- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 83
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.841
Şeklini at o yuyulmaq üçün olanı men sene başa salacam.Qizlar hekim sam yazib birdeki icerini yumaq ucun dermandi .ayibda olsa onu iceri salib yuyuruq ?oturulu yuyuruqda yeiqn birdeki sam yazib sami qoyanan sora deyeler cinsi elaqe olmaz duzdu?kafamda deli sorular
salam qizlar. yazmasamda girende yüzneche msjiniz da olsa oxuyuram hamsini. buna cavab yazmaq istedim. o wamdan sonra gel ve ya intim sabun ki yazirlar. onu qeti almayin. hamsi pul telesidi. yoldawim bir ara derman firmasinda iwdiyirdi. adi avita idi ne idise sehv elemremse. bele sabunlari istehsal eden wirketler firma ile firma da hekimlerle (ginekoloqlar) razilawirlar, wam mualicesi alan xestelere yazirlar ki satiwi getsin. alsaniz da onu icheri vurmayin (onsuzda sirf bu bolge uchundu deyib). yadinizda saxliyin, ki zaten ozunuzde chox yaxwi bilirsiz ki vagina ozu ozunu temizleyen xususiyyete malikdi. sabunla intim gellerle yuyanda xeyirli olan mikroflorani da yuyursuz. eger almisinizsa ve ya pul imkan maddi problemleriniz yoxdusa, yox men iminni o bolgeni sirf ona aid sabunla ve ya gelle yuyacam deyirsizse, onda icheri getmemesine diqqet edin. ama bilirem ki onsuzda labartorya ginekoloq uzi ve s xercleri haminin maddi durumunu silkeliyir. ona gorede bu geller yazilanda (bu xeyirlidiki yazib, almasam mualicem yarimchiq olar) fikri ile aldanmiyin. hamsi firmalarla hekimlerin muqavilesidi. bawqa hechne.Qizlar hekim sam yazib birdeki icerini yumaq ucun dermandi .ayibda olsa onu iceri salib yuyuruq ?oturulu yuyuruqda yeiqn birdeki sam yazib sami qoyanan sora deyeler cinsi elaqe olmaz duzdu?kafamda deli sorular
Düz yazmısan nəinki o gel və sabunlar elə dərmanların da çoxusu elədir. Mən yazmaq istəmişdim amma qızlar səhv anlayar deyə çəkinmişdim yazmağa, bəli vajina özünü təmizləmə xüsusiyyətinə malikdir onu sabunla və ya hər hansı bir şeylə yuyanda lazımlı bakteriyalar təmizlənir və göbələk falan əmələ gəlir orda. Heç vaxt çimməkdən başqa təmizliyimi başqa bir şeylə etmirəm sadəcə su vəssalam.salam qizlar. yazmasamda girende yüzneche msjiniz da olsa oxuyuram hamsini. buna cavab yazmaq istedim. o wamdan sonra gel ve ya intim sabun ki yazirlar. onu qeti almayin. hamsi pul telesidi. yoldawim bir ara derman firmasinda iwdiyirdi. adi avita idi ne idise sehv elemremse. bele sabunlari istehsal eden wirketler firma ile firma da hekimlerle (ginekoloqlar) razilawirlar, wam mualicesi alan xestelere yazirlar ki satiwi getsin. alsaniz da onu icheri vurmayin (onsuzda sirf bu bolge uchundu deyib). yadinizda saxliyin, ki zaten ozunuzde chox yaxwi bilirsiz ki vagina ozu ozunu temizleyen xususiyyete malikdi. sabunla intim gellerle yuyanda xeyirli olan mikroflorani da yuyursuz. eger almisinizsa ve ya pul imkan maddi problemleriniz yoxdusa, yox men iminni o bolgeni sirf ona aid sabunla ve ya gelle yuyacam deyirsizse, onda icheri getmemesine diqqet edin. ama bilirem ki onsuzda labartorya ginekoloq uzi ve s xercleri haminin maddi durumunu silkeliyir. ona gorede bu geller yazilanda (bu xeyirlidiki yazib, almasam mualicem yarimchiq olar) fikri ile aldanmiyin. hamsi firmalarla hekimlerin muqavilesidi. bawqa hechne.
