- Konu Sahibi minik_prince
-
- #3.561
He davam edir hamilelik boyuncada edecek hadi inshAllah❤He menim birinci defedi başıma gelir yumurtlama dönemlerinde qan gelmesi. 2damla birşey gelmişdi. Kız mene bax ağ axıntın davam eliyir? Seherden iş görürem biraz ağrıdım. Tualette alt paltarıma baxdım elebil qar yağıb)) qaradı alt paltarım axıntı da ağappaq
Bos sohbetdi quzum, dalbadal da elemisem, gunorta axsam varsa cixacaq.Test aldim ozum birazdan eliyecem strese girdim resmen. sidiyi tuturam biraz yiqilsin.sora edim.iki saat kecib hele deyrlee 4 saat tutsam yaxsi olar
Canım inciməsən bir söz deyim, Sən bir az çox ümidsiz, üzgün danışırsan. Hər şeyə ümidnen bax, şən ol bir az. Stress ən böyük əngəldir bulirsən yeqin ki, dünyanın sonu deyil ki, bu ay olmsyacaq gələn ay olacaq, gələn ay olmayacaq o biri ay olacaq, amma bundan emin ol mütleq olacaqBilmremki s
Bilmremji sekilini cekmedim.sen demis hemise cxir deye inanmram.adet olmasam alaram ederem.eh nebilime camaat 5 gun qalms oyrenir yeqinki yoxdu
Kiz nie tez ele diirsizki menim ilk hayalet cizgini bele ozum sidiy qurumasidir demishdim yoldashim sen hamilesen diib gulduYo bidene di onuda qonsu gelin verdi yoldasima aldirmadimki umudlenmesin.eledim teesufki hecne yoxdu.hayalet cizgi deyrlere o cixdi oda hemse cxrdi onsuzdaele umudlenmsdimki
He yapiwmir ele bil matkaya, yapiwib sonra duwse o duwuk sayilir ve agrili olur, bu da agrili olur adet agrisi kimi ama qan cox gelir ve laxta kimi ilk gunu, ve ya qapqara.Hə anladım, deməli bir növü düşük kimi olur, amma ağrısı falan adət kimi eləmi, doğrumu anlamışam ?
Canim men her defesinde yumurta catlayannan 1 hefte sonra baslamisam elemeye ve her defesinde de hayal kirikligi ama yene de pes etmemisem olumlu dusunmek lazimdi ele etsen alinacaq bax deyirem bu sozu sene yaz bi kenara)) o ki qaldi hayalet cizgiye mende 8 gun kala etdigimde resimde gozukmedi kimse gormedi men gorurdum zorla.Bideneydi kaş saxlıyıb 3-4gün gecikenden sonra eliyeydin. Şekilde düşür hayali çizgi?
Hə anladım, düşük ağrısın çox gözəl bilirəm Allah uzaq etsinHe yapiwmir ele bil matkaya, yapiwib sonra duwse o duwuk sayilir ve agrili olur, bu da agrili olur adet agrisi kimi ama qan cox gelir ve laxta kimi ilk gunu, ve ya qapqara.
Yo can niye inciyimki nebilim cox umudlenince insan cox da uzulur.insallah xeyrlisi ne deyimCanım inciməsən bir söz deyim, Sən bir az çox ümidsiz, üzgün danışırsan. Hər şeyə ümidnen bax, şən ol bir az. Stress ən böyük əngəldir bulirsən yeqin ki, dünyanın sonu deyil ki, bu ay olmsyacaq gələn ay olacaq, gələn ay olmayacaq o biri ay olacaq, amma bundan emin ol mütleq olacaq
Her ay cixirdi ona gore ele deyrem can ilk defe gorsem mende havalanardimKiz nie tez ele diirsizki menim ilk hayalet cizgini bele ozum sidiy qurumasidir demishdim yoldashim sen hamilesen diib guldu
Canım mən burda ikinci xətti görürəm axı
He bele baxandada gorunur zeifdi real ama gorunur. menim telim sekili cox seffaf cekr deye mecbur effekt verdimki gorunsun.Birdeki bu hal basima gelib hele bunanda tund cxib hamilelim olmayob ona gore qalmsam beleCanım mən burda ikinci xətti görürəm axı
He gorurem men de insallah bu defe yaniltmaz seni dogru cixar, menim de bawima cox gelib ama qanda cixmirdi, iyne vurdurmusdun catlama ucun?He bele baxandada gorunur zeifdi real ama gorunur. menim telim sekili cox seffaf cekr deye mecbur effekt verdimki gorunsun.Birdeki bu hal basima gelib hele bunanda tund cxib hamilelim olmayob ona gore qalmsam bele
Yo vurdurmamsam canim.sen bu defe aybasi gecikenen sora eledin?nece cixmsdi testin?He gorurem men de insallah bu defe yaniltmaz seni dogru cixar, menim de bawima cox gelib ama qanda cixmirdi, iyne vurdurmusdun catlama ucun?
İn şə Allah ki, var bu dəfəHe bele baxandada gorunur zeifdi real ama gorunur. menim telim sekili cox seffaf cekr deye mecbur effekt verdimki gorunsun.Birdeki bu hal basima gelib hele bunanda tund cxib hamilelim olmayob ona gore qalmsam bele
Insallah Allah sevindirsin meni bu ayİn şə Allah ki, var bu dəfə
Men senin veziyyetinnen hec ne anlamadım arkadaşQızlar hereket eliyende elebil rahmim terpenire. Çox qeribe ağrı var heç bele olmamışdı. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?