- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.001
fitil ve vitaminler gecikmeye sebep olmaz diye biliyorum, antibiyotikler geciktirir ya da önce getirir gera da progestan diyorsun, Ay inşallah bu ay olmuş olsun sağlıkla sıhhatle hiç gecikme de yaşamadım diyorsun.. seni umutlandırmak istemem ama yaşadıkların var gibi duruyor misal adet olacaksam ilişkiden sonra muhakkak gelirdi adetim.İnşAllah isteyen herkes yaşar canım. Dua et bizim için
AMİN canım. Açık kahverengi de bir göründü kayboldu. Umutlanmak istemiyorum ama yerleşme olabilir mi acaba? Çünkü hep gelen koyu kahverengi gibi değildi. Silince geliyodu bi tek. O da çok açık kahverengi. İnşAllah olurfitil ve vitaminler gecikmeye sebep olmaz diye biliyorum, antibiyotikler geciktirir ya da önce getirir gera da progestan diyorsun, Ay inşallah bu ay olmuş olsun sağlıkla sıhhatle hiç gecikme de yaşamadım diyorsun.. seni umutlandırmak istemem ama yaşadıkların var gibi duruyor misal adet olacaksam ilişkiden sonra muhakkak gelirdi adetim.
Dua ediyorum tabiki .. Allah isteyen herkese nasip etsin, daha fazla aratmadan aminn..
valla adetin de geliyor olabilir yerleşme dedikleri de olabilir.. o yüzden bekleyelim o vakit, testi de 5 gün falan geçince yaparsın olmadı.. ben de ilkinde kızımda yani, ha gelir ha gelir diyerekten 6 gün geçirmiştim, sonunda testi yapmıştım.. Hadi inşallah..AMİN canım. Açık kahverengi de bir göründü kayboldu. Umutlanmak istemiyorum ama yerleşme olabilir mi acaba? Çünkü hep gelen koyu kahverengi gibi değildi. Silince geliyodu bi tek. O da çok açık kahverengi. İnşAllah olurne diyeyim ki. Beklemedeyim
Evet adet de ola bilir. O yüzden bekliyorum.hayırlısı neyse o olsun inşAllah hakkımızda. Senin belirtilerin varmıydı? Bulantıyı ilk ne zaman hissettin mesela?valla adetin de geliyor olabilir yerleşme dedikleri de olabilir.. o yüzden bekleyelim o vakit, testi de 5 gün falan geçince yaparsın olmadı.. ben de ilkinde kızımda yani, ha gelir ha gelir diyerekten 6 gün geçirmiştim, sonunda testi yapmıştım.. Hadi inşallah..
ben bulantı yaşamadım hiç birinde yaşamadım kuzum, koku hassasiyeti had safhadaydı sadece .. bel sırt ağrılarım oldu göğüslerim patlayacak gibiydi, bulantı da herkeste olacak diye bir durum yok canım, olsa bile erken haftalarda ortaya çıkıyor belli zaman sonra gidiyor, aslında hamilelik günlüğü diye bir şey tutmak lazım her şeyi a dan z ye hatırlayamıyorsun maalesef, sonraki gebeliklerinde faydası olabilir:) gerçi bir kişinin her gebeliği de farklı olabiliyor:) hayırlısı bakalım güzel haberini bekliyorum.Evet adet de ola bilir. O yüzden bekliyorum.hayırlısı neyse o olsun inşAllah hakkımızda. Senin belirtilerin varmıydı? Bulantıyı ilk ne zaman hissettin mesela?
Canim coxda fikir verme axinti geldimi gelecekmi insan cox uzulur sonra.men dupaston icirem adet sokturucu ama hamile qalsanda usaga ziyani yoxdur.aprelde adet olmsam axirinci defe.evde test var idi ele bele sinadim cox solgun xett cixdi ama ciddiye almram ay birinide alim sinayim falan filan cox cetinki mualicesiz hamile qalam .ama Allah her seye qadirdi mocuzeler ola biler.derman bitsin iki gun gozleyecem xestelenmesem onda edecem test.Evet adet de ola bilir. O yüzden bekliyorum.hayırlısı neyse o olsun inşAllah hakkımızda. Senin belirtilerin varmıydı? Bulantıyı ilk ne zaman hissettin mesela?
