Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ilin martında? Caan hele cox tezedi acın. Ona gore atlata bilmirsen. Men nenem rehmete gedennen sonra agır olmuşdu getmişdim psixoloqa. Stresliydim. Başqa problemlerim de var idi. Men mektebdekine getmişdim. Mektebde ders qurtarannan sora qebul eliyirdi meni. Yani müellim idi. Ama cox komeyi deymişdi mene. 2012de idi bu mesele. Üstünnen cox kecib. Gunune 20 man falan da vermirdim.

Kitab sevensense kitab al oxu. Tovsiye eliyirem. Hetta qeşey kitablar da deyerem ki her şey yadunnan cıxar) bilmersen gün hardan geldi hardan kecdi)) o baxır hansı janrı sevmeyive)
sevgi romani hekayesi olsa daaha gozel olar.he bu ilin marti idi cox agirdi helede atlata bilmemsem birden yadima dusende e az qaliram olem birdende olduyu saatlarla yadimnn cxr ele bilirem yasayr.onun gozlerinen saclarinan opmek ucun nelerimi vererdim.heqiqeten olenden sonra gorursen nece hissdir atasizliq.birde yaxinlarda bir qiz intihar edibe tvde verirdiler bilesuvarda 16yaslo qiz nisanlisi xeyanet edib deye intihar edib tesadufen onu gordum olmeden evel video cekib qoyub.indi o qeder asan gelr mene olum.buda duz oldu ustune.beynim oq eder yorur meni butun gun doludur .ne qeder getmsdin psixoqa?

Men bele bir hastalik oldugunu bilmrdim takintilarimi yazdim okb cikti karsima
Anladim gecmis olsun insallah.
Basin sagolsun daha yeniymis onun icin de iyice körüklenmistir sikintilarin..
biraz zaman gecsin normale donersin. Ama hemen bir an once basla kitap orgu bunlar cok iyi gelecek sana.

Bak kendin de deyirsen her sey guzel olacak guzel gunler sana gelmez sen onlara yuruyeceksin.
Haydi bismillah..

Qanaxman ne vaxt başlıyıbsa 1ci gündü.çox azı ferqi yoxd.damcıda gelse birinci gününden say

Axsaminiz xeyir qizlar. Bu gun iynemin 12 ci gunu, dunen bu gun test eledim bu gun dunenkine baxmis daha aciq oldu 2 ci xett. Iynenin tesiri cixmayib demek((

Caaan başa düşürem vAllah. ALLAH sebr versin sene. İnşAllah atlatacaqsan. Elbette ki acısı kecmiyecey. Ama az da olsa sakitleşeceysen. Men cox getmemişdim. Gun ferqi var idi 2 hefte oldu mu hec yadımda deyil. Menim sadece danışmaga ehtiyacım var idi. Meni tanımayan biriyle. Herden insana deli bir istek gelir ee, isdiyirsen seni tanımayan birine butun derdini serini danıwasan. Mende de ele idi. Bütün sıxıntılarımı danıwmaq isdiyirdim. Danıwdım da. Testler eletdirirdi. Yaxwı meslehetler verirdi. 1ci gun cekinsem de sonra rahat oldu

Deyr canım.mende deyrem neyniyim.sora mende özüne deyrem.day men keçmişen ağlamağları.boş ver sende.ağlamağ ancağ bize ziyandı.

12 gün tezdi canım.menim 17dide çıxırdı

Bilirem eslinde. Kecen 2 ayda da elemiwdim ta 16 ci gune kimi 2 ci xett olurdu 17 ci gunde ayb bawlayirdi. Amma onda 2 ci xett cox gec gorsenmeye baslayirdi, 1 saat sonra, amma indi 5 deq erzinde. Ona gore caw baw qalmiwam

Bilirem eslinde. Kecen 2 ayda da elemiwdim ta 16 ci gune kimi 2 ci xett olurdu 17 ci gunde ayb bawlayirdi. Amma onda 2 ci xett cox gec gorsenmeye baslayirdi, 1 saat sonra, amma indi 5 deq erzinde. Ona gore caw baw qalmiwam
İynenin tesiridi.çoxda baş qoşma çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…