Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

Merhaba kızlar.....fidaşka bence hiç kefini bozma...hayata umutla bak..her şey güzel olacak...hayatda her şey bizler için..her şy güzel giderse belki anlamsız olur hayat..hem hayatında olan her şeyden ders al....her şeyin hayırlısı de....zaman her şeyin ilacıdır...inşallah en yakın zamanda her şey iyi olur..kendine iyi bak canım...çok konuşdum yine..

salam xanimlarrrrr.ne olub yene gelen geden yoxdur.ele fidaska men gul qalmisiq.bu arada kicik not bu menim bir muddet ucun yazdigim son mesaj ola biler.iyun 11 genceye donurem.avtobusla doneceyim ucun bu hefte bilgisayari mamagille genceye gonderecem.ona gore ozleyin meni qizlar.bu arada telimi bilenler mesaj yaza bilersiz :)
pislik yaxsiliga geldikde,menim ucun de maraglidir insanlar pisliyi bile bile nece ruh ahli ile edirler? hec mi allahdan qorxulari yoxdur.bugun men edirem sabah eynisini mene yasadar allah deye hec mi qorxmurlar men bunu dusunurem.mene yaxsiliq edeni omur boyu unutmaram elimden gelen qeder evezini vermeye calisaram ama pislik edeni allaha havale eerem.pislik etmekden cooooooooooooox qorxuram

cox sag ol gulcum.qizin necedir?nece ayliqdi qizin?yadimdan cixib bagisla.menim de bacimin oglu var 6 ayliq adam baxmaqdan doymur,usaqlari cox sevirem insallah rebbim mene de nesib eder,daha dogrusu isteyen her kese nesib eder men de icinde.

canım kardeşim, kotu insanlar Allahı tanısaydılar zaten pislik yapmazdılar. Allah hidayet etsin onları.

Getmene her kes gibi mende uzuldum. hec olmasa yazılarını okuyordum yazmasamda.

Men burdakı her kesi sevgiyle öpürem Şeniz

salamlar.mende Azerbaycanliyam Bakidan ama Turkiyeye gelin gelmisem.indilik sakaryada yasayiram.Valla menimde canim cok sikilir hic azeri arkadas yok Turk arkadas var ama insanin kendi oz vatanindan olmasi bi baska.sevgiler

Merhaba Fidaşka.Kızım 8.ayını ayın 8.de bitirdi.Evet maşallah bebekler çok tatlı bi şey.maalesef ben sadece akşamları göre biliyorum kuzumu.Çalıştığım için.Çok özlüyorum onu...İnşallah allah sanada kismet eder.Amin...

Bu arada miscim.Gitene hem sevindim hem üzüldüm.Senin adına sevindim annenlerin yanına gidiyorsun..Ohh ne güzel.ama seni özleyeceğiz....

Bakulu esmer sende aramıza hoş geldin.Kendini tanıtırmısın bize bir az...

salamlar.adim ulviyye eslim bakidanam ama turkiyeye ere gelmisem.4 ildirki burdaayam bebişim yoxdur.Turkiyedede olsa oz vetenimden olan insanlarla gorusmek isteyirem.bu forum yeni taptim.umarim burda guzel arkadasliklar olur.

salam qizlaaaaaaaarrrrrrrr.yene men :)
kurtula bilmirsiz de menden :))))))) bilgisayari mamagille yolladim genceye,men avtobusla gedecekdim deye.indi dayimgilden girirem bura.yaman darixmisdim sizsiz vallah.evde ele darixirdim ki hem de merak edirdim goren men yoxken ne yazib qizlar deye.bu arada yeni qonagimiz var.insallah diger qonaqlar kimi salam yazib qacmazsiniz :)))))))
bu arada meni nece cox istediyinizi gordum yazilarinizdan,sevilmek gozel seydi.sagolun qizlar meni sevindirdiniz.
bilgisayar gencede oldugu ucun hec merak etmeyin dareixmayacaqsiniz,basinizi xarab edecem.azeri baci sen de yaz da tez tez.en esas sehhetin baresinde.bebeisimiz haqqinda.opdum haminizi qizlar.darixicam 3-4 gun gelemeyecem.darixin menim ucun.byeeeeeeeeee
bu arada qardasimi amerikaya yolcu etdim 3 ay gormeycem,kefim yoxdu ,daha dogrusu yoxdu.yazilarinizi oxudum kefim biraz duzeldi.

