• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Men hekimde getdim bugun cucem biraz qorxutdu meni 17,5 den qarnimi dagidan ushag 2 gundur tip sakitcilik evdekiler hamsi dedi normaldi ama qorxdum gettim dedi Shukur hersheyi yaxshidi 20 ci hefteden bashliyacagmish hekim dedi ola bilmezki terpensin 20 de terpenecek hele o vaxti gozle goreceysen indi geldim eve:))))siz nenirsiz?
Ehtiyatlı tərpənməyin yaxşıdır, amma düz deyiblər normaldı elə şeylər arada. Məndə də olurdu elə qorxurdum elə bilirdim nəsə olub. İnsanın özündən asılı olmayaraq qorxur. Mən də heç nə elə belə, heç özüm də bilmirəm neyniyirəm :KK51:

@can09e
Judy_K Judy_K
@MirAy92
HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak
@shemss678
@LeylaJ
minik_prince minik_prince
@SerAy12
Quzular necəsiniz, nə var nə yox. Niyə yoxsunuz, nə oldu sizə. Hadi gəlin yazın görüm necəsiniz. Dağılmayın quzular başımızı qatırıq yenə burda. Heç mən də yaxşı deyiləm kefsizəm amma yenə də toplamağa çalışıram özümü. Bura mənim söhbət etdiyim, dərdləşdiyim tək yerdir. Bu aralar yenə xəstəliyim azıb, amma yaxşı olacağam İn şə Allah. Siz də dua edin mənim üçün, haydi gəlin bal qaymaqlarım gözləyirəm. Hamınızı çox istəyirəm, inanın burdakı kimi həyatda da sizi tanımaq istərdim, amma nə etmək olar ki, bəzən istəklərimiz elə istək olaraq qalır. Bəlkə belə daha yaxşıdır, hamınızı gözləyirəm şirinlərim gəlin söhbət edək, kafamız dağılsın bir az:KK66:

Caaan bitanem tek qalmısan? Men bayrama göre gire bilmedime gözelim. Qaynanamgile getmişdik heç telefon yadıma düşmürdü.
Canım ne olub sene yaxşısan indi?

Gözellerimmm bayramınız mübareeekkk:KK36:

Ehtiyatlı tərpənməyin yaxşıdır, amma düz deyiblər normaldı elə şeylər arada. Məndə də olurdu elə qorxurdum elə bilirdim nəsə olub. İnsanın özündən asılı olmayaraq qorxur. Mən də heç nə elə belə, heç özüm də bilmirəm neyniyirəm :KK51:
Hee adama qeribe gelir qorxu gelir ne bulime bidene sagsalamat dogsaydim evdekileride curutmushem uje:KK49:

Caaan bitanem tek qalmısan? Men bayrama göre gire bilmedime gözelim. Qaynanamgile getmişdik heç telefon yadıma düşmürdü.
Canım ne olub sene yaxşısan indi?

Gözellerimmm bayramınız mübareeekkk:KK36:
Canın bəla görməsin, hə lap yaxşı, sənin də bayramın mübarək. Yox quzum yaxşı deyiləm belə olanda bir ya iki günə ancaq düzəlirəm. Nə olduğunu özəldən yazaram.

Ay qız ne merdekan yasamalda qalırame men :)
Ne bilim vAllah sen demisen bele dierdim sehv yadimda qalib ama sohbet merdekandan gedince deqiqliynen yadimda qalir ora sevdiyim yerdi menim kocam semashka,zoorgi xestesi bir insan olmasaydi cox istiyerdim merdekanda yashayim ama neyniyekki shehersiz nefes ala bilmir bu insan

Ne bilim vAllah sen demisen bele dierdim sehv yadimda qalib ama sohbet merdekandan gedince deqiqliynen yadimda qalir ora sevdiyim yerdi menim kocam semashka,zoorgi xestesi bir insan olmasaydi cox istiyerdim merdekanda yashayim ama neyniyekki shehersiz nefes ala bilmir bu insan

Qaynanamgili şüvelanda qalırlar belke ordan aklında merdekan qalıb ama men merdekan dememişem :) süz şeherde harda qalırsuzki

Back