Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eyni dildə yazışırıq.Açmaz olaydı, biyabr olduq sözünün mən də mənasını çox gözəl başa düşürəm. Xatırladım ki, burda mənim məqaləm haqqında ilk yazan sizsiniz. Hörmət etsəydiniz yazdıqlarım haqqında bu cür düşünməzdiniz.

Ay sağ ol burda sənin konuna yazmamisam ki, burda yazmisam. Ayrica biyabr olduq demeyim yazdiqlarin haqqinda deyil səhf fikirləsirsən, basqa mənada demisəm

Ay canim dedim axi onu sənin yazdigin yaziya gorə səsləndirməmisəm

Ay sağ ol burda sənin konuna yazmamisam ki, burda yazmisam. Ayrica biyabr olduq demeyim yazdiqlarin haqqinda deyil səhf fikirləsirsən, basqa mənada demisəm
burda yazmısınız bəli. Amma mənim məqaləm haqqında.
Nəysə bu məsələ uzandıqca uzanacaq.
Məndən sizə məsləhət çalışın biraz da pozitiv baxın nəyə və ya nələrəsə. Belə neqativlik sizə ziyandır

Nə isə haqqimda belə fikirləsirsinizsə eybi yox qəlbləri yalniz bilən Allahdir, bunu gorə bilməmək isə mənim problmim deyil təəssüf

Hoop qızlar nolub axı. Brilyant meslehet görerdim ki önce dinle sonra fikir bildir. Herhalda pis menada deseydi onu, biz de senin mövzuna şerh bildirmezdik. Sen yeni gelmisen biz onu çoxdan tanıyırıq ele şey deyecek qız deyil. Gördüm bizim konuya yorum yazdığın bildirimi gelib sevindim ki ne yaxşı aramıza bir nefer de qatıldı bizimkilerden. Ama oxuyanda gördüm ki sırf davaya gelmisen. Eleme bele can. Pozitiv düşün. Onu da dinle belke düşüncelerinden peşman olacaqsan. Bax ne gözel dedi, qelblerdekini ALLAH bilir. Biz bile bilmerik.

Menim düşünceme göre o yorumu ona göre yazmışdı ki ele bilirdi hamıya bildirimi sen göndermisen. Hamımız ele bilmişdik. Çünki orda girib neçe dene türk yazıb ki bu nedi bele bize niye bildirim gelib kimi şikayetlerde bulunublar. Sen tezesen bilmezsen burda bu hal birinci defedi olur. Ve bizim milletden birine edilen etiraza göre biyabır olduq diye ifade işledib yani kaş hamıya bildirim göndermezdin deye. Burda da ne terbiyesizlik var ne de kobudluq. Gözel bax ki gözel göresen can

Hooop kızlar sakitleşin. Nolub size? Brilyant sen aramızda yenisen ama biz Hiranur83 u coxdan tanıyırıq. Bilirik ki qelbi temizdi. Judy_K nin dediyine qatılıram çünki o bildirim meselesi hamıda maraq oyatdı. Yazılan bezi yorumları men de beyenmedim. Qaldı ki lap sen düz fikirleşmisen (ele deyil ama meselcun yani) düz olsa bele sen bura fikir almaq üçün yazmısan he? Hamı da sene neler yazıb mövzunda. Sen türklerin sene yazdığı qınaqları görmezden gelib, burda pramoy meseleni aydınlaşdırmamış qızı günahlandırırsansa bu çox pisdi. Çünki fikirler ferqlidi. Senin heyatıncun düz olan şey başqasıycun qınaq obyekti de ola biler, olmaya da biler. Ama burda sohbet ele deyildi. Ne olursa olsun önce dinleyin, sonra qınayın. Men seni qınadım? Yox. Sadece menim üçün doğru olub olmadıgını dedim. Qaldı ki çatdırılma ve quraşdırılmanı eliyen o kese burdan qucaq dolusu nifret gönderirem.

Judy_K MirAy92 qızlar sizin haqqınızda fikirləşdiklərimdə yanılmamışam, bilmirəm nədənsə siz ikiniz ürəyimə çox yatmısınız. Yazdıqlarınızı bu dəqiqə gözlərim dolaraq oxudum, mən çox kövrək qəlbliyəm bayaqdan Brilyantın yazdıqlarına o qədər uzuldum ki, bu qədər yalnis anlasilacaq nə dedim ki, gorəsən deye fikirləsirəm. Kas ki, onunla tanisligimiz bu səkildə olmazdi. Sizə məni səhv başa düşmədiyiniz üçün təssəkkür edirəm, ürəyim əsir artıq cox soz də yaza bilmirəm. Onu ozəldən mən də sorusdum ki, kim dedi dedim həmən adamla isim olmayacaq hec ne deyəsi deyiləm, sadəcə kim oldugunu bilim ondan uzaq durum, dedi Allah cixartdi qarsima, təsadufən gordum. Təbii ki, mən usaq deyiləm buna inanacaq yasi coxdan kecmisəm. Bu qalmaqali salan İn şə Allah ki, Allahın hüzuruna üzü ağ çıxa bilərsən, sənə basqa hec ne demirəm.

Canım övladını düşün bele kiçik şeylere göre üreyivi incitme. sağlığın herşeyden daha önemlidi. Kiçik bir anlaşmazlıq olub. Men inanıram ki brilyantın da qelbi pis deyil sadece anlaşmazlıq olub. Lenet şeytana deyib keçek üstünden.

Sen de menim kimi bir balaca şeyde duyğulanırsan Recep ivedik demiş, “lanet olsun içimdeki şu insan sevgisine” üreyi kövrek olmaq bir şey deyil eşii, özümüze eliyiriy ne eliyiriyse. Sözümün mustafası qızlar, 3 gün de diyirler 5 gün de diyirler day orasını deqiq bilmirem axır ki bir hefteden çox deyil bu dünya. Kef eliyün getsin. Türklerin bir sözü var ee “takma kafana tokadan başka bişey” ne çox misal işletdim aa bir mesajda))

Ağıllı sülh sevər quzum mənim, sonuna qədər haqlısan

Şıltaq Aytənim mənim, sanırım sana aşık oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…