M
misshuseynova
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi emilya
selam kızlar. Ben artık anneyim. 16 haziran oğlumun doğum gunu. Yani missicimle aynı burcden oldu.
Missicim ad gununu tebrik edirem gec de olsa.
cok zor doğum oldu. halada yatıyorum. Dua edin. Anne olmak cok guzel. Allah isteyen her kese versin. bebekler cok tatlı ya..
salam xanimlarrrrrrrr.fidaska sene de salamlar.gozunu sevdiyimin qorxusu bax tehdit etdim hemen bagisladin :)))))))))))
afrikadaki hem yerlimiz xos geldiniz.sizi de aramizda gormekden memnun olduq.cox qeribe heyatiniz varmis.turkle evlen get afrikada yasa :) eyer sizin ucun mahsuru yoxsa bize biraz danisa bilersinizmi heyat hekayenizi.nece tanisidniz,nece evlenme qerari verdiniz,afrikada yasam necedir?
salam gizlar.Miss huseynova 1996 ilde bakida tanisdig ve evlendig.bir il sonra oglum oldu.10 il umraniyede yasadigdan sonra Afrikaya gettik.Afrika cox gozel, insanlari semimi , cox kasib.ama istanbul ve bakinin yerini tutmaz.eslinde bakinin yerini hecne tutmaz.cox darixiram bakidaki ailem ucun.avgustta istanbula tetile geleceyem insallah 2 hefteligine.bakiya getmek heleki kismet olmur.axirinci defe 1 il evvel getmistim.bu arada umraniyede yasayan bir azeri giz daha var, cox yaxin dostum.o da turkiyede evli.o olmasaydi istanbuldaki hayat menim ucun cox cetin olardi, cunku insanin hara gederse getsin oz hemsehrisi kimi YOXDU.
Merhaba canım.bende Ümraniyede yaşayan azeriyim.Yani ikimizde ümraniyeli sayılırız:)))Sın duraktayam ben...
salam xanimlar.yay geldi hec kim kadinlar kulubune gelmir :)
fidaska sesin cixmir,xeyir ola?! bu arada mehin baci yeni nikin hayirli olsun,cox beyendim,superrrrrrrr.sen is axtarirdin nece oldu tapa bildin mi?