• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Qaynanamgili şüvelanda qalırlar belke ordan aklında merdekan qalıb ama men merdekan dememişem :) süz şeherde harda qalırsuzki
Heee belkede demisen ordayam ele bilmishem orda qalirsuz eminiydimki sen demisen:)))))))biz zoorginin yaninda qalirig hezi aslanovdada evimiz var ,qaynanam duz semshkanin yaninda qalir buralardayig yeni:)))))

InshAllah 5 aya kecmishem teze
Sağ salamat İn şə Allah, unutmuşam 5 ya 6 aylıq olanda doplerə getmişdim. Məndə hamiləlik problemli olduğuna görə həkim göndərdi ki, baxaq görək iraq olsun başqa bir şey yoxdur. Onda ayaqların, pipisin həkim göstərmişdi : ) onda dəqiq bilmişdim ki, oğlandır. Nə isə sözüm ondadır ki, ekranda baxırdım çox maraqlı idi minnak ayaqları falan çox gözəl idi, əsl möcüzə : ) Allah istəyən hər kəsə yaşatsın belə gözəllikləri. Bir də ki, bir az böyüsün başlayacaq balıq kimi üzməyə, üstdən baxanda elə bilirsən dalğadır : )

_20180824_063102.jpg

Sabahiniz xeyir qizlar. Gelmiwem xestexanaya, saat 9 da, millet var, sen deme hami 7 den gelib adini yazidirib, bilsem men de ele ederdim evimizin altindadi((
Ged evə Leylam, saatının vaxtı çatanda düşərsən. Mən görəndə ki, adam çoxuydu elə edirdim, yaxın məsafəni. Uzaq olanda da zəng gec gedirdim

Sabahiniz xeyir qizlar. Gelmiwem xestexanaya, saat 9 da, millet var, sen deme hami 7 den gelib adini yazidirib, bilsem men de ele ederdim evimizin altindadi((

Caan evde dincel sora gedersen birde orda ocheret gözdeme canım. Ürey bulanmaların ne yerdedi?

Soruwdum dedi 2 neferden sonrasan gozleyirem, gece qusmuwam medem bowdu deye hele ki sakitcilikdi, yeyennen sonra bawlayir adeten((
Sende ne xeber?

Caan bes nese yide boş medeye olmaz axı. Hekimnen çıxanda yazarsan ne dedi.
Mende heçne bildiyin gibi beklemedeyim :)

Back