• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok soğuk üfletmiycen canım, kullanmayı bilmiyor olabilirsiniz.. bir de sana doğru üflemeyecek
arabada da, cama veriyorum rahatsız etmiyor.

Bizde apartmanın kendi soğutma sistemi var. Klimalar gibi değil zaten çok soğuk şeyapmıyor. Ama yine de kötü oluyorum

Ay qız o idrarı o gün men de farkettime. Mendr de çox sarıdı.
Axıntım da var ama diyesen yumurta axıntısıdı. Bunnardan elave ürey bulantı bide baş ağrılarım var 3-4gündü
Baş ağrısı mende de var idi 2-3 gün çekdi. Soğanın zibilleridi onda ))) qurtarıram day inşAllah az qalıb. Eve o qeder soğan aldırmışdım ki evdekiler yoruldu day soğan almağdan :KK48:

Baş ağrısı mende de var idi 2-3 gün çekdi. Soğanın zibilleridi onda ))) qurtarıram day inşAllah az qalıb. Eve o qeder soğan aldırmışdım ki evdekiler yoruldu day soğan almağdan :KK48:
sizde soğan ucuz ay desene? geçen soğan bitmiş, kocama dedim gelirkene al diye, 5 6 tane almış gelmiş, bu ne dedim, soğan kaç lira haberin yok heralde diyor :))

Çağırma qışı:KK67:hiç sevmem. Qoy bele bişey ama gelmesin qış. Bütün ili men yayı gözdiyireme :110: ne qeder isti de olsa çox sevirem yayı:KK36: sizi bilmitem men tekem mayka şortiknen uzanmışam. :confused:
Mence de qışı çağırmasın. Ben de hiç sevmem :KK20: yay xoroşo))) men de mayka şortiknenem. Ama tek deyilem. Menim qaynanam takılmaz öyle şeylere

sizde soğan ucuz ay desene? geçen soğan bitmiş, kocama dedim gelirkene al diye, 5 6 tane almış gelmiş, bu ne dedim, soğan kaç lira haberin yok heralde diyor :))
Evet canım ucuz. Sizde kaç lira ki? Sizin parayla 1-2 lira falan bizde. 1 kilosu

He e ne vecive men tek deyilem ve bisirem :KK70: yox mende evvel sevirdim ama daha sevmir

Men keçen il nifret eledim yaya. Bağ evi qaynana qaynata qonaqlar seherden axşama qeder başı bağlı uzun kofta uzun yupka heyet süpür peraşki bişir oranı yığışdır buranı yığışdır öz özme didim ki Nermin yay sezonu seninçün day bağlandı. Ama Rebbim böyükdü keçen yay ele bu yay bele :)

Men keçen il nifret eledim yaya. Bağ evi qaynana qaynata qonaqlar seherden axşama qeder başı bağlı uzun kofta uzun yupka heyet süpür peraşki bişir oranı yığışdır buranı yığışdır öz özme didim ki Nermin yay sezonu seninçün day bağlandı. Ama Rebbim böyükdü keçen yay ele bu yay bele :)
Baci men indi eleyem inan bisirem ayib olmasin altdakini cixartib rahatlamaq isteyrem ama alinmre qaynaya yaninda

Baci men indi eleyem inan bisirem ayib olmasin altdakini cixartib rahatlamaq isteyrem ama alinmre qaynaya yaninda

Sen yene de yaxşısan ay qız sene diyirem men seher saat 8de başımı bağlıyıb düşürdüm aşağı birde gece 1de açırdım. Havasızdıqdan 3dene tük qalıb başımda

Back