• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sagol
.gozumu yuxu dan aca bilmesemde qisdada seherin yuxsu sirin olur axi en geci 9 durmaga mecburam .her zaman geykmime diqqet elemeye mecburam ve en esasi belke bu gun canim tenbelliy elemek istyr ama ede bilmrem agurdan olsemde is gormeye mecburam
indi mende wukur ayriyiq gece 3de yatriq seher 12de dururuq evde ipli koynek wortik zad. evi 1gun temizliyib 3 4gun temizlemrem iki adamiq deyede az batir. rahatliqdi oz elin oz bawin

indi mende wukur ayriyiq gece 3de yatriq seher 12de dururuq evde ipli koynek wortik zad. evi 1gun temizliyib 3 4gun temizlemrem iki adamiq deyede az batir. rahatliqdi oz elin oz bawin
Ay sagol ve bunun kimmi minlerle sebeb onlarla yasamaqdan memnunam xeyr bir qarammda ama onlara qarsi hormetsizlik edrem?yox.qaynatam ota girende yerimden qalxib tezden otururam.qaynanamin yanina mecbur qalib uzananda bele uzr istemisem uzandigima gore bu menim xarakterimdi ama qarsiliq gorurem?xeyr teesufki

Ay sagol ve bunun kimmi minlerle sebeb onlarla yasamaqdan memnunam xeyr bir qarammda ama onlara qarsi hormetsizlik edrem?yox.qaynatam ota girende yerimden qalxib tezden otururam.qaynanamin yanina mecbur qalib uzananda bele uzr istemisem uzandigima gore bu menim xarakterimdi ama qarsiliq gorurem?xeyr teesufki

Ay sağol men deele olmuşam turbalığ açdırmışam gelmişem hekim diyir uzan qaynanam var diye uzanmıram ağrıdan ölürem. Yaniki biz ata anamızın bize verdiyi medeniyyeti terbiyeni yansıdırıq onlar hak etse de haketmese de

İnşaALLAH canımm biziyçün dua ele. Allah seninkini saxlasın. Bebişin qızdı oğlan?
Edirəm quzu inanırsan hər sübh namazında edirəm, adlarınızı da bilmirəm kadınlar klubundakı qızlara deyirəm. Yoxsa tək tək adlarınızı çəkərəm, oğlandı Allah sizlərə də qismət etsin.

mene ekofaz vuruldu o 5000 idi mene tesir elemedi ayten dedi yumurtaliqin qabiqi qalindi ovitrelle yazdi o 6500du. ele hiss eledim dunen chatladi chunku yumurta aqina oxwar axintim oldu qati. 36saat sora elaqe demwdi ama 26saat sora chatladqini hiss eledim
Mene Mehman hekim 2 gun vurdurmaqcun yazmışdı. 1ci gün 10000 2ci gun 5000. Yeqin işini qarantite almaq isdiyib))) 1ci defeydi gedirdim yanına. Eslinde menimki özü çartdıyır

Hə quzular gəlin mən də sizə belə bir şey deyim. O yazılan analizlər filan falan məncə bunları buraxın başına. Pulunuzu yığıb bircə dəfə Mehman həkimin yanına getsəniz məncə o hamısından yaxşı olar. Heç bir lazımsız dərmən, iynə, analiz yazmır nə lazımlıdırsa onu yazır vəssalam. Məncə bos bos coxlu xərc tokuncə bircə dəfə bunun yanina getsəniz yaxsi olar. Təbii ki, hərənin öz fikri, düşüncəsi, doğru bildiyi var. Mən təklif etdim sadəcə

Ümumiyyətlə normal deyil belə bir şey məncə, amma təzə vaxtı eləymişlər sonra iki bebişləri var idi day o qədər vaxt olmurmuş :KK70:
Bizde de eleydi teze vaxtlar. Özde ağrınırdım behane eliyirdim. O da narahat olurdu meemchun. Tay bilmirdi ki yalannan direm. Nagayrım canımın derdinnen.indi özüm el çekmirem :oops:

Hə quzular gəlin mən də sizə belə bir şey deyim. O yazılan analizlər filan falan məncə bunları buraxın başına. Pulunuzu yığıb bircə dəfə Mehman həkimin yanına getsəniz məncə o hamısından yaxşı olar. Heç bir lazımsız dərmən, iynə, analiz yazmır nə lazımlıdırsa onu yazır vəssalam. Məncə bos bos coxlu xərc tokuncə bircə dəfə bunun yanina getsəniz yaxsi olar. Təbii ki, hərənin öz fikri, düşüncəsi, doğru bildiyi var. Mən təklif etdim sadəcə
Men getdim can. Problem yoxdu dedi. Sadece yolunu öyretdi sağolsun. Mence de onun yanına getmey yaxşıdı. Kağızlarınızı götürün gedin ama seher tezden. 40 man.dı ilk defe giriş

Edirəm quzu inanırsan hər sübh namazında edirəm, adlarınızı da bilmirəm kadınlar klubundakı qızlara deyirəm. Yoxsa tək tək adlarınızı çəkərəm, oğlandı Allah sizlərə də qismət etsin.

Caaan ALLAH razı olsun gözelim. Adım Nermindi. Senin? Men oğlan da qız da sevirem ferqi yoxdu Rebbim qismet elesin hansı oldu başım gözüm üstüne :KK36:

Heee indi hatırladım seni)) deyişmiyin profil şekillerivizi. Men her defe başqa konularda HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak görürem her defe başqa profil şekliynen. Ele Bilirem başqasıdı. Profiline girib baxannan sora biliremki bizim kızdı) deyişmiyin kafam karışiyi :confused:

Caaan ALLAH razı olsun gözelim. Adım Nermindi. Senin? Men oğlan da qız da sevirem ferqi yoxdu Rebbim qismet elesin hansı oldu başım gözüm üstüne :KK36:
Mənim də Nüşabə. O sözünə görə səni elə qucaqlayıb öpərdim:KK74:Allah versin nə verir versin. Mən özüm elə qız həsrəti ilə alışıb yandım. İkinci dəfə düşən uşaq qız idi atası da mən də pis olmuşduq, amma o da Allahın bir yazısı idi, ondan gələn hər şey qəbuldur

Mənim də Nüşabə. O sözünə görə səni elə qucaqlayıb öpərdim:KK74:Allah versin nə verir versin. Mən özüm elə qız həsrəti ilə alışıb yandım. İkinci dəfə düşən uşaq qız idi atası da mən də pis olmuşduq, amma o da Allahın bir yazısı idi, ondan gələn hər şey qəbuldur

Hee vardır her şeyde bir xeyir belke de qalsaydı daha pis ola bilerdi. ALLAH seni de tezlikle sevindirsin bebişine.bidene bacı versin inşaALLAH can. Men evlenmemişden qabaq oğlan uşaqlarının paltarlarına baxırdım üreyim gedirdi diyirdim oğlum olsa bele geyindirecem onu. Qızdarın da iqruşkalarına baxırdım diyirdim qızım olsa bele iqruşkalar alacam onunçun. Bu deqe de fikirleşirem ki göresen hansı olsa daha çox sevinerem. Görürem ki yox ikisi de birdi menimçün :)
Nüşabr memnun oldum bu arada canım :KK25:

Back