Selam arkadaşlar.Ben de Azerbaycan/Bakü denim.
Aranıza yeni katıldım.
Baküde oturuyorum.24 yaşindayım.
Evliyim 1 yıllık, cocuk yok henüz.
Bu sene Azerbaycan Devlet Tıp Unversitesinden mezun oldum.
Türkiyeden arkadaşlarımız var ailece.
Sık sık geliyoruz İstanbula.Bal ayımızı Bodrumda ve Istanbulda yaptık.
Bu arada ismim de Günay...naniknanik
Umarım hep beraber hoş vakit geçiririz arkadaşlar
selam kızlar. Ben artık anneyim. 16 haziran oğlumun doğum gunu. Yani missicimle aynı burcden oldu.
Missicim ad gununu tebrik edirem gec de olsa.
cok zor doğum oldu. halada yatıyorum. Dua edin. Anne olmak cok guzel. Allah isteyen her kese versin. bebekler cok tatlı ya..
salam canim seni fikirlesirdim hele goreen ne oldu?yazinigordum cox sevindim atali-anali boysun boyuk oglan olsun Amin.a.s.Opurem ikinizi decoksekeriremsuŞeniz
selammmmmmmmmmmmmm kizlarrrrrrrrrrrr.ay burasi ne senlikli olmus ben yokken.insanlar cogalmis.hepiniz hos geldiniz.insallah arif quliyevin "beyin ogurlanmasi " filmindeki kimi SALAM - SAGOL dyeib qacmazsiniz.gelen salam men de varam deyib qacir.ele fidaska gul ve men qalmisiq.bu arada azerin baci balaskamiz necedir? boyuyub mu? sekli varsa gul kmi sen de qoy baxaq balamiza.opduim hamini
selam kızlar benim bir arkadaşım baküde üniversite okumak istiyor bu yüzden de şimdiden fiyatlarını araştırıyor.kendisi ıspartada oturuyor burdan baküye uçakla nasıl gdebilir kaç paraya gidebeilir teşekkürler şimdiden..
:teytey::teytey:hihoyyytsalamlarrrrrrrrrrrrrrr.hami deyesen yay tetilinde kef edir bura;ari unutmus.yeni gelen arkadaslar xo sgeldiniz.genelde burda cox yaxsi dostluqlar qurulur ve semimi sohbetler edilir.ama yay oldugu ucun hami qacib bir yerlere:)