- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.701
Yaxşı quzum bildiyim bir şeylər olsa yazaram. Əslində demək istəyirdim amma dediyim kimi çəkinirdim. O zaman qoy açıa deyim, əvvəlcə mən də sənin üçün hamiləlik düşündüm. Amma sonra yumurtalığımı hiss edirəm deyincə şübhəyə qapıldım, bir də ağ gəlir deyincə. Həkimə getməyi yubatma, ola bilər hamiləlik olar, ola bilər başqa bit şey və ya hamiləliiklə bərabər bir problem olar. Bu səbəblərə görə vaxtında həkimə getsən yaxşı olar, iraq olsun olacaq pis bir şey varsa qarşısı vaxtında alınar, yox əgər heç ne yoxdursa da lap yaxşı ki, bizim də istədiyimiz sizin hamınızın arzunuza çatmağınızdırHe fikir vermişem çekingensen fikir bildirmekde. Ama ele olma. Bütün günü danışırıq tanıyırıq bir birimizi bizde sizlerin fikirlerini almaqçın yazırıq. Yani her zaman de fikirlerini
Mene de yazmışdı o iyneden. İyneden 4saat sonra ilişki yazıb. Sene de yazıb?Çox sağol) Mən artıq gedirəm 1 kurs mualicə yazıb. indi ikinci dəfə yazıb.Məndə də şükür problem yoxdur. Yoldaşımda faiz aşağıdı biraz. AMma Mehman həkim deyir olacaq, narahat olmayın. Ecofaz yazdı. Dünən vurdurdum iynəni. Görək xeyirlisi. Allah sənə də kömək olsun. İnşallah tezliklə hamilə qalarsan. Allah olmayan hər kəsə nəsib etsin. Amin biz də içində
Niyə quzum, Allah kömək olsun. Mən də indicə uzandım yerimə yuxu gözümdən tökülürMenim qizdirmam var 37.2-37.4 qalxir duwur, ona gore bawim agriyir, bedenim od kimidi. Uzanmiwam oxuyuram yazilarinizi)
Bilmedim dusdu indi de miqrenim tutub mecbur paracetamol icdim((( icmesem kecmir maalesef ((Niyə quzum, Allah kömək olsun. Mən də indicə uzandım yerimə yuxu gözümdən tökülür
Heyqi menim bashim gedib ama buna sdn komek elemisenBajı o kökəlməkdən məndə də olub hələ verməmişəm o kilolarıüşağın beş yaşı olacaq mən hələ şişko şişko gəzirəm ortalıqda amma özümə söz vermişəm onun ada gününə kimi bir on kq da atmağım lazımdır
Can e səndə də var o illət, mən illərdir çəkirəm e ondan, heç bir dərmanın zadın da köməyi yoxdur e ona mənə təsir etmir özünün vaxtı var keçir. Millətin çoxu ondan şikayət edir e, mənşəyi bilinməyən yeməklər yeyib içirik belə də olacaq daBilmedim dusdu indi de miqrenim tutub mecbur paracetamol icdim((( icmesem kecmir maalesef ((
Həqiqi elə yazmışam, səhv yazmışam yəqinHeyqi menim bashim gedib ama buna sdn komek elemisensen ushagim 5 aydi olub yazmishdin mende 1 heftedid fikirleshirem yazdiglarivi
Ne bileyim ya utandimHəqiqi elə yazmışam, səhv yazmışam yəqinkız ablam bir haftadır beynini yoracağına sorsana
Yok kız utanma sor : )Ne bileyim ya utandim
Ayyy darixirameeYok kız utanma sor : )
Niyə quzumAyyy darixiramee
Qaynanamgildeyem bura mene sixici gelir hemde cox evdede heckim yox qaynanam ishe gedib yoldashim servise gedib mende oturmusham tikan uste nevaxt geler gederem evimeNiyə quzum
Sabahin xeyir AtoshSabahınız xeyir qızlaaaar
Qiz sen bir nece saatliq qala bilmrsen.birlikde yasayanlar neynesin?Qaynanamgildeyem bura mene sixici gelir hemde cox evdede heckim yox qaynanam ishe gedib yoldashim servise gedib mende oturmusham tikan uste nevaxt geler gederem evime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?