- 26 Haziran 2018
- 262
- 311
- 18
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.401
eyni dildə yazışırıq.Açmaz olaydı, biyabr olduq sözünün mən də mənasını çox gözəl başa düşürəm. Xatırladım ki, burda mənim məqaləm haqqında ilk yazan sizsiniz. Hörmət etsəydiniz yazdıqlarım haqqında bu cür düşünməzdiniz.Sənə hec kəs utanilacaq bir hərəkət etmisən demədi, insanlarin həyatina hormət etməyi cox gozəl bacariram və məni tanimadigin halda belə fikirləsdiyun ucun haqqimda təsəkkur edirəm. Ayrica sənin konuna gəlib hec bir fikir bildirməmisəm gərək sən də məne burdan yazmazdin. İstesən ozəldən yazarsan hər seyi basa salaram, belke refiqə də olariq
Problem bunu mənə kiminsə çatdırıb çatdırmaması deyil. Problem həyatımdan yazdığım yazıya biyabr olduq şərhi verməyiniz, düşüncələriniz... Və də eyni millətdən olmağımıza baxmayaraq.
Ay sağ ol burda sənin konuna yazmamisam ki, burda yazmisam. Ayrica biyabr olduq demeyim yazdiqlarin haqqinda deyil səhf fikirləsirsən, basqa mənada demisəmeyni dildə yazışırıq.Açmaz olaydı, biyabr olduq sözünün mən də mənasını çox gözəl başa düşürəm. Xatırladım ki, burda mənim məqaləm haqqında ilk yazan sizsiniz. Hörmət etsəydiniz yazdıqlarım haqqında bu cür düşünməzdiniz.
Ay canim dedim axi onu sənin yazdigin yaziya gorə səsləndirməmisəmProblem bunu mənə kiminsə çatdırıb çatdırmaması deyil. Problem həyatımdan yazdığım yazıya biyabr olduq şərhi verməyiniz, düşüncələriniz... Və də eyni millətdən olmağımıza baxmayaraq.
Təəssüf...
burda yazmısınız bəli. Amma mənim məqaləm haqqında.Ay sağ ol burda sənin konuna yazmamisam ki, burda yazmisam. Ayrica biyabr olduq demeyim yazdiqlarin haqqinda deyil səhf fikirləsirsən, basqa mənada demisəm
Nə isə haqqimda belə fikirləsirsinizsə eybi yox qəlbləri yalniz bilən Allahdir, bunu gorə bilməmək isə mənim problmim deyil təəssüfburda yazmısınız bəli. Amma mənim məqaləm haqqında.
Nəysə bu məsələ uzandıqca uzanacaq.
Məndən sizə məsləhət çalışın biraz da pozitiv baxın nəyə və ya nələrəsə. Belə neqativlik sizə ziyandır
Judy_K MirAy92 qızlar sizin haqqınızda fikirləşdiklərimdə yanılmamışam, bilmirəm nədənsə siz ikiniz ürəyimə çox yatmısınız. Yazdıqlarınızı bu dəqiqə gözlərim dolaraq oxudum, mən çox kövrək qəlbliyəm bayaqdan Brilyantın yazdıqlarına o qədər uzuldum ki, bu qədər yalnis anlasilacaq nə dedim ki, gorəsən deye fikirləsirəm. Kas ki, onunla tanisligimiz bu səkildə olmazdi. Sizə məni səhv başa düşmədiyiniz üçün təssəkkür edirəm, ürəyim əsir artıq cox soz də yaza bilmirəm. Onu ozəldən mən də sorusdum ki, kim dedi dedim həmən adamla isim olmayacaq hec ne deyəsi deyiləm, sadəcə kim oldugunu bilim ondan uzaq durum, dedi Allah cixartdi qarsima, təsadufən gordum. Təbii ki, mən usaq deyiləm buna inanacaq yasi coxdan kecmisəm. Bu qalmaqali salan İn şə Allah ki, Allahın hüzuruna üzü ağ çıxa bilərsən, sənə basqa hec ne demirəm.
Sen de menim kimi bir balaca şeyde duyğulanırsanJudy_K MirAy92 qızlar sizin haqqınızda fikirləşdiklərimdə yanılmamışam, bilmirəm nədənsə siz ikiniz ürəyimə çox yatmısınız. Yazdıqlarınızı bu dəqiqə gözlərim dolaraq oxudum, mən çox kövrək qəlbliyəm bayaqdan Brilyantın yazdıqlarına o qədər uzuldum ki, bu qədər yalnis anlasilacaq nə dedim ki, gorəsən deye fikirləsirəm. Kas ki, onunla tanisligimiz bu səkildə olmazdi. Sizə məni səhv başa düşmədiyiniz üçün təssəkkür edirəm, ürəyim əsir artıq cox soz də yaza bilmirəm. Onu ozəldən mən də sorusdum ki, kim dedi dedim həmən adamla isim olmayacaq hec ne deyəsi deyiləm, sadəcə kim oldugunu bilim ondan uzaq durum, dedi Allah cixartdi qarsima, təsadufən gordum. Təbii ki, mən usaq deyiləm buna inanacaq yasi coxdan kecmisəm. Bu qalmaqali salan İn şə Allah ki, Allahın hüzuruna üzü ağ çıxa bilərsən, sənə basqa hec ne demirəm.
Ağıllı sülh sevər quzum mənim, sonuna qədər haqlısanCanım övladını düşün bele kiçik şeylere göre üreyivi incitme. sağlığın herşeyden daha önemlidi. Kiçik bir anlaşmazlıq olub. Men inanıram ki brilyantın da qelbi pis deyil sadece anlaşmazlıq olub. Lenet şeytana deyib keçek üstünden.
Şıltaq Aytənim mənim, sanırım sana aşık oluyorumSen de menim kimi bir balaca şeyde duyğulanırsanRecep ivedik demiş, “lanet olsun içimdeki şu insan sevgisine” üreyi kövrek olmaq bir şey deyil eşii, özümüze eliyiriy ne eliyiriyse. Sözümün mustafası qızlar, 3 gün de diyirler 5 gün de diyirler day orasını deqiq bilmirem axır ki bir hefteden çox deyil bu dünya. Kef eliyün getsin. Türklerin bir sözü var ee “takma kafana tokadan başka bişey” ne çox misal işletdim aa bir mesajda))
Şıltaq Aytənim mənim, sanırım sana aşık oluyorum
Ama çarpmıyor kalbim bir başkaCesaretin var mı aşka?
Çok da şaapma arkadaş kala biliriz
Sevirem sizi vəssalam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?