• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mende ne de yoldawimda hec bir problem yoxdu canim, prolaktin ve tsh yuksek cixdi, ona gore qalmiram, her kesde ferqli olur, mende oynayir prolaktin, evvel 2 dene icirdim vse, bu defe hekimim davamli icmeyi onerdi, cunki icmeyende qalxir yene, dedi hele aybawi vaxtina var ziyani olmayacaq icmelisen, qalmaya biler uwaq. Eslinde ele nece defe elede oldu mende, 2 dene icdim ayb az qalmiw trst 2 xett gosterirdi amma ayb olurdum, demek ki o zibilden imiw. Burda da kohne forumlari oxudum coxu hetta 3 ayina kimi icibler, duzdu mene 3 ay demedi, aybawi gunune kimi deyib, 5 gun qaldi ona da.
Ozun bilersen quzum ama hekimin duzgun demiyib menim kimi prolaktini oynayan olmuyub hamile qala bilmemek sadece stressden ve gozlemekdendir mene sonsuzlug diaqnozu qoyulmushdu bu prolaktine gore nolsun prolaktini yuksek ola ola qalmishdim cunki gozlemirdim mence sen yaxshi bir hekime get icmek olmaz

Qizlar bawqa movzuda qizla daniwiram hamilelikde qizdirma baresinde, neyse arasdirdim oxudum hamile olanda vucut isisi 37 -37.5 olmaliymis, men de olcdum 37,2 Cixdi. Judy_K Judy_K sen de bir yoxla. Popodan olculur ama)))

Ozun bilersen quzum ama hekimin duzgun demiyib menim kimi prolaktini oynayan olmuyub hamile qala bilmemek sadece stressden ve gozlemekdendir mene sonsuzlug diaqnozu qoyulmushdu bu prolaktine gore nolsun prolaktini yuksek ola ola qalmishdim cunki gozlemirdim mence sen yaxshi bir hekime get icmek olmaz
Cox sagol quzum, qalmisam tupikde:110:

Ne olur olsun ama olsun :) inşaALLAH :)
Amin, uziyə düşəndə hardasa bir 6-7 aylıq olardı həkim nə qədər hərlədi fırladı göstərmir cinsiyyəti göstermir arxasın çevirib falan filan, pul istəyirdi : ) gördü məndən səs çıxmır, soruşmuram nədir dedi göstərmir dedim eybi yox göstərməsin onsuz da maraqlı da deyil : ) sağlam olsun bəsdir, zornan uşaq tapmışam hələ onunda cinsiyyətin axtacağam : ) Allah nə versə qəbulumuzdur

yok canım ben anladım demek istediğini sıkıntı yok tatlı üzme tatlı canını, kim ne isterse koyar hiiç sıkıntı değil :p

misal İstanbul koyan var Galatasaray koyan var vs vs.. :rolleyes:
Zülfiye bizde de var canım bu arada:KK66:

Sen özentiliğe karşısın, iyi şeyler örnek alınabilir, olumlu değişimler çok işe yarayabilir diyorum.. :confused:
Hey Allahım ya kız Galatasaray ne : )

Qizlar bawqa movzuda qizla daniwiram hamilelikde qizdirma baresinde, neyse arasdirdim oxudum hamile olanda vucut isisi 37 -37.5 olmaliymis, men de olcdum 37,2 Cixdi. Judy_K Judy_K sen de bir yoxla. Popodan olculur ama)))

Ay dilaltı olmaz mı? Popodan ölçemem. Men o termometrimi hemişe dilaltı istifade elemişem popodan ölçsem atım gerey onu :) bide yatakdan qalxmadan ölçdün yoxsa istenilen vaxt ölçsen ele çıxır

Amin, uziyə düşəndə hardasa bir 6-7 aylıq olardı həkim nə qədər hərlədi fırladı göstərmir cinsiyyəti göstermir arxasın çevirib falan filan, pul istəyirdi : ) gördü məndən səs çıxmır, soruşmuram nədir dedi göstərmir dedim eybi yox göstərməsin onsuz da maraqlı da deyil : ) sağlam olsun bəsdir, zornan uşaq tapmışam hələ onunda cinsiyyətin axtacağam : ) Allah nə versə qəbulumuzdur

Hahahahhaah qeşey :) pert olub kiiii) bu arada men doğuma qeder göstermemişem bizimkilere sürpriz eledim :)

Ay dilaltı olmaz mı? Popodan ölçemem. Men o termometrimi hemişe dilaltı istifade elemişem popodan ölçsem atım gerey onu :) bide yatakdan qalxmadan ölçdün yoxsa istenilen vaxt ölçsen ele çıxır
Internetden oxudum popo deyirdi dilalti bilmedim)) eslinde deyir seher yatakdan qalxmadan olcmek lazim amma men az once bildiyim ucun eledim ele gedib uzanib 37,2 cixdi, burda bir qizda hele bilmir hamiledi ya yox o da eledi 37 cixdi onda o dil alti eledi bu arada. Qoltuq alti eledim 36,5 oldu.

