- 3 Ağustos 2016
- 1.324
- 2.370
- 32
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.101
Bu ilin martında? Caan hele cox tezedi acın. Ona gore atlata bilmirsen. Men nenem rehmete gedennen sonra agır olmuşdu getmişdim psixoloqa. Stresliydim. Başqa problemlerim de var idi. Men mektebdekine getmişdim. Mektebde ders qurtarannan sora qebul eliyirdi meni. Yani müellim idi. Ama cox komeyi deymişdi mene. 2012de idi bu mesele. Üstünnen cox kecib. Gunune 20 man falan da vermirdim.Cox sagol mart ayinda rehmete getdi cox agirdi onu kefende gordukden sonra o qisqirislar aglasmalardan sonra bele olmusam .internetde okb yazsam cixir.cox zibil xestelikdir psixoloqa getmek lazimdi ama ozun bilirsende qaynanayla yasayandada cox cetindir demeye bele utanram.bir tereften borclar falan var psixoloqunda gunu 20manatdi.bir tereften usaq mualicesi of deli oluram beyin konkret yorulub bu zibil xestelikden
Men bele bir hastalik oldugunu bilmrdim takintilarimi yazdim okb cikti karsimaSen kendin internetten mi koydun teshisini kuzum?
Kitab sevensense kitab al oxu. Tovsiye eliyirem. Hetta qeşey kitablar da deyerem ki her şey yadunnan cıxar) bilmersen gün hardan geldi hardan kecdi)) o baxır hansı janrı sevmeyive)Amin cox sagol kitap alib okumagi dusunurem
sevgi romani hekayesi olsa daaha gozel olar.he bu ilin marti idi cox agirdi helede atlata bilmemsem birden yadima dusende e az qaliram olem birdende olduyu saatlarla yadimnn cxr ele bilirem yasayr.onun gozlerinen saclarinan opmek ucun nelerimi vererdim.heqiqeten olenden sonra gorursen nece hissdir atasizliq.birde yaxinlarda bir qiz intihar edibe tvde verirdiler bilesuvarda 16yaslo qiz nisanlisi xeyanet edib deye intihar edib tesadufen onu gordum olmeden evel video cekib qoyub.indi o qeder asan gelr mene olum.buda duz oldu ustune.beynim oq eder yorur meni butun gun doludur .ne qeder getmsdin psixoqa?Kitab sevensense kitab al oxu. Tovsiye eliyirem. Hetta qeşey kitablar da deyerem ki her şey yadunnan cıxar) bilmersen gün hardan geldi hardan kecdi)) o baxır hansı janrı sevmeyive)
Anladim gecmis olsun insallah.Men bele bir hastalik oldugunu bilmrdim takintilarimi yazdim okb cikti karsima
Bak kendin de deyirsen her sey guzel olacak guzel gunler sana gelmez sen onlara yuruyeceksin.sevgi romani hekayesi olsa daaha gozel olar.he bu ilin marti idi cox agirdi helede atlata bilmemsem birden yadima dusende e az qaliram olem birdende olduyu saatlarla yadimnn cxr ele bilirem yasayr.onun gozlerinen saclarinan opmek ucun nelerimi vererdim.heqiqeten olenden sonra gorursen nece hissdir atasizliq.birde yaxinlarda bir qiz intihar edibe tvde verirdiler bilesuvarda 16yaslo qiz nisanlisi xeyanet edib deye intihar edib tesadufen onu gordum olmeden evel video cekib qoyub.indi o qeder asan gelr mene olum.buda duz oldu ustune.beynim oq eder yorur meni butun gun doludur .ne qeder getmsdin psixoqa?
Qanaxman ne vaxt başlıyıbsa 1ci gündü.çox azı ferqi yoxd.damcıda gelse birinci gününden sayBoy ne 12 dovlet xestwxanasinda men adice hg oyrenirdim 26 manatim cixdi hamilely ucjn qan verende.indide 5 analozdi diyesen 50azn istybler cox bahadire.can birdeki hele coxalmayibe ilk gun sayilir bu gun?ilk gunduse 3cu gun bazara dusur.nece edim bilmedim.
