- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
Papani sovetski bele deyim:)))))) Eliaga Vahidin neticesidiOooo bakılıdı? Harasından? Menim de yoldaşım bakılıdı
Bes seninki????ne tanish cixsinlar cox guleremOooo bakılıdı? Harasından? Menim de yoldaşım bakılıdı
Yazmissn gormemishem hele senede atmishamAmin Menim 3cü ilimdi
Bes seninki????ne tanish cixsinlar cox guleremne ishdiyir kocan????
Shef ashpaz:)))))) menimki sheherli olan hamini taniyirMenim de kocam sovetski. Ama inanmıram tanış çıxsınlar. Buxalteriya işdiyir. Senin?)
Heee hami diir:))eslinde bizimkilerde oz qohumlarindan bashqa heckime qiz vermirler men istisna oldum:)malum sevginin qarshisinda hec kim qala bilmirBakıda bakılı az olduğuna göre tanıyırlar bir birilerini. Ama Bakılılar ancaq Bakılı alırlar diye bilirdim men. Seninki seni çox sevmiş anlaşılan.
Heee hami diir:))eslinde bizimkilerde oz qohumlarindan bashqa heckime qiz vermirler men istisna oldum:)malum sevginin qarshisinda hec kim qala bilmir
Sabahın xeyir gözeller necesiz?
Mende şükür yaxşıyam.bugun hava necede gözeldi adamın içi açılıt.sizdede elemi?Sabahın xeyir can yaxşıyam necesen?
Mende şükür yaxşıyam.bugun hava necede gözeldi adamın içi açılıt.sizdede elemi?
Maalesef. Eksinedi. Havaya baxıram yuxum gelir. Yatıram da zaten
Menim 26 yaşım olacag gelen ay inşAllah. 3cü ilimdeyem. Ağbirçey menem aranızdaCox sagol quzum
22 yox hec tanishligimizda yoxuydu:))))men talish o bakili))) senin nece yashin var????ne qeder vaxtdir evlisen??
Heee bexteverler tekdiler 1 aydı tek yaşıyırlarheyqii.tek yaşıyrsız siz?
Ona göre yatırda )))))Heee bexteverler tekdiler 1 aydı tek yaşıyırlarmen de isdiyirem
heyqii.tek yaşıyrsız siz?
Menim 26 yaşım olacag gelen ay inşAllah. 3cü ilimdeyem. Ağbirçey menem aranızda
Heee bexteverler tekdiler 1 aydı tek yaşıyırlarmen de isdiyirem