Qızlar heç çıxılmaz vəziyyətdə qaldığınız anlarınız olub ?:KK51: Olubsa necə çıxmısınız vəxiyyətdən ?:KK51:
kuzum ölüm hariç her şeyin bir çözümü vardır, ya biz yapmak istemiyoruzdur, ya da işimize gelmiyordur,
Bir defa kabullenmek en güzeli, kabul edilmeyecek şeylerde de seçeneklerin olur illa ki, ister mantığınla ister duygularınla karar verir geçersin..

kuzum ölüm hariç her şeyin bir çözümü vardır, ya biz yapmak istemiyoruzdur, ya da işimize gelmiyordur,
Bir defa kabullenmek en güzeli, kabul edilmeyecek şeylerde de seçeneklerin olur illa ki, ister mantığınla ister duygularınla karar verir geçersin..
Aslında çok güzel cevap verdin, ama işin içinden çıkamıyorum. Daha doğrusu kalp kıra bilmeyi başara bilseydim çok güzel çıka bilirdim işin içinden de işte onu yapamıyorum ben. Tam kim söylemiş bilmiyorum ama Peygamber efendimiz Sallallahu sanırsam söylemiş. Diyor ki, kalp kırmak Kabenin taşlarını dağıtmaktan daha kötü. Çünki o taşları insan kurdu ama, kalbi Allah yarattı :KK51:

Aslında çok güzel cevap verdin, ama işin içinden çıkamıyorum. Daha doğrusu kalp kıra bilmeyi başara bilseydim çok güzel çıka bilirdim işin içinden de işte onu yapamıyorum ben. Tam kim söylemiş bilmiyorum ama Peygamber efendimiz Sallallahu sanırsam söylemiş. Diyor ki, kalp kırmak Kabenin taşlarını dağıtmaktan daha kötü. Çünki o taşları insan kurdu ama, kalbi Allah yarattı :KK51:
kalp kırmayı başarabilmeyi niye istiyorsun ki? Kalp kırmayalım zaten gerek yok 3 günlük dünya.. istersen yaz özelden. bi bakıyım kalp kırmadan halledilebilir bir şey mi?:KK14: :KK36:

Aytenim Nermin ve Ayshe siz 3 nuzde aybashi cox gelen kimi deyirsizki tutuna bilmiyib dushub ele shey olmur siz yashamasiz bilmirsiz Allah heckimede yashatmasin onun agrisi bir agridiki agriya hore skoroya zeng vurmali olarsiz Allah gostermesin o qaldiki cox xestelenmek az xestelenmek orqanizmadan asilidir icalativiz temizlenir yaxshi sheydi cox olmag bele sheyler dushunub ozuvuzu pis elemeyin adam sonra cox pis olur mende eyni sheyleri fikirleshib gunlerle depresiyada qaldigim vaxtlar olub sora hekim yoxluyanda hecneyin olmuyub diib
Men dememişem mene deyibler dedim. Men aybaşımın qan miqdarını da ağrısını da bilirem. Men açılış olmağ meselesini demirem. Kimyasal gebelik kimi tutunmayıb adetnen atılanları deyirem ki o haqda cox eşitmişem. Yani bilirem hemişe aybaşı olanda nece olurdum. O aybaşıda özüm şokdaydım. Hem ağrısına hem miqdarına göre. Senin dediyin açılışdı. O tamam başqa şeydi

Men dememişem mene deyibler dedim. Men aybaşımın qan miqdarını da ağrısını da bilirem. Men açılış olmağ meselesini demirem. Kimyasal gebelik kimi tutunmayıb adetnen atılanları deyirem ki o haqda cox eşitmişem. Yani bilirem hemişe aybaşı olanda nece olurdum. O aybaşıda özüm şokdaydım. Hem ağrısına hem miqdarına göre. Senin dediyin açılışdı. O tamam başqa şeydi
Beli acilis basqa seydi tutunamamak tam baska, kimyasal gebelik yani, o agrisiz olur, sadece aybasi gecikmesi olur ve qan laxta seklinde gelir normaldan cox gelir, basima gelim maalesef.

Back