E2nide eltdir.oda lazımdırBu testleri istedi ve qiymeti 50azn yaxsidir?Eki Görüntüle 2159330
Caaan başa düşürem vAllah. ALLAH sebr versin sene. İnşAllah atlatacaqsan. Elbette ki acısı kecmiyecey. Ama az da olsa sakitleşeceysen. Men cox getmemişdim. Gun ferqi var idi 2 hefte oldu mu hec yadımda deyil. Menim sadece danışmaga ehtiyacım var idi. Meni tanımayan biriyle. Herden insana deli bir istek gelir ee, isdiyirsen seni tanımayan birine butun derdini serini danıwasan. Mende de ele idi. Bütün sıxıntılarımı danıwmaq isdiyirdim. Danıwdım da. Testler eletdirirdi. Yaxwı meslehetler verirdi. 1ci gun cekinsem de sonra rahat oldusevgi romani hekayesi olsa daaha gozel olar.he bu ilin marti idi cox agirdi helede atlata bilmemsem birden yadima dusende e az qaliram olem birdende olduyu saatlarla yadimnn cxr ele bilirem yasayr.onun gozlerinen saclarinan opmek ucun nelerimi vererdim.heqiqeten olenden sonra gorursen nece hissdir atasizliq.birde yaxinlarda bir qiz intihar edibe tvde verirdiler bilesuvarda 16yaslo qiz nisanlisi xeyanet edib deye intihar edib tesadufen onu gordum olmeden evel video cekib qoyub.indi o qeder asan gelr mene olum.buda duz oldu ustune.beynim oq eder yorur meni butun gun doludur .ne qeder getmsdin psixoqa?
Salam. Ne testi? Hamilelik? Anlamadım.Axsaminiz xeyir qizlar. Bu gun iynemin 12 ci gunu, dunen bu gun test eledim bu gun dunenkine baxmis daha aciq oldu 2 ci xett. Iynenin tesiri cixmayib demek((
Deyr canım.mende deyrem neyniyim.sora mende özüne deyrem.day men keçmişen ağlamağları.boş ver sende.ağlamağ ancağ bize ziyandı.Qizlar menim yoldasim dunen gece ilk defe idi dediki ne vaxt usaqimiz olacaq?men ata olmaq istyrem ele pis oldumkihemise deyrdi esas sensen.ama dunen ele dedi idi ozumden asili olmadi ele agaldimki xeberi olmadi isiqi sondurmsduk yatirdiq deye .sizinkiler hecne demir?
Beli hamilelik testi)) catlatma iynesinnen 12 gun kecib. Daha once yazmisdim burda bu haqda caninSalam. Ne testi? Hamilelik? Anlamadım.
12 gün tezdi canım.menim 17dide çıxırdıBeli hamilelik testi)) catlatma iynesinnen 12 gun kecib. Daha once yazmisdim burda bu haqda canin
Allah kalbine gore versinBak kendin de deyirsen her sey guzel olacak guzel gunler sana gelmez sen onlara yuruyeceksin.
Haydi bismillah..
12 gün tezdi canım.menim 17dide çıxırdı
Sagol kuzum Allah razi olsun sizin de kalpleriniz guzel. Yardimim dokunursa ne mutlu bana.Allah kalbine gore versin
Ne guzel kalbin var senin
İynenin tesiridi.çoxda baş qoşma çalışBilirem eslinde. Kecen 2 ayda da elemiwdim ta 16 ci gune kimi 2 ci xett olurdu 17 ci gunde ayb bawlayirdi. Amma onda 2 ci xett cox gec gorsenmeye baslayirdi, 1 saat sonra, amma indi 5 deq erzinde. Ona gore caw baw qalmiwam