- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.661
Yaddaşım məni aldatmırsa o elə süd hormonudur deyəsənYoxe can hemise aubasi olanda agryrdiende prolaktin yuksekdi de o sud vezisinede tesir edr zennimce onandi
Yaxşı olar İn şə Allah hər şeySalam kız. Heçne gelen geden yoxdu. Biraz sağ yumurtalığımda ağrı var. Uzanıb ayaqlarımı divara düz qaldırıram azalır. 1ci gün inşaALLAH hcg verəcəm o vaxta qeder gelmese
Yaxşı olar İn şə Allah hər şey
Kolay gelsin )))Salam, heç nə gedirəm göyərti təmizləyim : )
Caaan quzum səbrli ol, o gün də dedim mənə bir medsestra demişdi ki, iki həftəyə də göstərə bilərİnşaALLAH canım. İdrar testlerinde çıxmır
Men 2 ay evvel getmişem. Hekim dedi bir problem yoxdu. Sadece matkam tersdi. Yani anadangelme eledi. Retroflexia veziyyetindedi. Ona gore başqa cür ilişki dedi qalmaq üçün. Sadece biz hele yaxşı deyerlendire bilmemişik. Qismet gorey dee. Cox yaxşı hekimdi ama. Men indiye qeder o qeder uziye getmişem hec ne demiyibler. Mehman hekim dedi. Yanına gedenler de hamile çıxır 80-90% oz tanışlarım da var aralarında. Yani meslehet senin. Ama getmey istesen zeng eliyib yazılmalısan. 60 neferin içine düşmelisen. Seher tezden saat 8de de klinikada olub nomre goturmelisen ki tez düşesen novbeyeMiray salam. google axtarış edəndə bu yazdığın çıxdı qabağıma. Mən də Mehman həkimin yanına gedirəm. Ona görə maraqlı gəldi. Müalicən necə oldu sənin? Köməyi oldu?
Təşəkkür, heeeç sevmirəm göyərti təmizləməyiKolay gelsin )))
Menimki de eledi üstüne uzanır yatır. Dartıram da cıxarda bilmirem. Ne canım var ki)) axır başqa şey salıram sen demiş onu da qoyur altında. Ama haqqını yemiyim qışda gözüyuxulu yuxulu neçe defe küreyimi örtüb. Menim hemişe küreyim açıq qalır bilirsen)Men heç açmıram üstümü. O açır özde üstüne saldığının üstüne uzanır qalır. Ogün gürdüm yene açıb üstünü uzanıb onun üstünde. Mende öz üstüme saldığımı paylaştım oynan yarısını saldım üstüne. Bir saat sora o da altındaydı
Men ne sevmirem ne de bayılmıram. Ortadayam))Təşəkkür, heeeç sevmirəm göyərti təmizləməyi
Yemesini seviyom da temizleyip yikamasini sevmiyomMen ne sevmirem ne de bayılmıram. Ortadayam))
Hede o artiqdi deye memem agri verir )Yaddaşım məni aldatmırsa o elə süd hormonudur deyəsən
Goyerti de nere yahu:)Təşəkkür, heeeç sevmirəm göyərti təmizləməyi
Selam canım. Senin de günün hayırlı olsun) göyerti sizde yeşillik demek. Yani maydanoz, taze nane vb. Hepsine birlikte göyerti deniyor bizdeGoyerti de nere yahu:)
Selamlar herkese gununuz hayir olsun.
Selam canim nasilsin?goyerti yesillik demek ) bizre hepsinin ayri adi var kişniş şuyud kahi vezeri.ama qalibaa sizde hepsi yesillim oluyotGoyerti de nere yahu:)
Selamlar herkese gununuz hayir olsun.
Sagol canim iyidir camasir bulasik temizlik ugrasiyorum..Selam canim nasilsin?goyerti yesillik demek ) bizre hepsinin ayri adi var kişniş şuyud kahi vezeri.ama qalibaa sizde hepsi yesillim oluyot
Amin canim sagol. Bizde de topusuna yesillik deniyor evet.:)Selam canım. Senin de günün hayırlı olsun) göyerti sizde yeşillik demek. Yani maydanoz, taze nane vb. Hepsine birlikte göyerti deniyor bizde
Məndə ağrıyar adət zamanı Allah kömək olsunHede o artiqdi deye memem agri verir )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?