- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
Sabahin xeyir can men yaxshi sen necesen?:)))Sabahın xeyir gözeller necesiz?
Heee:)))))))Çok romantik
Doğurdan aşbazdı?
26 yash elede cox deyilki..elede diende hec cox deyil:))))Menim 26 yaşım olacag gelen ay inşAllah. 3cü ilimdeyem. Ağbirçey menem aranızda
Yaxşıyam mende.şükürSabahin xeyir can men yaxshi sen necesen?:)))
Yaxşıyam mende.şükür
Çoxdu demedim ki. Aranızda yaşı çox olan menem onchun ağbirçey dedim26 yash elede cox deyilki..elede diende hec cox deyil:))))
Çoxdu demedim ki. Aranızda yaşı çox olan menem onchun ağbirçey dedim
Heeeee duz deyirsen:)))))Çoxdu demedim ki. Aranızda yaşı çox olan menem onchun ağbirçey dedim
Ele 2 bacisiz?)))Nineeemmm
Birde qardaşı var))))Ele 2 bacisiz?)))
:))))Birde qardaşı var))))
Men oz adima diim pish dush ishlerinden heccc bashim cixmirQızlar men bulka bişirmek istiyrem.süt tökürlerde indi göresen qatığ töksem olar?
Çok canım çekdi ve südümüz yoxduMen oz adima diim pish dush ishlerinden heccc bashim cixmirama mentiqle fikirleshende sut ayri sheydi qatig bashqa
Yapma o zaman cunki eyni dadi vermiyecek qatignan edilen shirniyyatlar kemshirin kimi olur:)))delisen bulku can cekilen bisheydiÇok canım çekdi ve südümüz yoxdu
Hevesim öldü dayYapma o zaman cunki eyni dadi vermiyecek qatignan edilen shirniyyatlar kemshirin kimi olur:)))delisen bulku can cekilen bisheydi
BishirmeHevesim öldü daybişirmirem)))
Senin adet ne vaxt?Bishirme
9 aprel:)vaxt kecmek bilmireeeee:/ sen testi yeniledin?????Senin adet ne vaxt?
Dunen senin testini kocama gosterirem o hemishe menim testlerime baxanda diir yoxdu temizdi falan filan ama dunen dedim bidene bu shekile bax gor nese gorursen ya men gorurem diir emelli bashdi xett varda burda gormemeli nevarSenin adet ne vaxt?