Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

Salam qızlar.Necesiniz?mende işler çok yoğun olduğu için hiç bakamıyorum buraya.şimdi okudum yazdıklarınızı...sizlri özlemişdim..hepinizi öpüyorum...

Selam arkadaşlar.Ben de Azerbaycan/Bakü denim.
Aranıza yeni katıldım.
Baküde oturuyorum.24 yaşindayım.
Evliyim 1 yıllık, cocuk yok henüz.
Bu sene Azerbaycan Devlet Tıp Unversitesinden mezun oldum.
Türkiyeden arkadaşlarımız var ailece.
Sık sık geliyoruz İstanbula.Bal ayımızı Bodrumda ve Istanbulda yaptık.
Bu arada ismim de Günay...naniknanik
Umarım hep beraber hoş vakit geçiririz arkadaşlar

hos geldin canim,simdilik burani bir kac gundu ben idare ediyorum kimse yok ama tatil diye her halde kisin yine odalara kapananda geliceksiniz hepiniz buraya o zaman ben size bunlarin hesabini soracam,gulcum men de seni ozlemisdim,sen de benim gibi tatile gitmedinmi kiz bu sicakda ne isi?ay senin yerine ben sinirlendim hic cekemem bu sicakda is falan.neyse canim,kendine iyi bak.opdum.bye

hoş geldin Günaya.s.

salam canim seni fikirlesirdim hele goreen ne oldu?yazinigordum cox sevindim atali-anali boysun boyuk oglan olsun Amin.a.s.Opurem ikinizi decoksekeriremsuŞeniz

selammmmmmmmmmmmmm kizlarrrrrrrrrrrr.ay burasi ne senlikli olmus ben yokken.insanlar cogalmis.hepiniz hos geldiniz.insallah arif quliyevin "beyin ogurlanmasi " filmindeki kimi SALAM - SAGOL dyeib qacmazsiniz.gelen salam men de varam deyib qacir.ele fidaska gul ve men qalmisiq.bu arada azerin baci balaskamiz necedir? boyuyub mu? sekli varsa gul kmi sen de qoy baxaq balamiza.opduim hamini

salam canim seni fikirlesirdim hele goreen ne oldu?yazinigordum cox sevindim atali-anali boysun boyuk oglan olsun Amin.a.s.Opurem ikinizi decoksekeriremsuŞeniz

Selam ... Cox sagol Gülşen meni duşunduyun üçün. Şeniz

Duan ucunde Allah razı olsun canım.

Cox sagol, şefa. Balaşkamız cok şukur yaxşıdı. İnşallah bir gun qoyaram

selam kızlar benim bir arkadaşım baküde üniversite okumak istiyor bu yüzden de şimdiden fiyatlarını araştırıyor.kendisi ıspartada oturuyor burdan baküye uçakla nasıl gdebilir kaç paraya gidebeilir teşekkürler şimdiden..

selam arkadasim.ben bakude universitede ogretmenim.kim bilir belki kismet olur senin arkadasin ogretmeni olurum.ben bildigim turkiyeden ankara istanbul ve simdi de karsdan ucak kalkiyor.bunlardan birini secmesi lazim.universite yillik para burda cok ucuz size nazaran.ama hayat burda da pahalaniyor.ev kirasi erzak ve s.ama benden tavsiye eger gelirse bakyye turk hava yollarini secmesin o cok pahali.azerbaycan hava yollarinin ucagina bilet alsin o daha ucuzmus ben oyle duydum

selam kızlar, naber?

Azerincim, ALLAH yavrunu analaı-babalı büyütsün, bebeğine sağlık mutluluk dilerim. İnşallah herşey dilediğiniz gibi olur.

nikitasu, benim annem sürekli istanbuldan baküye uçakla gidip geliyo. Azerbaycan Hava Yollarından (AZAL) bilet alınırsa fiyatı 290 dolar. hava alanında oluyo biletler.

bende varım kızlar. arkadas olursak cok sevinirim msnle tanışsak

salamlarrrrrrrrrrrrrrr.hami deyesen yay tetilinde kef edir bura;ari unutmus.yeni gelen arkadaslar xo sgeldiniz.genelde burda cox yaxsi dostluqlar qurulur ve semimi sohbetler edilir.ama yay oldugu ucun hami qacib bir yerlere:)

ohooooooooo birilerini bulmak artik mucize olmus.nereye gitti herkes heyyyyyyyy? azerin , fidan ,gul, nergiz ablaaaaaaaaa.
bu arada mubarek ramazan bayramimizi kutlarim

salamlarrrrrrrrrrrrrrr.hami deyesen yay tetilinde kef edir bura;ari unutmus.yeni gelen arkadaslar xo sgeldiniz.genelde burda cox yaxsi dostluqlar qurulur ve semimi sohbetler edilir.ama yay oldugu ucun hami qacib bir yerlere:)
:teytey::teytey:hihoyyyt

cox sevindim Aishu aramiza qatildigin ucun.hos helelik aramiz yoxdu hami qacib bir yerlere ama biraz gecsin bura yene insan dolacaq.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…