Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yo bidene di onuda qonsu gelin verdi yoldasima aldirmadimki umudlenmesin.eledim teesufki hecne yoxdu.hayalet cizgi deyrlere o cixdi oda hemse cxrdi onsuzda ele umudlenmsdimki
yaptın hayalet çizgi mi çıktı neye üzülüyon o vakit.. ne zamandı batın bugün mü yoksa geçti mi?

Kız olur mu olur hamınız birden hamilee ohh göbek atacam bak yeminle burda:) yani olduğum yerden kalkıp:)
Judy_K
Neden bilmiyorum ama Nermin de bana hamile gibi geliyor : ) sadece söylemeye çekiniyordum, sonunda dayanamadım söyledim : ) ay atalım kız : ) hem sevinelim : ) hem göbek atalım : ) 60 70 80 90 100 : )

Neden bilmiyorum ama Nermin de bana hamile gibi geliyor : ) sadece söylemeye çekiniyordum, sonunda dayanamadım söyledim : ) ay atalım kız : ) hem sevinelim : ) hem göbek atalım : ) 60 70 80 90 100 : )
oohhhh denizde yüzz havuzda yüzzz
ya tabi insan ümit vermekten imtina ediyor haklısın o konuda.. İnşallah Rabbim sevindirsin kuzularıı

oohhhh denizde yüzz havuzda yüzzz
ya tabi insan ümit vermekten imtina ediyor haklısın o konuda.. İnşallah Rabbim sevindirsin kuzularıı
İyi bir deyimmiş hoşuma gitti : ) hiç duymamıştım : ) Evet o yüzden bir az çekiniyordum söylemeye. İn şe Allah Amin, Allah senin de gönlüne göre versin

İyi bir deyimmiş hoşuma gitti : ) hiç duymamıştım : ) Evet o yüzden bir az çekiniyordum söylemeye. İn şe Allah Amin, Allah senin de gönlüne göre versin
60 70 80 90 yüz diye saydıktan sonra onu diyorsun
Amin canım sağol Allah senin de gönlüne göre versin

As
yaptın hayalet çizgi mi çıktı neye üzülüyon o vakit.. ne zamandı batın bugün mü yoksa geçti mi?
Aslinda bu gun de ola bilir yarin da.sadece iki gun onceden lekelenme seklinde olur iki gune artardi.simdi tik yok.Cunki o hayalet cizgi hep vardi bende her test yaptgmda o yuzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…