- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.541
yaptın hayalet çizgi mi çıktı neye üzülüyon o vakit.. ne zamandı batın bugün mü yoksa geçti mi?Yo bidene di onuda qonsu gelin verdi yoldasima aldirmadimki umudlenmesin.eledim teesufki hecne yoxdu.hayalet cizgi deyrlere o cixdi oda hemse cxrdi onsuzdaele umudlenmsdimki
yaptın hayalet çizgi mi çıktı neye üzülüyon o vakit.. ne zamandı batın bugün mü yoksa geçti mi?
he sonu hüsran diyor anladım.. belki bu sefer düzdürHep öyle çıkıyor diye üzülüyor. :/
he sonu hüsran diyor anladım.. belki bu sefer düzdür:)
işte tamam Şelalenin dediği gibi seninki de tam tersi:))Benim de herseferinde çıkardı hayalet çizgi bu sefer çıkmadı hiçbişey. Onu napcaz? :)
Neden bilmiyorum ama Nermin de bana hamile gibi geliyor : ) sadece söylemeye çekiniyordum, sonunda dayanamadım söyledim : ) ay atalım kız : ) hem sevinelim : ) hem göbek atalım : ) 60 70 80 90 100 : )Kız olur mu olur hamınız birden hamileeohh göbek atacam bak yeminle burda:) yani olduğum yerden kalkıp:)
Judy_K
oohhhh denizde yüzz havuzda yüzzzNeden bilmiyorum ama Nermin de bana hamile gibi geliyor : ) sadece söylemeye çekiniyordum, sonunda dayanamadım söyledim : ) ay atalım kız : ) hem sevinelim : ) hem göbek atalım : ) 60 70 80 90 100 : )
İyi bir deyimmiş hoşuma gitti : ) hiç duymamıştım : ) Evet o yüzden bir az çekiniyordum söylemeye. İn şe Allah Amin, Allah senin de gönlüne göre versinoohhhh denizde yüzz havuzda yüzzz
ya tabi insan ümit vermekten imtina ediyor haklısın o konuda.. İnşallah Rabbim sevindirsin kuzularıı
60 70 80 90 yüz diye saydıktan sonra onu diyorsunİyi bir deyimmiş hoşuma gitti : ) hiç duymamıştım : ) Evet o yüzden bir az çekiniyordum söylemeye. İn şe Allah Amin, Allah senin de gönlüne göre versin
Kız olur mu olur hamınız birden hamileeohh göbek atacam bak yeminle burda:) yani olduğum yerden kalkıp:)
Judy_K
gelcek gibi mi ki? o belli eder kendini beni hatırlasana:)Ay hadi inşaALLAH kız :) şu kırmızılar gelmesin de :/
Bilmremji sekilini cekmedim.sen demis hemise cxir deye inanmram.adet olmasam alaram ederem.eh nebilime camaat 5 gun qalms oyrenir yeqinki yoxduBideneydi kaş saxlıyıb 3-4gün gecikenden sonra eliyeydin. Şekilde düşür hayali çizgi?
gelcek gibi mi ki? o belli eder kendini beni hatırlasana:)
Aslinda bu gun de ola bilir yarin da.sadece iki gun onceden lekelenme seklinde olur iki gune artardi.simdi tik yok.Cunki o hayalet cizgi hep vardi bende her test yaptgmda o yuzden.yaptın hayalet çizgi mi çıktı neye üzülüyon o vakit.. ne zamandı batın bugün mü yoksa geçti mi?
ya bu beklemek adamın enerjisini de götürür her bişeyini de enerji vercek şeyler tüket biraz sana ne iyi geliyor onu yap. biraz aklını meşgul et.Yok gelecek gibi değil hiç. Çok garip hissediyorum kendimi. Bitik durumdayım sanki havadan mıdır nedir :/
şey mi hap mı kullanıyordun? ondan mı çıkıyor bu hayalet çizgiler.As
Aslinda bu gun de ola bilir yarin da.sadece iki gun onceden lekelenme seklinde olur iki gune artardi.simdi tik yok.Cunki o hayalet cizgi hep vardi bende her test yaptgmda o yuzden.
Canım hiçbişey çekmiyor ki. Uyuycam şimdi 1saatlik falanya bu beklemek adamın enerjisini de götürür her bişeyini de enerji vercek şeyler tüket biraz sana ne iyi geliyor onu yap. biraz aklını meşgul et.
Hayir bende anlamiyorumki.kullaniyorum da cizgi cikarak haplar degil vitamin falan anlamadim bendeşey mi hap mı kullanıyordun? ondan mı çıkıyor bu hayalet çizgiler.
Tahmin ettim : ) Amin canım60 70 80 90 yüz diye saydıktan sonra onu diyorsun
Amin canım sağol Allah senin de gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?