aaaaaaaaaaa kizlarrrrrrrrrr noldu ya.kimse yazmamis.bakin ben sizin yazilarinizi okumak icin kalkdim dayimlara geldim,ask olsun?! bensiz bu sayfa bu hale mi gelicekmis

aaaaaaaaaaa kizlarrrrrrrrrr noldu ya.kimse yazmamis.bakin ben sizin yazilarinizi okumak icin kalkdim dayimlara geldim,ask olsun?! bensiz bu sayfa bu hale mi gelicekmis

Merhaba miscim evet maalesef canım kimse yazmıyor......sen ne zaman gidecen Gneceğe?Fidaşka da kayb oldu bu arda.tabi kay olan sadece o değil kalipso,mehinbanu,azerin..ve s...kimse yazmıyor....

kızlar selam ben bakuye geldim 6.gun turkum burda calisiyorum yoldasimda bıurda oda turk . ben burda rusça kursu almak istiyorum yardım edesiz nerden ogrenebilirem hele birkac kurs ismi veresiz.

kızlar selam ben bakuye geldim 6.gun turkum burda calisiyorum yoldasimda bıurda oda turk . ben burda rusça kursu almak istiyorum yardım edesiz nerden ogrenebilirem hele birkac kurs ismi veresiz.

Nerimanovda Önder kursu var, ora gede bilersiz

axsaminiz xeyir qizlarrrrrrrrrrr.yene men :) artiq gencedeyem.dunen gelmisem ailemle.pc indice qurdum o deyqe bura geldim.haminiz ucun darixmisam.sabah goruserik (sanal yani) :)))))))

bu arada ask olsun kizlar hic biriniz dogum gunumu hatirlamamissiniz.12 haziran dogum gunum idi

saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalam.iste ben geri dondum,necesiz qizlar?ne var ne yox?men men nece gun idi yox idim burda gedmeyim birden bire oldu ona gore xeber eleye bilmedim size tetile gedmisdik cox yaxsi istiraher eledim hefte sonu.hec qayitmaq istemirdik adamin uje seherde ureyi sixilir temiz hava mese cay neye desen deyer.vetenimizin nece gozel oldugunu bir daha gordum bu hefte sonu her sey cox gozel idi.cok iyi geldi.gulcum meni men hec sizi qoyub gederem?bax dayanamadi m gelen kimi kecdim bilgisayarin basina.misscim dogum gununu tebrik edirem canim menim iyiki dogdun iyi ki varsin canim. burda olmamisam ona gore kusura bakma bir az gec oldu ama qebul edersen umarim.qizlar ozunuze yaxsi baxin,byeeeeeeeeeee

salam qizlarrrrrrr.genceden size qucaq dolusu salamlar.men gele bilmedim nece gun.emi oglunun toyu oldugu ucun meskuldum.yeriniz melum bir sufreler acirlarki insan yememek ucun cox eziyyet cekir :)
dunen toy idi,dayimlar bakidan gelmisdi.qisacasi nece gundur mesgul oldugum ucun gelmirdim,bir gelirem ki heckim yazmayib.alooooooooooooo haralardasiz? gulcum sen hara itdin

salam misscim,men burdayam qorxma seni yalniz qoyan deyilem.toyu olanlari da tebrik edirem allah xosbext elesin.insallah hami mutlu,huzurlu ve saglikli olsun biz de icinde.

salamlar.aaaaaaaa hec kim yoxdur !? millet haraya qacdiniz.yay geldi hami dagildi deysen :)
sen necesen fidaska? imtahanlarin nece oldu? bakim necedir? cooooox darixmisam bakim ucun.gozel bakimin yeri basqadir

merhaba kızlar..bende burdayım.ama uzun zaman oldu giremedim.iş yoğunluğundan...hepiniz iyisiniz okuduğum kadarıyla yazılarınız...bu arada ağustosun 2-de Baküdeyem...Bekle beni Bakü geliyorum....:))))))))))))çok özledim oraları..heyecanlıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…