- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 41
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.121
He canim, qan vermiwem gorum ne cixacaq. Seher test eledim dunenkine baxmiw daha tund cixdi.İynenin tesiridi.çoxda baş qoşma çalış
a ne yaxsi insallah yaxsi xebee cixar yazmagi unutmaHe canim, qan vermiwem gorum ne cixacaq. Seher test eledim dunenkine baxmiw daha tund cixdi.
Men bidene Ayşeni görmüşemQizlar gelin biraz sohbet edekde ele te movzumuz usaq usaq.biraz uzaqlasaq. Mene ne maraqlidir?bir birimizi gormemsik axi tesevvur ede bilirsiz bir birinizin simasini? Menim tesvirimde haminin simasi var :)
Ben de merak ediyorum. Demek ki tek degilmisimQizlar gelin biraz sohbet edekde ele te movzumuz usaq usaq.biraz uzaqlasaq. Mene ne maraqlidir?bir birimizi gormemsik axi tesevvur ede bilirsiz bir birinizin simasini? Menim tesvirimde haminin simasi var :)
Hm seni hardasa 168 170 boyunda kilolu deyilsen hardasa 50 60arasi.saclarin ciyninden bir qaris asagi.ne uzun ne qisa.saclarin qehveyiden bir ton tund.gozlerin ne boyuk ne kucuk normal.mence ag qizsan.elbekteki bu menim dusuncemdi sen bele deyilsen.menim tesevvurumde belesenMen bidene Ayşeni görmüşemçok merak ettim şincik meni nece tesvir eliyirsen anlat bi hele
Canim seni bilemiyorum.cunki cok konusmadik cok tanimiyorum diye.bu arkadaslarla ik i uc aydir devamlu konusuyorum diye canlandira biliyorum. )Ben de merak ediyorum. Demek ki tek degilmisim
1.65 boyum var. Yani yıllar önce öyleydi şimdi bilmiyorum, 47 kq. Sacım qısa sayılır ele texmini dediyin formada. Ama saç rengim bi değişik ben de bilmiyorumHm seni hardasa 168 170 boyunda kilolu deyilsen hardasa 50 60arasi.saclarin ciyninden bir qaris asagi.ne uzun ne qisa.saclarin qehveyiden bir ton tund.gozlerin ne boyuk ne kucuk normal.mence ag qizsan.elbekteki bu menim dusuncemdi sen bele deyilsen.menim tesevvurumde belesen
Hee1.65 boyum var. Yani yıllar önce öyleydi şimdi bilmiyorum, 47 kq. Sacım qısa sayılır ele texmini dediyin formada. Ama saç rengim bi değişik ben de bilmiyorumqehveyiden açıqdı ya tünddü bilmirem))) ağ qızam he. Hetta deyşet ağ)) göz bebeklerim gözüme göre böyükdü) ama halaldı pis bilmemisen))
Hec sorusmamsame qaynanayla yasayrsan ?yoxsa tek?1.65 boyum var. Yani yıllar önce öyleydi şimdi bilmiyorum, 47 kq. Sacım qısa sayılır ele texmini dediyin formada. Ama saç rengim bi değişik ben de bilmiyorumqehveyiden açıqdı ya tünddü bilmirem))) ağ qızam he. Hetta deyşet ağ)) göz bebeklerim gözüme göre böyükdü) ama halaldı pis bilmemisen))
Canim sen nerede oturuyorsun kac yasindasin?kac aydir evlisin?Ben de merak ediyorum. Demek ki tek degilmisim
Qaynanamgilnen canım. Diyesen sen de he?Hec sorusmamsame qaynanayla yasayrsan ?yoxsa tek?
MalesefQaynanamgilnen canım. Diyesen sen de he?
BEs memnunsan?Qaynanamgilnen canım. Diyesen sen de he?
Başa düşen, kömey eliyen, yaxın olan qaynanam var. Ama öz rahatlığım üçün istiyerdim kim istemez ki.B
BEs memnunsan?
Başa düşen, kömey eliyen, yaxın olan qaynanam var. Ama öz rahatlığım üçün istiyerdim kim istemez ki.
Şikayetçi deyilem ele de. Sadece insan öz evi, öz ailesi olsun isdiyir. Men romantik insanam. Duşa birlikte girmek. Yoldaşıma sürprizler elemeyi xoşlayıram. Geşey yemey hazırlıyıb onun üçün geyinmey falan. Düzdü elemişem 2 defe ama men biraz ayıptır söylemesi libidosu yüksek biriyim))) tek yatak odasıyla kifayetlene bilmirem. Yoldaşım da ele. Biz gerey harda oldu)))Hamı qaynanadan şikayətçidir, nə istəyirsiniz bu qaynanardan
Ne oldu ki?))
Onu elə belə zarafatnan demişəm, bacılarımın qaynanalari var bahooooooooo Allah uzaq eləsinŞikayetçi deyilem ele de. Sadece insan öz evi, öz ailesi olsun isdiyir. Men romantik insanam. Duşa birlikte girmek. Yoldaşıma sürprizler elemeyi xoşlayıram. Geşey yemey hazırlıyıb onun üçün geyinmey falan. Düzdü elemişem 2 defe ama men biraz ayıptır söylemesi libidosu yüksek biriyim))) tek yatak odasıyla kifayetlene bilmirem. Yoldaşım da ele. Biz gerey harda oldu)))