Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay maşaALLAH mene de diyirdiler ki guya sen Aytennen qabağa düşeceksen ama ikimizde de yoxdu heçne

Su derman yazibki atdan yuyacaqsan ozuvu.bir soz deyime sogan onsuxsa mikrob oldurucudude oldurmez mikroblarimi?

Mikoplazma yaxşı şey deyil müalice olunmalısan. Senle birlikde yoldaşın da. Mikoplazma bildiyim kadarıyla qadına kişiden keçir. Sende varsa onda da var.

Su derman yazibki atdan yuyacaqsan ozuvu.bir soz deyime sogan onsuxsa mikrob oldurucudude oldurmez mikroblarimi?
Sen de soğanla dünyanı feth edeceksen az qalıb kızım küçücük canıynan o soğan daha nelere yetişsin. Bi soğan içiyon kendini ölümsüz ilan ettin arkadaş

Qızlar bdv’de bir mövzu var. Bilmirem size bildirim gelib ya yox. Azerbaycanlı bir qadın konu acıb bildirim de gedib cox adama. Mene de gelmişdi. Size de gedib yeqin. Turkce bilmir. Azerbaycanca derdini paylaşıb. Ne qeder adam da sırf Az.ca yazmagına baxmayaraq başa düşüb. Men bilmirdim bildiklerini)

Mən elə ona görə çox şey yazmıram, yəni bir iki adam ola eybi yox, amma çoxdur.

Yönetim eliyib. Mune başa saldı konuda. Sağolsunlar kömey eliyibler. Konu açmağı da bilmirmiş
Oxudum, açmaz olaydı biyabır olduq, bir de gedib link dağıdıb sağa sola.kız bir de gidip yorummu yapdın, zarafat edirəm ən ağıllı yorum sənin idi, təbii başa düşənə. Məncə axırı yoxdur bu işin. Kız kaş mənim qonşum olaydın, bayaq dedim insanın özündən balacadan da öyrənəcəyi şeylər var

Aytencim gercekten ben de cok begeniyorum seni yorumlarini boyle tuttugunu koparan ipler elinde cevval
Keske tanissaydik senden ogrencek cok sey var gibi duruyor. Bacin da oyle yaslariniz da kucuk ama epey donanimlisiniz.. masallah.

Aytencim gercekten ben de cok begeniyorum seni yorumlarini boyle tuttugunu koparan ipler elinde cevval
Keske tanissaydik senden ogrencek cok sey var gibi duruyor. Bacin da oyle yaslariniz da kucuk ama epey donanimlisiniz.. masallah.
Dimi ama, çok akıllılar Ma şa Allah. Allah evlat nasip edende böylesini nasil etsin, İn şe Allah kendileri gibi evlatları olsun, onların da burdaki her kesin de ve isteyen her kesin de.

Eneeem çok utandım şincik çox sağolun qızlar. Hiranur83 can09e Bildirim geldi gördüm ki yerlimdi. Konunu oxudum qızın yerine pis oldum heqiqeten. Erken yaşda evlilik çox çetindi. Men 18 yaşımda bilmirdim hec evlilik heyatı nedi evlilik nedi. Sevmeyi kociş öyretdi mene 18 yaşımda) ilk ve son sevgilim oldu. 5 il sonra evlendik çox şükür. Yani biz gözledik. Ayrıldıq barışdıq axır ki birleşdik. Qızın sevdiyini anladım oğlan da el çekmiyibse sevir yeqin ki sadece misal var ee ne senle olur, ne sensiz. Onlarda da odu yeqin. Men de sevirem yoldaşımı. Tamam başqa cür. O menimçün heqiqeten yoldaşdı. Onun yanında özümü güclü hiss eliyirem, hemişe meni qoruyub, savunub, yeri gelende ailesinin qabagında durub mene göre. Yaxşı ki varımdı yani kızlar anlayacağınız kimler nelerden fedakarlık yapmıyo ki. Neleri duymazdan görmezden geliyoruz. Ailemiz için, sevdiyimiz için. Hatalar yapıyoruz tabi. Kavgalar da oluyor. Ama bunlar aşkın tuzu biberi. O yüzden de onlara hayırlısını dilmekten başka söyleyecek bişey yok. Mutlu olurlar umarım. Bana gelecek olursak yaşım 26 ola bilir ama yaşadıklarım, insanlara bakış açım çok fazla. Fikirlerim yaşımdan daha olgun. Bide çok kitap okurum. Okuduğum kitaplar insanları daha iyi tanımama yardımcı oluyor. Türkce kitapları da baya güzel okuyorum bu arada can09e hiç zorlanmam. Hem de polisiye kitapları)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…