How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir vaxt biz də oralara köçmək istəmişdik, sonra yoldaşım dedi ki, uzaqdı falan. Kim başdan çıxartdı bilmirəm, vaz keçdi. Orda olsaydım indi gəlib səni tapardım : ) mənim yerlilərim də var orda :KK66:
Caan yoldaşının işi uzaqdadısa ona uzaq ola biler düzdü. Ama buralarda ya da yaxında işleseydi uzaq olmazdı

Hekime getdim qizlar. 2 gundu medem cox pis yanir agriyir ona gore getdim, getmiwken uzi de eledi, 6 hefte 2 gunlukmuw bebew ama hele urek doyuntusunu tuta bilmedi 10 gun sonra gel dedi. Medeme gore de derman yazmadi normal halmiw barjom ic dedi, su ic coxlu dedi.

Hekime getdim qizlar. 2 gundu medem cox pis yanir agriyir ona gore getdim, getmiwken uzi de eledi, 6 hefte 2 gunlukmuw bebew ama hele urek doyuntusunu tuta bilmedi 10 gun sonra gel dedi. Medeme gore de derman yazmadi normal halmiw barjom ic dedi, su ic coxlu dedi.

Hee yanma üçün barjom yaxşıdı. Ama bilmirdim hamilelere olar. Deyirse iç can. He balacaymış ona göre eşitmemisen inşaALLAH 7hefteliyinde eşidersen :)

Canım heç girme bele suallara. Şeytan emelidi. Başıma gelib bir zamanlar. Gic gic suallar verirdim özüme. Bu suallar insanı dinnen soyudur. Ateizm bu sualların neticesidi. Men qoyun kimi yaşamaqdan yana da deyilem. Ama beynindeki sualı bilgili adama soruşub cavab alsan ve rahatlasan bide bu barede düşünmezsen. Menim bir ara beynime düşmüşdü ki Adem ve Hevva ilk cütlükdü. Onlar birlikde olublar uşaqları olub. Sonraki nesil onda bacı qardaşın bir biriynen biryerde olmasınnan gelir? Bes günahdı bes xestelikdi? Bu sualı da hamının yanında dile getirmedim here birşey diyecey beynim lap bulanacey. Ama bilgili din adamlarına soruşmuşam rahatlamışam qoymamışam day beynimi gemirsin.
Eneee tamamən səhv anlamısan e quzum, dinlə əlaqəsi yoxdur yaxından uzaqdan : )

Back