Aynen canım əvvəllər tək takılırdım bilmirdim sizləri, tapanda elə sevinmişdim ki : ) İn şə Allah canım, o qədər televizora baxmaqdan əsəblərim pozulmuşdu,indi hec yadıma düşmür. O vaxt internetimiz də yox idi, təkcə televizor idi
Bu arada Sabahınız Xeyir
Hə insan evdə bir səs olsun istəyir, İn şə Allah o səs inqə səsi ilə əvəz olunsun, hamınız üçün, AminCaaan mende de o veziyetdye o qeder baxırdım ki tvye ama hevessiz. İndi yalannan yandırıb qoyuram ki sesi gelsin prosta :))
Sabahın xeyir gözel. Yene eyni zamanda geldik :)
Alam yoxe can gel deyil sudu lap iceriye fiskirtilmalidirsalam qizlar. yazmasamda girende yüzneche msjiniz da olsa oxuyuram hamsini. buna cavab yazmaq istedim. o wamdan sonra gel ve ya intim sabun ki yazirlar. onu qeti almayin. hamsi pul telesidi. yoldawim bir ara derman firmasinda iwdiyirdi. adi avita idi ne idise sehv elemremse. bele sabunlari istehsal eden wirketler firma ile firma da hekimlerle (ginekoloqlar) razilawirlar, wam mualicesi alan xestelere yazirlar ki satiwi getsin. alsaniz da onu icheri vurmayin (onsuzda sirf bu bolge uchundu deyib). yadinizda saxliyin, ki zaten ozunuzde chox yaxwi bilirsiz ki vagina ozu ozunu temizleyen xususiyyete malikdi. sabunla intim gellerle yuyanda xeyirli olan mikroflorani da yuyursuz. eger almisinizsa ve ya pul imkan maddi problemleriniz yoxdusa, yox men iminni o bolgeni sirf ona aid sabunla ve ya gelle yuyacam deyirsizse, onda icheri getmemesine diqqet edin. ama bilirem ki onsuzda labartorya ginekoloq uzi ve s xercleri haminin maddi durumunu silkeliyir. ona gorede bu geller yazilanda (bu xeyirlidiki yazib, almasam mualicem yarimchiq olar) fikri ile aldanmiyin. hamsi firmalarla hekimlerin muqavilesidi. bawqa hechne.
Birde ay qizlar bu ay ozumu qeribe hiss edirem sag kasimda agri var qorxuram hamile qalaram ziyan eder sam falan cunki kagizinda yazilibki hamileleler olmaz
He ele mende ele dusunureme can cnki birden olar acilis falan olare qoymayacam bu ay.ama bir tereftende mikroba goredi diye narahatam pesman olaram qoymadigma gore.inan ele pesmanam gerek aldimazdimOlmaz yazılıbsa kesinlikle istifade eleme. Xestelensen xestelen qutar sonra başda şamı zadı qoymağa yaxşı?
Qızlar mən toppuşam esakın İn şə Allah ana olanda o deyilən şirin şeylər yeyin südünüz olsun yalanlarına inanmayın. Ancaq kilo, yağ olaraq geri dönür adama, başqa heç nəyə yaramır. 24 kq hamiləlikdə almışdım ondan da sonra qidalanmağıma fikir vermədim, yaxşıca şişdim çox pisdir kilolu olmaq
Buda ici yumaq icundu hec istifade ede bilmreme eyen kimi o desiklerinen tokulur ((( bos yere pul verdimOlmaz yazılıbsa kesinlikle istifade eleme. Xestelensen xestelen qutar sonra başda şamı zadı qoymağa yaxşı?
He ele mende ele dusunureme can cnki birden olar acilis falan olare qoymayacam bu ay.ama bir tereftende mikroba goredi diye narahatam pesman olaram qoymadigma gore.inan ele pesmanam gerek aldimazdim
Buda ici yumaq icundu hec istifade ede bilmreme eyen kimi o desiklerinen tokulur ((( bos yere pul verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?