Salam can gel senlede tanisalim.bende bebek istiyorum 7 aylik evliyim pko teshisi kondu simdi adet sokturucu kullaniyorum tedaviye baslayacagim.sende durumlar ne?dusugun olmus gecmis olsun.problem ne?ben bulantı yaşamadım hiç birinde yaşamadım kuzum, koku hassasiyeti had safhadaydı sadece .. bel sırt ağrılarım oldu göğüslerim patlayacak gibiydi, bulantı da herkeste olacak diye bir durum yok canım, olsa bile erken haftalarda ortaya çıkıyor belli zaman sonra gidiyor, aslında hamilelik günlüğü diye bir şey tutmak lazım her şeyi a dan z ye hatırlayamıyorsun maalesef, sonraki gebeliklerinde faydası olabilir:) gerçi bir kişinin her gebeliği de farklı olabiliyor:) hayırlısı bakalım güzel haberini bekliyorum.
Menim gecikmelerim olmur axı. 1 ilden coxdu ki men vaxtlı vaxtında oluram. Ne ginekoloji ne uzilik problem yoxdu maşAllah. Sağlamam. İndi bu gecikme başımı qarışdırır. Hamile deyilem yeqin ki sadece gelsin deye elleşirem. Yani yoxdusa gelsin rahatlaşım. Bele adam gic olur axı. Qasıq agrısı, bel ağrısı. Bilmirsen neyniyesen. Bu arada pco olanda duphaston men de icmişem. Mene cox yaxşı komey eliyirdi. 28-29 günde gelirdi adet. Sene de komeyi deyer inşAllah canısı. Qaldı ki ALLAH nece mocuzeler yaradır oxumuşam burda. Pco nedi ki? Bir qız yazmışdı ki, erimin faizi 1 idi, menim borum bağlı idi. Hekim dedi imkansızdı uşağıvızın olmağı ama gözlemediyleri vaxtda olub. ALLAH ol deyer olar. Özü bilen meslehetdiCanim coxda fikir verme axinti geldimi gelecekmi insan cox uzulur sonra.men dupaston icirem adet sokturucu ama hamile qalsanda usaga ziyani yoxdur.aprelde adet olmsam axirinci defe.evde test var idi ele bele sinadim cox solgun xett cixdi ama ciddiye almram ay birinide alim sinayim falan filan cox cetinki mualicesiz hamile qalam .ama Allah her seye qadirdi mocuzeler ola biler.derman bitsin iki gun gozleyecem xestelenmesem onda edecem test.
Hadi kız inşAllah bekliyom güzel haberlerini.qızlar mendeki yene facia yaşadım.günüm 3 gün geçikdi.test eledim çıxdı.soradakı bacımın son zengine getdim.eve qayıdanda atamın maşınında çox pis sirkelendim.1 saat sorada gördüm su kimi axıntı geldi sora xestelendim.yene açıldı.indi ay başımı gözlüyrem.hrkime gedecem.bideki qızlar heç size altdan güzgüynen baxıblar.hekim dedi ele baxacam.men çox utanıram getmek istemirem.Menim gecikmelerim olmur axı. 1 ilden coxdu ki men vaxtlı vaxtında oluram. Ne ginekoloji ne uzilik problem yoxdu maşAllah. Sağlamam. İndi bu gecikme başımı qarışdırır. Hamile deyilem yeqin ki sadece gelsin deye elleşirem. Yani yoxdusa gelsin rahatlaşım. Bele adam gic olur axı. Qasıq agrısı, bel ağrısı. Bilmirsen neyniyesen. Bu arada pco olanda duphaston men de icmişem. Mene cox yaxşı komey eliyirdi. 28-29 günde gelirdi adet. Sene de komeyi deyer inşAllah canısı. Qaldı ki ALLAH nece mocuzeler yaradır oxumuşam burda. Pco nedi ki? Bir qız yazmışdı ki, erimin faizi 1 idi, menim borum bağlı idi. Hekim dedi imkansızdı uşağıvızın olmağı ama gözlemediyleri vaxtda olub. ALLAH ol deyer olar. Özü bilen meslehetdi
