Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aytencim gercekten ben de cok begeniyorum seni yorumlarini boyle tuttugunu koparan ipler elinde cevval
Keske tanissaydik senden ogrencek cok sey var gibi duruyor. Bacin da oyle yaslariniz da kucuk ama epey donanimlisiniz.. masallah.
Bidefa gelmiştik Türkiyeye canım. Bidaha gelirsem ne zamansa inşAllah belki tanışırız. Kim bilir)

Bidefa gelmiştik Türkiyeye canım. Bidaha gelirsem ne zamansa inşAllah belki tanışırız. Kim bilir)
Insallah canim tanismak nasip olur.
Kitaplarin faydasi olur tabi olmaz mi?
Bir de herkesin bir dusuncesi var herkesinki sana uymayabiliyor.
Daha cok gorusup konusalim yorumlasalim bence:)

Hwkimler ele bil dilleri laldi ay qiz adama dogru durust nese deyrlerki?yaxma nedi hec bilmremki.damardan qan goturdu elece baxdi.coxduimikobum??
Apar tulla mikrobu.menimde varıydıda guya .bakıda hekimin var.deyr özlerinen çıxardırlar.hamı pul telesidi.mene dedi heçne eleme bi dene çirkivi temizle vesaalam.özlerden yeke mikrob yoxdu

Utanmaqlıq bir şey yoxdur, qürur duy özünlə. Nə deyək haqqlarında xeyirlisi nedirse o olsun

MirAy92 quzum sən o gün dedin e d vitamini yazdı həkim sənə, onun analizini vermişdin ? Mən bir dəfə o analizi soruşdum bir az baha idi, yoxlatmısansa neçəyə yoxlatmısan deyə bilərsən ?

D vitamini deyil can. Sadece vitamin toplusudu. Cox arıgam deye hekim yazdı. Vitaminin adı fertilovitdi. Analiz falan vermemişem

Hiranur83 can09e gözeller, çox sağolun gözel yorumlarçun. Ne qeder de gözel qelbleriniz var. Çünki qelbi gözel olmayan qarşısındakını da gözel görmez. Çox sağolun ki haqqımızda bele düşünürsüz. İkiniz de bizden böyüksüz. Ne yaxşıki sizin kimi böyük bacılarımız var. Cansınız

Biyabrmı olduz? başa düşmədim siz niyə biyabr olursunuz. Burda biyabr olunmalı nəsə görmədim mən. Sizin kimi düşünənlərə deyəsi söz çox, amma nəyse.

Mən başıma gələnlərdən, yaşadıqlarımdan utanmayandan sonra sizə nolub? Tərbiyyədən danışırsınız, amma ilk əvvəl insanların həyatına, yaşadıqlarına hörmət etməyi və düzgün danışığı öyrənin...

Ağzından bal damlayır nə yaxşı ki, mənim də sizin kimi kiçik bacılarım var

Biyabrmı olduz? başa düşmədim siz niyə biyabr olursunuz. Burda biyabr olunmalı nəsə görmədim mən. Sizin kimi düşünənlərə deyəsi söz çox, amma nəyse.
Bunu sənə kim çatdırdı, məndən ona salam de. Biyabr olduq men başqa mənada demisəm sən nə basa dusmusən. Buyur nə istəyitsən deyə bilərsən

Sənə hec kəs utanilacaq bir hərəkət etmisən demədi, insanlarin həyatina hormət etməyi cox gozəl bacariram və məni tanimadigin halda belə fikirləsdiyun ucun haqqimda təsəkkur edirəm. Ayrica sənin konuna gəlib hec bir fikir bildirməmisəm gərək sən də məne burdan yazmazdin. İstesən ozəldən yazarsan hər seyi basa salaram, belke refiqə də olariq

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…