How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa yüzmeyi öğrenn hem gebeliğinde de işine yarar.. yzümeyi bilmeyen pek sevmiyor denizi ama orda bulunmak bile yetiyor giremesen de bence.
hee anladım şimdii ben izlemedim onu Biz ufak tefek cinayetlere bakıyoruz:KK70: eylülde başlayacakmış bakalım..
Şimdi de erkenci kuş var ona bakıyoruz..
Evet yüzmek bende bilmiyorum ama götüren olursa giderim. Eşim ne sevmez ne de gitmez, bir kere gittim o da eltimle : )

hmm merkezde olduğu için girilemiyor mu yani? Güzel plajlarınız var mı? deniz güzel mi?
Fazilet hanım kim? :bicak:
Off 1 milyondan fazla mıı nası yaniii? Nasıl villalarsa artık :KK14:
Yok canım.bizde denizi kirletiyolar.her yerde girmek mümkü.n diğil.sizde nefte ne diyolar bem bilmiyom.onu çıkartdıklari için deniz kirleniyor

Benim evimin önü göle bakıyor canım. Manzarası ve havası güzel. Sessizlik hem de buralar. Kargaşadan uzakEki Görüntüle 2177901 Eki Görüntüle 2177902 Eki Görüntüle 2177904
Beh beh sen hansi terefde qalirdin?:KK49:men olurem bag evi olsun sakitcilik olsun hersheyden mashinlardan ses kuyden uzag ama mrnim kocam sehernen nefes alan birio_Odemishem qocalanda mutleq gedib meshenin zadin icinde bir ev tikdirib yashiyag:KK70:bu arada meni etiketlememisen adim yoxdu mene gekibki etiketlenmisen:KK57:

Quzum sən harda olursan, çox gözəl mənzərəsi var, sağlıqla oturun İn şə Allah. Mənim də ən çox istədiyim sakitçilikdir, bura elə haylı küylüdür ki, heç xoşlamıram buranı : (
Xırdalanda canım) baxsan demezsen hec xırdalandı) en güzel manzarasını kaptım işte) xırdalanın en sakit yeridi. 4 bina var. 3bina birleşik bizim yaşadığımız, 1i de böyrümüzde emim oğlugilin yaşadığı bina.

BEE7148F-E15D-49ED-AA57-DF47AAA793B2.jpeg
Beh beh sen hansi terefde qalirdin?:KK49:men olurem bag evi olsun sakitcilik olsun hersheyden mashinlardan ses kuyden uzag ama mrnim kocam sehernen nefes alan birio_Odemishem qocalanda mutleq gedib meshenin zadin icinde bir ev tikdirib yashiyag:KK70:bu arada meni etiketlememisen adim yoxdu mene gekibki etiketlenmisen:KK57:
Xırdalanda qalıram. Bağ evi deyil yani) atamgilin bağ evi de denize baxır. Novxanıda. Onun da şeklini qoydum. Men seni etiketlememişem yorum yazdığım gelib belke yaxşı oxumamısan

Eki Görüntüle 2177952
Xırdalanda qalıram. Bağ evi deyil yani) atamgilin bağ evi de denize baxır. Novxanıda. Onun da şeklini qoydum. Men seni etiketlememişem yorum yazdığım gelib belke yaxşı oxumamısan
Heeee xirdalan cox uzagdi :))yox 2 defe girdim indide ustune vururam bildirimin gonderdiyin shekiller acir

can09e can09e canim bizim deniz sizinki gibi temiz degil. Yuzme konusunda cok haklisin her 2 hamileligimde de cok yuzdum ama havuzda, cok iyi geliyor. Bu defa da yuzdum daha yeni ogrenmistin hamileliyimi ama doktorum sonra izin vermedi dusuk tehlukem varmis((
Leylosh necesen?teze getmisen hekime??:hasta:

Evet yüzmek bende bilmiyorum ama götüren olursa giderim. Eşim ne sevmez ne de gitmez, bir kere gittim o da eltimle : )
Denizi sevmemeyi anlamiyorum ben canim.. hayalim bu soyle guzel mustakil bir ev yurume mesafesinde cardakli bahcesi ekili taviklar horozlar.. cocuklarim torunlarimm..:KK55:

Back