• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eyni menim kimisene menimde sag terefim sancr solda tik yoxdu mende oskurende oturanda duranda bide tuvaletde ayiptir soylemesi sancir

Tuvalettr qebizliyin olsa gücenme menim var gücenmemeye özen gösterirem ele şeyler yiyirem ki biraz yumuşaltsın.

ayyy ister misin hamınız gebesinizz.. On numara olur valla:KK70:
@MirAy92 kız senden ne haber?
Ay o kadar mutlu olurumki tedavi insani cok yipratiyor .Turkuyede naasil bilmiyorum ama burda doktora bulastin kurtulamiyorsun.doktorum ben fazla ilac yazmayi sevmem dedi ama bir tane igne ve 4 tane ilac yazdi ))) ve cok pahali ustune ustluk mikrop tahlilode yapilfi 4 tanede o zaman yazdi )))))

Tuvalettr qebizliyin olsa gücenme menim var gücenmemeye özen gösterirem ele şeyler yiyirem ki biraz yumuşaltsın.
Oy qebizlik mende 4 ildi var hecne tesir elemr birdene erik qurusu demleyib icirem o xeyr eliyrdi indu hekim folik asit yazib sen deme oda qebizlik eliyrmis indu ne erik qurusu ne su hecne komek etmr nece guc vermeyim axi (((

Ay o kadar mutlu olurumki tedavi insani cok yipratiyor .Turkuyede naasil bilmiyorum ama burda doktora bulastin kurtulamiyorsun.doktorum ben fazla ilac yazmayi sevmem dedi ama bir tane igne ve 4 tane ilac yazdi ))) ve cok pahali ustune ustluk mikrop tahlilode yapilfi 4 tanede o zaman yazdi )))))
iyi ki sevmiyormuş ilaç bi de sevseymiş:D kullan dikkatlice ilaçlarını..

Oy qebizlik mende 4 ildi var hecne tesir elemr birdene erik qurusu demleyib icirem o xeyr eliyrdi indu hekim folik asit yazib sen deme oda qebizlik eliyrmis indu ne erik qurusu ne su hecne komek etmr nece guc vermeyim axi (((
doktora diyeydin bu folikasit kabızlık ediyor diye.

Screenshot_2018-07-17-14-40-43.png

Ilaclar.vajina yikamak icin falan da su gibi derman yazmsi birde fitil onlari kullanmadim adet olursam bitsin sonra.ama yani kullandigim ilaclar bebege zarar verermi diye endise ediyorum.sanki hamile kalacakmiskm gibi )))
yok hamile kaldığını öğrenene kadar kullandığın ilaçlar zarar vermez, kaldı ki hamileyken de antibiyotik kullanılıyor, ilk üç ayda parola bile izin veriyorlar
mikrop temizlensin ki o da güzel yerleşsin sen hiç tereddüt etme ilaçlarını düzgünce kullan ..

5+4 demedin mi şimdiden suyunu da mı gördü hey maşallah..
E kuzum doğru demiş önce bir tedavini olaydın iyiydi alınma ama o mikrop temizleneydi iyiydi.. hayırlısı inşallah hemence hallolacak bir şeydir.
Kuzum ben zaten tedavi oldum endokrine o yuzden hamile kaldim bunun dediyi jinekologa gitmemeyim bana kesin soylemiyorki senin mikrobun var sadece mikrop olunca boyle oluyo dio kesin sonucu 8 haftaliginda gelirsin test falan yapariz o zaman anlariz dedi bu kadar

Back