- Konu Sahibi minik_prince
-
- #2.361
kiz kiz men ekstrasens deyilemesnei nece tesevvur edrem onu yazmsam
Hamı ilə oturub durmaq yaxşıdır, insan hərədən bir şey öyrənir. Mənim də balaca bacımın 25 yaşı var 2 qızı var idi məndən qabaq ana olub, Allah sizlərə də qismət etsin. Uşağı karşoka öyrətməyi O öyrətmişdi mənə
Su derman yazibki atdan yuyacaqsan ozuvu.bir soz deyime sogan onsuxsa mikrob oldurucudude oldurmez mikroblarimi?
Bakterioloji yaxma uşaqlıq yolundan götürülür, mazok da deyirlərHwkimler ele bil dilleri laldi ay qiz adama dogru durust nese deyrlerki?yaxma nedi hec bilmremki.damardan qan goturdu elece baxdi.coxduimikobum??
Ma şa Allah günün olsun, caaan olacaq quzum mələk kimi qızlarsınız hamınız, bilmək olmaz çiftər çiftər olar həm dəAy maşaALLAHmene de diyirdiler ki guya sen Aytennen qabağa düşeceksen ama ikimizde de yoxdu heçne
Aboou qanda varındı mikrobun?Hwkimler ele bil dilleri laldi ay qiz adama dogru durust nese deyrlerki?yaxma nedi hec bilmremki.damardan qan goturdu elece baxdi.coxduimikobum??
Sen de soğanla dünyanı feth edeceksen az qalıbSu derman yazibki atdan yuyacaqsan ozuvu.bir soz deyime sogan onsuxsa mikrob oldurucudude oldurmez mikroblarimi?
Onu kim dediydi?Ay maşaALLAHmene de diyirdiler ki guya sen Aytennen qabağa düşeceksen ama ikimizde de yoxdu heçne
Mən elə ona görə çox şey yazmıram, yəni bir iki adam ola eybi yox, amma çoxdur.Qızlar bdv’de bir mövzu var. Bilmirem size bildirim gelib ya yox. Azerbaycanlı bir qadın konu acıb bildirim de gedib cox adama. Mene de gelmişdi. Size de gedib yeqin. Turkce bilmir. Azerbaycanca derdini paylaşıb. Ne qeder adam da sırf Az.ca yazmagına baxmayaraq başa düşüb. Men bilmirdim bildiklerini)
Onu kim dediydi?
Mənə gəlmişdi amma fark etmemişdim, MirAy deyəndən sonra fark ettimMene de gelmişdi onu nece edib ki hamıya bildirim gedib? Hee day dime hamı da başa düşübe
Yönetim eliyib. Mune başa saldı konuda. Sağolsunlar kömey eliyibler. Konu açmağı da bilmirmişMene de gelmişdi onu nece edib ki hamıya bildirim gedib? Hee day dime hamı da başa düşübe
Olar inşAllAh.zamanı var kızımmKızım yapı cehetden. Uzide zadda da deyirdilere. Ama olmadı malesef
Oxudum, açmaz olaydı biyabır olduq, bir de gedib link dağıdıb sağa sola.kız bir de gidip yorummu yapdın, zarafat edirəm ən ağıllı yorum sənin idi, təbii başa düşənə. Məncə axırı yoxdur bu işin. Kız kaş mənim qonşum olaydın, bayaq dedim insanın özündən balacadan da öyrənəcəyi şeylər varYönetim eliyib. Mune başa saldı konuda. Sağolsunlar kömey eliyibler. Konu açmağı da bilmirmiş
Dimi ama, çok akıllılar Ma şa Allah. Allah evlat nasip edende böylesini nasil etsin, İn şe Allah kendileri gibi evlatları olsun, onların da burdaki her kesin de ve isteyen her kesin de.Aytencim gercekten ben de cok begeniyorum seni yorumlarini boyle tuttugunu koparan ipler elinde cevval
Keske tanissaydik senden ogrencek cok sey var gibi duruyor. Bacin da oyle yaslariniz da kucuk ama epey donanimlisiniz.. masallah.
Çok tşk ederim canım benimDimi ama, çok akıllılar Ma şa Allah. Allah evlat nasip edende böylesini nasil etsin, İn şe Allah kendileri gibi evlatları olsun, onların da burdaki her kesin de ve isteyen her kesin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?