He canim insallah hamilesen kiminse hamile olsugunu esidende men de umudlenrem.senide cox yaxsi anlayrma bu gecikmeler adami gic edir kankret men bilmrdim polikistozam ilk ay gecikende ele heyecanlanmsdimki vse hamileyem dedim.ama qan testlerii neqativcixanda ele bil qaynarsu tokduler ustume tebiiki evdekilernde hevesi qursaqlarinda qaldiMenim gecikmelerim olmur axı. 1 ilden coxdu ki men vaxtlı vaxtında oluram. Ne ginekoloji ne uzilik problem yoxdu maşAllah. Sağlamam. İndi bu gecikme başımı qarışdırır. Hamile deyilem yeqin ki sadece gelsin deye elleşirem. Yani yoxdusa gelsin rahatlaşım. Bele adam gic olur axı. Qasıq agrısı, bel ağrısı. Bilmirsen neyniyesen. Bu arada pco olanda duphaston men de icmişem. Mene cox yaxşı komey eliyirdi. 28-29 günde gelirdi adet. Sene de komeyi deyer inşAllah canısı. Qaldı ki ALLAH nece mocuzeler yaradır oxumuşam burda. Pco nedi ki? Bir qız yazmışdı ki, erimin faizi 1 idi, menim borum bağlı idi. Hekim dedi imkansızdı uşağıvızın olmağı ama gözlemediyleri vaxtda olub. ALLAH ol deyer olar. Özü bilen meslehetdi
biz 16 senedir evliyiz 4 gebeliğim oldu 1 sağlam kızım doğdu çok şükür, 4. gebeliğimi 22 mayısta sonlandırdılar, kalp atışı alamadık, attı da durdu mu hiiç mi olmadı bilmiyorum kuzum, şimdi 1. adetimi bekliyorum yakın gibi ..inşallah düzene girer, ben de hep düzenli oldum hiç şaşmadı.. 2 3 adet beklerim diyorum hayırlısıyla..Salam can gel senlede tanisalim.bende bebek istiyorum 7 aylik evliyim pko teshisi kondu simdi adet sokturucu kullaniyorum tedaviye baslayacagim.sende durumlar ne?dusugun olmus gecmis olsun.problem ne?
Utanmanın anlamı yok bacım bu sağlıktır. kendini kasmadan güzelce ol muayeneni çık. en azından bir problem var mı yok mu çıksın ortaya. ondan sonra da önüne bakarsın. bu kürtaj olayında devamlı alttan baktılar, en son gittiğim kontrolde de alttan baktılar.Hadi kız inşAllah bekliyom güzel haberlerini.qızlar mendeki yene facia yaşadım.günüm 3 gün geçikdi.test eledim çıxdı.soradakı bacımın son zengine getdim.eve qayıdanda atamın maşınında çox pis sirkelendim.1 saat sorada gördüm su kimi axıntı geldi sora xestelendim.yene açıldı.indi ay başımı gözlüyrem.hrkime gedecem.bideki qızlar heç size altdan güzgüynen baxıblar.hekim dedi ele baxacam.men çox utanıram getmek istemirem.can09e HerSey_Guzel_Olucak
Su kimi derken nece? Yumurtlama vaxtındaki şeffaf axıntı kimi? Açılış olanda qan cox gelir diyanmır hem de laxtalı gelir. Hele sene baxılmıyıb güzgüynen? Bıy az delisen? Esas ginekolojidi ee get baxdır. Ne utanmağ. Mene keçen defe Mehman hekim baxdı. İndi sen meni fikirleş.Hadi kız inşAllah bekliyom güzel haberlerini.qızlar mendeki yene facia yaşadım.günüm 3 gün geçikdi.test eledim çıxdı.soradakı bacımın son zengine getdim.eve qayıdanda atamın maşınında çox pis sirkelendim.1 saat sorada gördüm su kimi axıntı geldi sora xestelendim.yene açıldı.indi ay başımı gözlüyrem.hrkime gedecem.bideki qızlar heç size altdan güzgüynen baxıblar.hekim dedi ele baxacam.men çox utanıram getmek istemirem.can09e HerSey_Guzel_Olucak
