- 6 Mart 2008
- 195
- 4
-
- Konu Sahibi emilya
kızlar selam...
azeri değilim ama bayiliyorum onlara hihoyyyt
Allah nasip ederse Azerbeycana bi iş seyahatimiz olcak bi kaç ay sonra
salamlarrrrrrr.hele sukur fidaska geldin cixdin.vallah gozel sohbetlerin ucun darixmisdim.sukur qovusdurana.yaxsi olduguna sevindim. meni sorussan vallah bildiyin kimiyem.nece qoymusdun ele de varam :)
hele BDu isleyirem.bezi seyler o qeder eseblsdirir ki neyseee.en cox dediyim sozlerden biri bu aralar " bosver $efaaaaaaa derine enme" di.cunki o qeder bos menasiz seyler olurki insan deli olur dusundukce.dehset de bezmisem isden.telebelerin ders oxumaga can cixmalari meni de hevesden salir.o qeder danisiram inan farengit oldum sonunda.ne bilim eyyyyyyyyyyy bele iste.bir de en son DEHSET FEMINIST olmusam :) kimi milletinden nefret edirem.oglanlara hec yaxsi gozle baxmiram.bir oglan mene yaxinlasanda eseblesireay ne manyak olmusam :) helelik bu qeder.qeti yazib qacma diger yoldaslar kimi.ozletme kendini fidaska.opdum canik
merhabalar, öncelikle hepinizin bayramı kutlu mutlu olsunna.s.
sizlere birşeyler danışacaktım...=) ben ve erkek arkadaşım, 6 ay sonra azerbaycan Bakü' ye taşınma planımız var...kendisi otelcidir. bir 5 yıldızlı otelde çalışacak...ben de gidince iş bakacağım. Siyasal Bilgiler F. mezunuyum, artık bilemiyorum ne yaparım...:)
Asıl öğrenmek istediğim, Bakü'de hayat koşulları nasıldır...? evler ucuz mudur? hayat pahalı mı ? trafik sorunu var mı ? sosyal hayat nasıl ?
bana küçük bilgiler verirseniz çok mutlu olurum :))
şimdiden tesekkurler! :))a.s.
selam arkadasim.senin de bayramin kutlu olsun.bakudeki hayatiniz hayirli olsun.ben de bakude yasiyorum.ama ben azeriyim vatanim yani burasi :lepi:valla eskiden cok uzudu buralar ama son 3 senede herseyin fiyati artdi.ama diye bilirim ki bence istanbula nazaran yasamak burda daha kolay.trafik var ama belli saatlerde,ev kirasina geldikde her fiyata ev var.200$ dan basliyor yani .tum sebze meyve organikdir,kap kac yok,maganda yok.sakin uslu yerdir.ayrica disardan gelenlere karsi cok sevecen anlayisli misafir perverizdir.polise gitsez bizden once yabancilara dikkat verirler o kadar yani :roflol:
çok çok tesekkur ederimm! :))
daha tam belli değil ama büyük ihtimal geleceğiz...
çok çok sevgiler!a.s.
Mən fəxr edirəm ki mən Azərbaycanlıyam!!!
merhabalar, öncelikle hepinizin bayramı kutlu mutlu olsunna.s.
sizlere birşeyler danışacaktım...=) ben ve erkek arkadaşım, 6 ay sonra azerbaycan Bakü' ye taşınma planımız var...kendisi otelcidir. bir 5 yıldızlı otelde çalışacak...ben de gidince iş bakacağım. Siyasal Bilgiler F. mezunuyum, artık bilemiyorum ne yaparım...:)
Asıl öğrenmek istediğim, Bakü'de hayat koşulları nasıldır...? evler ucuz mudur? hayat pahalı mı ? trafik sorunu var mı ? sosyal hayat nasıl ?
bana küçük bilgiler verirseniz çok mutlu olurum :))
şimdiden tesekkurler! :))a.s.