer cox qan itirmiwdim olum en donmuwdum ona gore qorxurdum yene eyni weyleri yawamaqdan. Ama cox wukur hecne olmadi, gozumu yumub acdim her wey bitmiwdi. Insallah sentyabrdan yene start verecem, analizler verecem bilen neden olur bu.
Sen ne vaxt test edeceksen?Özünün iki övladı var canım, yoldaşının olduğunu bilmirdim. ALLAH yardımcısı olsun inşaALLAH. Araştırma yapma çalışma yap
Menim 2 , yoldawimin da 2 ovladi var . Ortaq ovladimiz yoxdu. Menim uwaglarima dogma ata kimi baxir, hec oz atalari 3 il erzinde bir defe maraqlanmayib uwaglarim ne edir ne yeyir ne icir deye. Amma bu yoldawim her wey edir, maddi, menevi, tehsilleri, terbiyeleri her weyleri ile maraqlanir oz uwaglarinnan ayirmir. Qizim oglum deyir uwaglar da ona ata deyir. Ona gore de ona bir uwag vermeliyem cox isteyir mennen cox isteyir.Özünün iki övladı var canım, yoldaşının olduğunu bilmirdim. ALLAH yardımcısı olsun inşaALLAH. Araştırma yapma çalışma yap
Menim 2 , yoldawimin da 2 ovladi var . Ortaq ovladimiz yoxdu. Menim uwaglarima dogma ata kimi baxir, hec oz atalari 3 il erzinde bir defe maraqlanmayib uwaglarim ne edir ne yeyir ne icir deye. Amma bu yoldawim her wey edir, maddi, menevi, tehsilleri, terbiyeleri her weyleri ile maraqlanir oz uwaglarinnan ayirmir. Qizim oglum deyir uwaglar da ona ata deyir. Ona gore de ona bir uwag vermeliyem cox isteyir mennen cox isteyir.