Mende o qeder olub ki evvel pco vaxtı. 10-14 gun gecikmişem. Bidefe test de eledim cıxdı. Esl bayram idi evde yoldaşım gül almışdı menimchunHe canim insallah hamilesen kiminse hamile olsugunu esidende men de umudlenrem.senide cox yaxsi anlayrma bu gecikmeler adami gic edir kankret men bilmrdim polikistozam ilk ay gecikende ele heyecanlanmsdimki vse hamileyem dedim.ama qan testlerii neqativcixanda ele bil qaynarsu tokduler ustume tebiiki evdekilernde hevesi qursaqlarinda qaldi
işte o kimyasal dedikleri galiba, kan versen çıkacaktı belki, adetle birlikte de gidiyormuş.Mende o qeder olub ki evvel pco vaxtı. 10-14 gun gecikmişem. Bidefe test de eledim cıxdı. Esl bayram idi evde yoldaşım gül almışdı menimchunseher işe gedende göbişimnen öpdü getdi. 1 saat sonra gördüm ki qan geldi. Xestelendim. Ele bildim açılışdı deme ele xestelenmey imiş. Testin zibiline düşdüm.
Yo caim baxilmayib altdam muayine olunub ama guzgusuz ama utanmaga gerek yoxdu mence .esas saglamligindi baci.gozunu yum cix masayaHadi kız inşAllah bekliyom güzel haberlerini.qızlar mendeki yene facia yaşadım.günüm 3 gün geçikdi.test eledim çıxdı.soradakı bacımın son zengine getdim.eve qayıdanda atamın maşınında çox pis sirkelendim.1 saat sorada gördüm su kimi axıntı geldi sora xestelendim.yene açıldı.indi ay başımı gözlüyrem.hrkime gedecem.bideki qızlar heç size altdan güzgüynen baxıblar.hekim dedi ele baxacam.men çox utanıram getmek istemirem.can09e HerSey_Guzel_Olucak
Yeqin pko olanda xett gosteriri cunki coz esidirem pko olub iki xett cixaniMende o qeder olub ki evvel pco vaxtı. 10-14 gun gecikmişem. Bidefe test de eledim cıxdı. Esl bayram idi evde yoldaşım gül almışdı menimchunseher işe gedende göbişimnen öpdü getdi. 1 saat sonra gördüm ki qan geldi. Xestelendim. Ele bildim açılışdı deme ele xestelenmey imiş. Testin zibiline düşdüm.
Boy az erim qoymaze mene kişi hekime)))))he çox gelir.keçen ay 8 günde qutardım bu ay hele 5deyem görüm ne vaxta qutarırSu kimi derken nece? Yumurtlama vaxtındaki şeffaf axıntı kimi? Açılış olanda qan cox gelir diyanmır hem de laxtalı gelir. Hele sene baxılmıyıb güzgüynen? Bıy az delisen? Esas ginekolojidi ee get baxdır. Ne utanmağ. Mene keçen defe Mehman hekim baxdı. İndi sen meni fikirleş.Qadın hekim olannan sora ne utanmağ? Onda da var da
Mende ona inanram eyer ortada baska hormonal problem yoxdursa cekdir.yoldasimin qohumu var uc usaqi var.deye ucundede belimi cekdirib qalmsam.belimi cekdrmesem hamile qala bilmrdimQızlar hemdrki men inanmıram test sehv görseder deye.çünki bedende o hormon olmasa test görsetmir.eyer sora açılış olursa.demeli kimyasal keçirirsen.ama men bilirem ki bedenim saxlıya bilmir.belimi çekdirecem.hiss eliyrem ki onandı