- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- Konu Sahibi minik_prince
salam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dunen senin testini kocama gosterirem o hemishe menim testlerime baxanda diir yoxdu temizdi falan filan ama dunen dedim bidene bu shekile bax gor nese gorursen ya men gorurem diir emelli bashdi xett varda burda gormemeli nevarxoshu gelmir ele sheyden baxmiyanda kusurem yazigda mecburmush kimi baxir
Salam yeni bir azeri qatıldı aramıza yuppi xoş geldün canımsalam :)
Salam can xoshgeldin:))))))salam :)
He ele ele bes testi kim alir senin ucun? daha 2 gun qaldida ay Allah)))Heyqiiyox tezelemedim.günümü gözlüyrem testimde yoxdu hemde)))men heç göstermirem kocama istemirem pis olsun onan gizlin eliyrem)))
He ele ele bes testi kim alir senin ucun? daha 2 gun qaldida ay Allah)))
Gel senede öyredekAyy ne guzel konuşuyosunuz
Birde qardaşı var))))
Qızlar men bulka bişirmek istiyrem.süt tökürlerde indi göresen qatığ töksem olar?
Çoxdan danışırığe biz)))Ooo onu da bilirsen?
Siz baya baya konuşuyormuşsunuz
Heyqi)day neçe yerde baxdım südüydü bişirmedimBulka elememişem ama qaynanam eliyende görmüşem diyesen qatıq tökmüşdü
salam :)
Ayy ne guzel konuşuyosunuz
Özüm çıxanda alıram çox alıram ki lazık olan göye baxa qalmıyım))))hemde bugun menim sağ döşümün ucu dehşet ağrıdıre el deye bilmirem.inşAllah bebişdendir
Özüm çıxanda alıram çox alıram ki lazık olan göye baxa qalmıyım))))hemde bugun menim sağ döşümün ucu dehşet ağrıdıre el deye bilmirem.inşAllah bebişdendir
Çoxdan danışırığe biz)))
Heyqi)day neçe yerde baxdım südüydü bişirmedim
Vay güzel görünyor ellerine sağlık.yemiş qeder oldumEki Görüntüle 2132684
Qonağ olun