Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin gozeller.yaxsiki varsize inanin bura size gore girirem ne vaxtdir. Yene fikrim dagilir bira @can09 nerelerdesin kiz?sesin gelmir.
Mən də eləyəm quzum, iki bacım var guya. Heç üzlərin görmürəm, birinin ayda bir dəfə falan səsin eşıdirəm, o birinin heç səsin də eşitmirəm elə burda başımı qarışdırıram bir az sizlər ilə nə qonşu nə rəfiqə heç kəs yoxdur dörd divar, uşaq bir də mən

Mende
mende qaynanamda sagolsun hecc dansan adam deyil
Gun erzinde 5 cumlr qururuq ya yox.darixdiri gunlerdi cox.

Mende

mende qaynanamda sagolsun hecc dansan adam deyil
Gun erzinde 5 cumlr qururuq ya yox.darixdiri gunlerdi cox.
Hə quzum darıxdırıcıdır, o qədər ağlamışam uşaqdan qabaq lap tək idim. Yoldaşım səhər çıxıb, gecə gəlirdi. Gəl yanıma bacım, o qədər danışaram başın gedər : )

İsti küley var Xırdalanda adamın üreyi üzülür lap. Kondisioneri yandırıb pencereleri bağladım istidi deyşet. @can09e nerdesin kız?

Qızlar Vallah mende sizlere göre girireme seher heçkim yox idi biraz dolandım buralarda gördüm sıxıcıdı çıxdım. Sizlerle danışanda adam özünü tek hiss elemir. Üzlerivizi görmesemde doğmalaşmısız.
Hiranur83 mende seherden axşama qədər tekem ona göre diyirem bebiş olsaydı başımı qaytardı. Hamile olsam bele o embriyo olannan men oynan danışacam yene darıxmıyacam :)))

Insa
lnsallh can hamile qalaq teki en azindan daha gozel goruner dunya gozumuze.ama men cox ssebrsizeeme 9ay nece dozerem bilmrem tez olsun istyremm

Insa

lnsallh can hamile qalaq teki en azindan daha gozel goruner dunya gozumuze.ama men cox ssebrsizeeme 9ay nece dozerem bilmrem tez olsun istyremm

Hamile olannan sonra başımız ele qarışacaq ki inşaALLAH birde gözümüzü açaciyiq ki doğuruq

Aynen canım əvvəllər tək takılırdım bilmirdim sizləri, tapanda elə sevinmişdim ki : ) İn şə Allah canım, o qədər televizora baxmaqdan əsəblərim pozulmuşdu,indi hec yadıma düşmür. O vaxt internetimiz də yox idi, təkcə televizor idi

Insa

Hamile olannan sonra başımız ele qarışacaq ki inşaALLAH birde gözümüzü açaciyiq ki doğuruq
Hələ qoyun olsun İn şə Allah buralarda takılmak nədir, heç adamın baş qaşımağa vaxtı olmur : )

Qızlar bilmirem göreceysiz gonderdiyimi ya yox Namaz qılanlar bu gece Hacet namazı qılıb ALLAHdan dileklerinizi isteyin. ALLAH eşitsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…