Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çox sağol) Mən artıq gedirəm 1 kurs mualicə yazıb. indi ikinci dəfə yazıb.Məndə də şükür problem yoxdur. Yoldaşımda faiz aşağıdı biraz. AMma Mehman həkim deyir olacaq, narahat olmayın. Ecofaz yazdı. Dünən vurdurdum iynəni. Görək xeyirlisi. Allah sənə də kömək olsun. İnşallah tezliklə hamilə qalarsan. Allah olmayan hər kəsə nəsib etsin. Amin biz də içində

Aytənim bayaq bu mesaja cavab yazacaqdım unutdum. O Mehmanın ki, əli dəyib e o işə o iş mütləq olacaq, tutduğunu qopardan həkimdir. Sənə özəldən yazacağam

Yox canim men atdim hamisni 4 aya, amma hamile vaxti cetin oldu gezdire bilmirdim ozumu)))) sene ugurlar

Yox canim men atdim hamisni 4 aya, amma hamile vaxti cetin oldu gezdire bilmirdim ozumu)))) sene ugurlar
Hə lap yaxşı, mənim bir az nasazlıqlarım var qısa müddətə verə bilmirəm, bir 13 kq gedib çox Şükür, bir on da verim gərək. Sonrası Allah Kərimdir, İn şə Allah daha çox verə bilərəm oy oy o dolandırmağı demə axır vaxtlar elə bilirdim dağ dolandırıram, canım çıxırdı

Ay bilmez miyim sen de qabaqdan yorğanı qucaqlıyırdun küreyün dalun açıqda qalırdı)))

İnşaALLAH canım nese ümidim yoxdu( niye gecikirem göresen? (
Quzum mən bir az çəkinirəm burda yazılanlara fikir bildirməyə, amma sənin vəziyyətin məni də narahat edir, ümidsizliyə qapılmayaq yaxşı şeylər düşünək ki, yaxşı şeylər də olsun. Allahdan xeyirlisi deyib gözləyək İn şə Allah ki, bir problem yoxdur, xoş xəbərlə qayıdarsan bura Amin

He fikir vermişem çekingensen fikir bildirmekde. Ama ele olma. Bütün günü danışırıq tanıyırıq bir birimizi bizde sizlerin fikirlerini almaqçın yazırıq. Yani her zaman de fikirlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…