Merhaba kızlar.....fidaşka bence hiç kefini bozma...hayata umutla bak..her şey güzel olacak...hayatda her şey bizler için..her şy güzel giderse belki anlamsız olur hayat..hem hayatında olan her şeyden ders al....her şeyin hayırlısı de....zaman her şeyin ilacıdır...inşallah en yakın zamanda her şey iyi olur..kendine iyi bak canım...çok konuşdum yine..
salam xanimlarrrrr.ne olub yene gelen geden yoxdur.ele fidaska men gul qalmisiq.bu arada kicik not bu menim bir muddet ucun yazdigim son mesaj ola biler.iyun 11 genceye donurem.avtobusla doneceyim ucun bu hefte bilgisayari mamagille genceye gonderecem.ona gore ozleyin meni qizlar.bu arada telimi bilenler mesaj yaza bilersiz :)
pislik yaxsiliga geldikde,menim ucun de maraglidir insanlar pisliyi bile bile nece ruh ahli ile edirler? hec mi allahdan qorxulari yoxdur.bugun men edirem sabah eynisini mene yasadar allah deye hec mi qorxmurlar men bunu dusunurem.mene yaxsiliq edeni omur boyu unutmaram elimden gelen qeder evezini vermeye calisaram ama pislik edeni allaha havale eerem.pislik etmekden cooooooooooooox qorxuram[/QUOTE
salam misscim,sen demisken ucumuz qalmisiq sen de gedeceksen ne olacaq bes?biz senincin darixacayiq,genceye istirahete gedirsen ne yaxsi butun ilin stresini at,iyi tatiller canim.ama bize mumkun oldugu qeder tez tez yaz.qizlar mehinbanu abla deyesen is tapib sehv elemiremse o is axtarirdi yeqin is tapib ona gore basi qarisiqdi,ne yaxsi evde darixirdi istediyi oldu darisi basima.ne ise qizlar ozunuze yaxsi baxin son gunler canim sixilir deye cox gire bilmirem men de,bu arada misscim senin sozune tamamile qatiliram pislik edenlerin bir gun eledikleri ozlerine qayitacaq buna eminem.
salam xanimlarrrrr.ne olub yene gelen geden yoxdur.ele fidaska men gul qalmisiq.bu arada kicik not bu menim bir muddet ucun yazdigim son mesaj ola biler.iyun 11 genceye donurem.avtobusla doneceyim ucun bu hefte bilgisayari mamagille genceye gonderecem.ona gore ozleyin meni qizlar.bu arada telimi bilenler mesaj yaza bilersiz :)
pislik yaxsiliga geldikde,menim ucun de maraglidir insanlar pisliyi bile bile nece ruh ahli ile edirler? hec mi allahdan qorxulari yoxdur.bugun men edirem sabah eynisini mene yasadar allah deye hec mi qorxmurlar men bunu dusunurem.mene yaxsiliq edeni omur boyu unutmaram elimden gelen qeder evezini vermeye calisaram ama pislik edeni allaha havale eerem.pislik etmekden cooooooooooooox qorxuram
aaaaaaaaaaa kizlarrrrrrrrrr noldu ya.kimse yazmamis.bakin ben sizin yazilarinizi okumak icin kalkdim dayimlara geldim,ask olsun?! bensiz bu sayfa bu hale mi gelicekmis
kızlar selam ben bakuye geldim 6.gun turkum burda calisiyorum yoldasimda bıurda oda turk . ben burda rusça kursu almak istiyorum yardım edesiz nerden ogrenebilirem hele birkac kurs ismi veresiz.