Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He fikir vermişem çekingensen fikir bildirmekde. Ama ele olma. Bütün günü danışırıq tanıyırıq bir birimizi bizde sizlerin fikirlerini almaqçın yazırıq. Yani her zaman de fikirlerini
Yaxşı quzum bildiyim bir şeylər olsa yazaram. Əslində demək istəyirdim amma dediyim kimi çəkinirdim. O zaman qoy açıa deyim, əvvəlcə mən də sənin üçün hamiləlik düşündüm. Amma sonra yumurtalığımı hiss edirəm deyincə şübhəyə qapıldım, bir də ağ gəlir deyincə. Həkimə getməyi yubatma, ola bilər hamiləlik olar, ola bilər başqa bit şey və ya hamiləliiklə bərabər bir problem olar. Bu səbəblərə görə vaxtında həkimə getsən yaxşı olar, iraq olsun olacaq pis bir şey varsa qarşısı vaxtında alınar, yox əgər heç ne yoxdursa da lap yaxşı ki, bizim də istədiyimiz sizin hamınızın arzunuza çatmağınızdır

Mene de yazmışdı o iyneden. İyneden 4saat sonra ilişki yazıb. Sene de yazıb?

Heyqi menim bashim gedib ama buna sdn komek elemisensen ushagim 5 aydi olub yazmishdin mende 1 heftedid fikirleshirem yazdiglarivi

Bilmedim dusdu indi de miqrenim tutub mecbur paracetamol icdim((( icmesem kecmir maalesef ((
Can e səndə də var o illət, mən illərdir çəkirəm e ondan, heç bir dərmanın zadın da köməyi yoxdur e ona mənə təsir etmir özünün vaxtı var keçir. Millətin çoxu ondan şikayət edir e, mənşəyi bilinməyən yeməklər yeyib içirik belə də olacaq da bir daha keçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…