- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.761
Kiz buralardayim.. sohbetinizi bolmeyim dedimdibir de araya gircek bir sey yoktu:))
Sen nasilsin naparsin?
Cagrildigim yere erinmem, cagrilmadigim yere gorunmem kuzummAy ay çağırınca da hemen gelirmiş :) ya bilmiyorum börekten midir nedir o kadar moralim bozuk ki ağlayasım var. Pms midir acaba. Adetime daha 10gün falan var ama. Belim göğüslerim ağrıyor kasığımda da adet sancısı varacaba soğan küründen mi? Kullanann kızlar sizde de mi böyle oldu? MirAy92 HerSey_Guzel_Olucak
Cagrildigim yere erinmem, cagrilmadigim yere gorunmem kuzumm
Adet oncesi sendrom olabilir tabi, e beklemek de yoruyordur...
Hayirlisi insallahh gebelik belirtileri olsun da guzel haberini alalim kuzum.
: )))))Qiymetlerini deqiq bilmirem. Veet 6-7 mandı o biriler ucuzdu. Qoluvu qıcıvı da eleme de day onnan))) vur dediy öldürdün
Bizde de var ya canım çağırılan yeri ar eleme, çağırılmayan yeri dar elemeYaaa çok güzel bir deyimmiş. Hiç duymamıştım :)
Evet sendrom olabilir içimden hiçbir şey gelmiyor
Bende de vardı canım. Göğüs uçlarım sızlıyodu ama benim yumurtlama dönemimdi o yüzden olabilir. Azıcık kasıklarım sızlıyodu bugün. Bide baş dönmem varAy ay çağırınca da hemen gelirmiş :) ya bilmiyorum börekten midir nedir o kadar moralim bozuk ki ağlayasım var. Pms midir acaba. Adetime daha 10gün falan var ama. Belim göğüslerim ağrıyor kasığımda da adet sancısı varacaba soğan küründen mi? Kullanann kızlar sizde de mi böyle oldu? MirAy92 HerSey_Guzel_Olucak
Bizde de var ya canım çağırılan yeri ar eleme, çağırılmayan yeri dar eleme
Darısı başına)) Mende bide baş ağrısı var yaaMirAy92 hadi gözün aydın. Menim hele 8.günümdi... Bezdim uje. Yumurtlama dönemini keçdim diye düşünürdüm. Menim de ürey bulanmam halsızlığım var
Darısı başına)) Mende bide baş ağrısı var yaa
Guzel deyimler atasozleri var dimi canim? Ben de severim kullanmayi cogunun anlamini da bilirem.
Kimi bilemez kimi bulamaz, esek hosaftan ne anlar, erken kalkan yol erken evlenen döl alir. Valla yerine gore kullanmayi seviyorum canim.Aynen :) men de sevirem kullanmasını. Sık sık da kullanıram :) en çok hangisini kullanıyorsun?
:))) hani nerdeErken kalkan yol alırı duydum da onun devamının döl kısmını bilmiyordum))))) biz erken evlendik hani nerde döl
Bak uzerine ezan okundu burda hadi insallah
Canim bende hic agri yok sadece guzel akintim var ara sirada batmaAy ay çağırınca da hemen gelirmiş :) ya bilmiyorum börekten midir nedir o kadar moralim bozuk ki ağlayasım var. Pms midir acaba. Adetime daha 10gün falan var ama. Belim göğüslerim ağrıyor kasığımda da adet sancısı varacaba soğan küründen mi? Kullanann kızlar sizde de mi böyle oldu? MirAy92 HerSey_Guzel_Olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?