- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.681
Senin günün hayır olsun canım, kızlar cevaplamış zaten yeşillik : )Goyerti de nere yahu:)
Selamlar herkese gununuz hayir olsun.
Quzum sən o prolaktinin üstünə düşQizlar yene adet geciknesi yasayram 8 ayin 4 ayi adet gormsem normal qalan 4 du dermanan.100 faiz yene adet gecikmesdi .bes deyrler sogan suyu afeti qaydaya salir adet sokturucudur.meni de ise yaramadimi?
Evet canimSenin günün hayır olsun canım, kızlar cevaplamış zaten yeşillik : )
Çox sağol) Mən artıq gedirəm 1 kurs mualicə yazıb. indi ikinci dəfə yazıb.Məndə də şükür problem yoxdur. Yoldaşımda faiz aşağıdı biraz. AMma Mehman həkim deyir olacaq, narahat olmayın. Ecofaz yazdı. Dünən vurdurdum iynəni. Görək xeyirlisi. Allah sənə də kömək olsun. İnşallah tezliklə hamilə qalarsan. Allah olmayan hər kəsə nəsib etsin. Amin biz də içindəMen 2 ay evvel getmişem. Hekim dedi bir problem yoxdu. Sadece matkam tersdi. Yani anadangelme eledi. Retroflexia veziyyetindedi. Ona gore başqa cür ilişki dedi qalmaq üçün. Sadece biz hele yaxşı deyerlendire bilmemişik. Qismet gorey dee. Cox yaxşı hekimdi ama. Men indiye qeder o qeder uziye getmişem hec ne demiyibler. Mehman hekim dedi. Yanına gedenler de hamile çıxır 80-90% oz tanışlarım da var aralarında. Yani meslehet senin. Ama getmey istesen zeng eliyib yazılmalısan. 60 neferin içine düşmelisen. Seher tezden saat 8de de klinikada olub nomre goturmelisen ki tez düşesen novbeye
: )Evet canim
Ben de kiler yatak odasi falan bi yer gibi dusundum bastan, sonra bi yorumda yenecek bisiy oldugunu anladim ahahha sonra da kizlar cevap verdi:))
Aytənim bayaq bu mesaja cavab yazacaqdım unutdum. O Mehmanın ki, əli dəyib e o işə o iş mütləq olacaq, tutduğunu qopardan həkimdir. Sənə özəldən yazacağamMen 2 ay evvel getmişem. Hekim dedi bir problem yoxdu. Sadece matkam tersdi. Yani anadangelme eledi. Retroflexia veziyyetindedi. Ona gore başqa cür ilişki dedi qalmaq üçün. Sadece biz hele yaxşı deyerlendire bilmemişik. Qismet gorey dee. Cox yaxşı hekimdi ama. Men indiye qeder o qeder uziye getmişem hec ne demiyibler. Mehman hekim dedi. Yanına gedenler de hamile çıxır 80-90% oz tanışlarım da var aralarında. Yani meslehet senin. Ama getmey istesen zeng eliyib yazılmalısan. 60 neferin içine düşmelisen. Seher tezden saat 8de de klinikada olub nomre goturmelisen ki tez düşesen novbeye
Gulucuk yapmayi ogrenmissinnn bravo:)
Yox canim men atdim hamisni 4 aya, amma hamile vaxti cetin oldu gezdire bilmirdim ozumu)))) sene ugurlarBajı o kökəlməkdən məndə də olub hələ verməmişəm o kilolarıüşağın beş yaşı olacaq mən hələ şişko şişko gəzirəm ortalıqda amma özümə söz vermişəm onun ada gününə kimi bir on kq da atmağım lazımdır
Ahahaha ben onu biliyordum kiiiiii : )Gulucuk yapmayi ogrenmissinnn bravo:)
Hə lap yaxşı, mənim bir az nasazlıqlarım var qısa müddətə verə bilmirəm, bir 13 kq gedib çox Şükür, bir on da verim gərək. Sonrası Allah Kərimdir, İn şə Allah daha çox verə bilərəmYox canim men atdim hamisni 4 aya, amma hamile vaxti cetin oldu gezdire bilmirdim ozumu)))) sene ugurlar
Caaan quzum səbrli ol, o gün də dedim mənə bir medsestra demişdi ki, iki həftəyə də göstərə bilər
Menimki de eledi üstüne uzanır yatır. Dartıram da cıxarda bilmirem. Ne canım var ki)) axır başqa şey salıram sen demiş onu da qoyur altında. Ama haqqını yemiyim qışda gözüyuxulu yuxulu neçe defe küreyimi örtüb. Menim hemişe küreyim açıq qalır bilirsen)
Kız senle ben de hep aynı zamanlarda burda oluyoz ha : ) get canım get Allah xeyir etsin İn şə AllahSebrim yoxdue can( 1ci gün inşaALLAH hcg verecem
Kız senle ben de hep aynı zamanlarda burda oluyoz ha : ) get canım get Allah xeyir etsin İn şə Allah
Quzum mən bir az çəkinirəm burda yazılanlara fikir bildirməyə, amma sənin vəziyyətin məni də narahat edir, ümidsizliyə qapılmayaq yaxşı şeylər düşünək ki, yaxşı şeylər də olsun. Allahdan xeyirlisi deyib gözləyək İn şə Allah ki, bir problem yoxdur, xoş xəbərlə qayıdarsan bura AminİnşaALLAH canım nese ümidim yoxdu( niye gecikirem göresen? (
Ne bilim sadece parantez kullaniyordunuz ben de bilmediginizi dusunmustumAhahaha ben onu biliyordum kiiiiii : )
Ne bilim sadece parantez kullaniyordunuz ben de bilmediginizi dusunmustum
Quzum mən bir az çəkinirəm burda yazılanlara fikir bildirməyə, amma sənin vəziyyətin məni də narahat edir, ümidsizliyə qapılmayaq yaxşı şeylər düşünək ki, yaxşı şeylər də olsun. Allahdan xeyirlisi deyib gözləyək İn şə Allah ki, bir problem yoxdur, xoş xəbərlə qayıdarsan bura Amin
Yok kız biliyoruz : )Ne bilim sadece parantez kullaniyordunuz ben de bilmediginizi dusunmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?