- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 83
- 32
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.381
Bidefa gelmiştik Türkiyeye canım. Bidaha gelirsem ne zamansa inşAllah belki tanışırız. Kim bilir)Aytencim gercekten ben de cok begeniyorum seni yorumlarini boyle tuttugunu koparan ipler elinde cevval
Keske tanissaydik senden ogrencek cok sey var gibi duruyor. Bacin da oyle yaslariniz da kucuk ama epey donanimlisiniz.. masallah.
Insallah canim tanismak nasip olur.Bidefa gelmiştik Türkiyeye canım. Bidaha gelirsem ne zamansa inşAllah belki tanışırız. Kim bilir)
Apar tulla mikrobu.menimde varıydıda guya .bakıda hekimin var.deyr özlerinen çıxardırlar.hamı pul telesidi.mene dedi heçne eleme bi dene çirkivi temizle vesaalam.özlerden yeke mikrob yoxduHwkimler ele bil dilleri laldi ay qiz adama dogru durust nese deyrlerki?yaxma nedi hec bilmremki.damardan qan goturdu elece baxdi.coxduimikobum??
Olur canım benim için hava hoşInsallah canim tanismak nasip olur.
Kitaplarin faydasi olur tabi olmaz mi?
Bir de herkesin bir dusuncesi var herkesinki sana uymayabiliyor.
Daha cok gorusup konusalim yorumlasalim bence:)
Utanmaqlıq bir şey yoxdur, qürur duy özünlə. Nə deyək haqqlarında xeyirlisi nedirse o olsunEneeem çok utandım şincikçox sağolun qızlar. Hiranur83 can09e Bildirim geldi gördüm ki yerlimdi. Konunu oxudum qızın yerine pis oldum heqiqeten. Erken yaşda evlilik çox çetindi. Men 18 yaşımda bilmirdim hec evlilik heyatı nedi evlilik nedi. Sevmeyi kociş öyretdi mene 18 yaşımda) ilk ve son sevgilim oldu. 5 il sonra evlendik çox şükür. Yani biz gözledik. Ayrıldıq barışdıq axır ki birleşdik. Qızın sevdiyini anladım oğlan da el çekmiyibse sevir yeqin ki sadece misal var ee ne senle olur, ne sensiz. Onlarda da odu yeqin. Men de sevirem yoldaşımı. Tamam başqa cür. O menimçün heqiqeten yoldaşdı. Onun yanında özümü güclü hiss eliyirem, hemişe meni qoruyub, savunub, yeri gelende ailesinin qabagında durub mene göre. Yaxşı ki varımdı yani kızlar anlayacağınız kimler nelerden fedakarlık yapmıyo ki. Neleri duymazdan görmezden geliyoruz. Ailemiz için, sevdiyimiz için. Hatalar yapıyoruz tabi. Kavgalar da oluyor. Ama bunlar aşkın tuzu biberi. O yüzden de onlara hayırlısını dilmekten başka söyleyecek bişey yok. Mutlu olurlar umarım. Bana gelecek olursak yaşım 26 ola bilir ama yaşadıklarım, insanlara bakış açım çok fazla. Fikirlerim yaşımdan daha olgun. Bide çok kitap okurum. Okuduğum kitaplar insanları daha iyi tanımama yardımcı oluyor. Türkce kitapları da baya güzel okuyorum bu arada can09e hiç zorlanmam. Hem de polisiye kitapları)
Abartma kızUtanmaqlıq bir şey yoxdur, qürur duy özünlə. Nə deyək haqqlarında xeyirlisi nedirse o olsun
Sizi tərbiyə edən ananı maç maç maç, atanı da təbrik edirəmÇok tşk ederim canım benim
Abartmıyom vAllaha doğru söylüyömAbartma kızAMİN inşAllah.
D vitamini deyil can. Sadece vitamin toplusudu. Cox arıgam deye hekim yazdı. Vitaminin adı fertilovitdi. Analiz falan vermemişemMirAy92 quzum sən o gün dedin e d vitamini yazdı həkim sənə, onun analizini vermişdin ? Mən bir dəfə o analizi soruşdum bir az baha idi, yoxlatmısansa neçəyə yoxlatmısan deyə bilərsən ?
Saol can. Men de senin ananın ellerinden öperimSizi tərbiyə edən ananı maç maç maç, atanı da təbrik edirəm
Hmmm anladımD vitamini deyil can. Sadece vitamin toplusudu. Cox arıgam deye hekim yazdı. Vitaminin adı fertilovitdi. Analiz falan vermemişem
Ağzın var olsun quzum ammaSaol can. Men de senin ananın ellerinden öperim
Biyabrmı olduz? başa düşmədim siz niyə biyabr olursunuz. Burda biyabr olunmalı nəsə görmədim mən. Sizin kimi düşünənlərə deyəsi söz çox, amma nəyse.Oxudum, açmaz olaydı biyabır olduq, bir de gedib link dağıdıb sağa sola.kız bir de gidip yorummu yapdın, zarafat edirəm ən ağıllı yorum sənin idi, təbii başa düşənə. Məncə axırı yoxdur bu işin. Kız kaş mənim qonşum olaydın, bayaq dedim insanın özündən balacadan da öyrənəcəyi şeylər var
Mən başıma gələnlərdən, yaşadıqlarımdan utanmayandan sonra sizə nolub? Tərbiyyədən danışırsınız, amma ilk əvvəl insanların həyatına, yaşadıqlarına hörmət etməyi və düzgün danışığı öyrənin...Oxudum, açmaz olaydı biyabır olduq, bir de gedib link dağıdıb sağa sola.kız bir de gidip yorummu yapdın, zarafat edirəm ən ağıllı yorum sənin idi, təbii başa düşənə. Məncə axırı yoxdur bu işin. Kız kaş mənim qonşum olaydın, bayaq dedim insanın özündən balacadan da öyrənəcəyi şeylər var
Ağzından bal damlayır
Bunu sənə kim çatdırdı, məndən ona salam de. Biyabr olduq men başqa mənada demisəm sən nə basa dusmusən. Buyur nə istəyitsən deyə bilərsənBiyabrmı olduz? başa düşmədim siz niyə biyabr olursunuz. Burda biyabr olunmalı nəsə görmədim mən. Sizin kimi düşünənlərə deyəsi söz çox, amma nəyse.
Sənə hec kəs utanilacaq bir hərəkət etmisən demədi, insanlarin həyatina hormət etməyi cox gozəl bacariram və məni tanimadigin halda belə fikirləsdiyun ucun haqqimda təsəkkur edirəm. Ayrica sənin konuna gəlib hec bir fikir bildirməmisəm gərək sən də məne burdan yazmazdin. İstesən ozəldən yazarsan hər seyi basa salaram, belke refiqə də olariqMən başıma gələnlərdən, yaşadıqlarımdan utanmayandan sonra sizə nolub? Tərbiyyədən danışırsınız, amma ilk əvvəl insanların həyatına, yaşadıqlarına hörmət etməyi və düzgün danışığı öyrənin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?